Πλανήτης της σιωπής: Οι καλοθελητές της Νέας Τάξης πιάνουν δουλειά

Του Άρη Δημόπουλου

Το θέμα των «fake news» βρίσκεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διαρκώς στην επικαιρότητα, επηρεάζοντας πλέον πολλά εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη.

Είναι ένας όρος που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στα μέσα του 2016, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής κόντρας ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον.

Πρόκειται κυρίως όμως για ένα καλοδουμενένο «όχημα» της Νέας Τάξης, το οποίο φέρνει μαζί του σαρωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά το ξεσκαρτάρισμα στα ΜΜΕ.

Και εφόσον μιλάμε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, εννοείται πως οδηγούμαστε σε σχέδια τα οποία σίγουρα δεν εξυπηρετούν το «γενικό συμφέρον». Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.

Μέσα λοιπόν στον παγκόσμιο ντόρο που γίνεται για την «αξιοπιστία των media» (reliability of media), οι καλοθελητές της Νέας Εποχής προσφέρουν τις…υπηρεσίες τους προκειμένου να συντελεστεί το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στον χώρο των μίντια.

Ένας εξ αυτών είναι ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, ένα από τα πολύ «καλά παιδιά» της Νέας Τάξης, που έχει στιγματιστεί κυρίως από τις πρωτοβουλίες του στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης.

Τώρα ο νοτιοαφρικάνικης καταγωγής μεγιστάνας επιθυμεί να ιδρύσει την δική του «Pravda», έναν δηλαδή «απρόσβλητο» ιστότοπο, που θα λειτουργεί ως μετρητής αξιοπιστίας των ειδήσεων.

Ειδικότερα, εμπνευσμένος από τη ρωσική Pravda (μτφ. αλήθεια), ο δισεκατομμυριούχος στοχεύει στην ανάπτυξη ενός υπερ-σάιτ το οποίο θα μπορεί να ξεσκαρτάρει τις περισσότερες ειδήσεις ανάλογα με την «αξιοπιστία» τους.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Πρόκειται να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο όπου ο πολίτης μπορεί να αξιολογήσει την βασική αλήθεια κάθε άρθρου και να παρακολουθήσει την βαθμολογία αξιοπιστίας με την πάροδο του χρόνου κάθε δημοσιογράφου, εκδότη και δημοσίευσης. Ο νέος ιστότοπος πρέπει να είναι ανθεκτικός σε τυχόν κυβερνοεπιθέσεις, αλλά και ικανός να αναζητά και να αποκαλύπτει οποιονδήποτε χειρίζεται έναν «στρατό» από bots παραπληροφόρησης».

Ο νέος ιστότοπος, θα βρίσκει δηλαδή σχεδόν αυτόματα ποιος δημοσιογράφος, site ή blog θα επιστρατεύει τεχνητές που θα προάγουν τα «fake news».

Το πιάσατε; Αυτό θα είναι το κατά τα άλλα…αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια της Νέας Τάξης, με σκοπό όχι να εξαφανίσει τα fake news, αλλά να μειώσει δραματικά κάθε «μη αρεστό» μέσο στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, συνεχίζοντας, ο Έλον Μασκ συμφώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ πως τα mainstream media (κύρια μέσα) έχουν χάσει κατά πολύ την αξιοπιστία τους, προσθέτοντας όμως ότι αυτό το γεγονός ώθησε πολύ κόσμο στο να πιστέψει και εν τη συνεχεία να εκλέξει τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα.

Ετοιμαστείτε για τις μέρες όπου το μεγάλο «ξεσκαρτάρισμα» του διαδικτύου θα εξαφανίσει και τις τελευταίες ελεύθερες φωνές, λίγο πριν ο κόσμος ολόκληρος μετατραπεί σε έναν «πλανήτη της σιωπής».

el.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Πλανήτης της σιωπής: Οι καλοθελητές της Νέας Τάξης πιάνουν δουλειά

  1. Σκέφτομαι και Γράφω says:

    Όλοι αυτοί οι αρθρογράφοι είναι μαζί με το σύστημα, πηγαίνουν χεράκι χεράκι και βοηθάνε στα σχέδια της Νέας Τάξης. Παρουσιάζουν τα προβλήματα χωρίς να δώσουν ποτέ λύσεις! Άρα βοηθούν το σύστημα διότι εξοικειώνουν τις μάζες με τα νέα δεδομένα, ώστε να μην τα δούνε ξαφνικά μια μέρα και τρομάξουν! Αν δεν προετοιμάσεις τον κόσμο, δεν θα τα δεχτεί όταν έρθει η ώρα και ίσως τότε αντιδράσει άσχημα. Οπότε όλοι αυτοί λένε θα γίνει το ένα, θα γίνει το άλλο, τα διαβάζει τώρα ο κόσμος και αντιδράει χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στην ουσία σε κάτι που δεν έχει ακόμη γίνει. Στο τέλος κουράζεις τον κόσμο και αποκτάει ανοσία, οπότε δέχεται όλα τα σχέδια που τα θεωρούσε δεδομένα αφού λέγε λέγε τα περίμενε ότι θα γίνουν (σαν τον θάνατο δηλαδή που τον περιμένουν οι άνθρωποι να τους χτυπήσει την πόρτα στο μέλλον). Επιπλέον όλοι αυτοί οι αρθρογράφοι δίνουν ενέργεια στα οράματα της Νέας Τάξης, διότι παρουσιάζοντας τα μελλοντικά σχέδια, αυτά τα διαβάζει η μάζα των ανθρώπων και μέσα στο Νοητικό Ενεργειακό Μάτριξ που ζούμε σε ότι εστιάσεις το προσοχή σου του δίνεις δύναμη! Στρέφουν την προσοχή του κόσμου στα προβλήματα, κι έτσι στο Ενεργειακό επίπεδο χτίζονται τα θεμέλια ώστε να υλοποιηθεί το αντίστοιχο όραμα της Νέας Τάξης στο μέλλον. Οι Ελιτιστές που γνωρίζουν τα μυστικά του κόσμου, χαίρονται με όλους αυτούς τους συνωμοσιολόγους που είτε το γνωρίζουν, είτε όχι, γίνονται το δεξί χέρι τους! Για αυτό κανένας από αυτούς δεν κινδυνεύει ποτέ! Αν γνωρίζοντας τα προβλήματα, προσπαθούσαν να δώσουν πρακτικές λύσεις σε όλα αυτά, τότε η προσοχή, δηλαδή η ενέργεια, του κόσμου θα στρεφόταν στις λύσεις και τότε θα αποτελούσαν οι συνωμοσιολόγοι απειλή για το σύστημα. Σκεφτείτε πόσες καρικατούρες ανθρώπων βγαίνανε εδώ και χρόνια στις τηλεοράσεις με δικές τους εκπομπές, το έπαιζαν η φωνή του λαού και παρουσίαζαν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, του δημόσιου τομέα και της πολιτικής, έστρεφαν το μυαλό της μάζας στα προβλήματα, τον έβαζαν να εστιάζει μόνο εκεί και αφύπνιζαν αρνητικά συναισθήματα! Όλο αυτό ενίσχυε την αρνητική συλλογική πραγματικότητα και πολλαπλασίασε τα άσχημα γεγονότα! Μόνο κακό έκαναν όλοι αυτοί τελικά! Αν ήταν έξυπνοι θα μιλούσαν για λίγα λεπτά για το πρόβλημα και μετά θα επινοούσαν πολλαπλές λύσεις, θα ενημέρωναν τη μάζα και μετά θα την έβαζαν να οραματιστεί τις λύσεις και θα αφυπνίζονταν τα θετικά συναισθήματα. Επειδή ο άνθρωπος είναι θεός, όλη αυτή η θετική συγκέντρωση ενέργειας θα είχε εξαφανίσει τα προβλήματα και θα εμφανίζονταν λύσεις από το πουθενά! Όλοι αυτοί δεν γνώριζαν ότι ο κόσμος είναι Νοητός σε αρχική βάση; Δεν γνώριζαν ότι ο οραματισμός, το συναίσθημα και η θέληση όταν συγκεντρώνονται αλλάζουν την πραγματικότητα διότι έτσι λειτουργεί η λεγόμενη Μεταφυσική; Ή μήπως ήταν από την αρχή φίλοι με τους Ελιτιστές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *