Πήγαμε από τις «4 ημέρες» στις «4 εβδομάδες» και τώρα, «Ίσως μπότες στο έδαφος» στο Ιράν.

0
372

Αρχικά, η Ειδική Επιχείρηση Μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράν πιστεύεται ότι θα διαρκούσε περίπου 3-4 ημέρες. Εκτός του ότι το Ιράν είχε άλλες ιδέες. Στη συνέχεια, οι Αμερικανοί ενημερώθηκαν ότι η επιχείρηση «μπορεί να διαρκέσει 4 εβδομάδες». Απόψε, ακούμε «μπορεί να υπάρχουν στρατιώτες στο έδαφος».

Απόψε, η κυβέρνηση Τραμπ έδωσε άλλη μια ενημέρωση στα μέλη του Κογκρέσου. Ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενθαλ βγήκε και είπε: «Φοβάμαι περισσότερο από ποτέ μετά από αυτήν την ενημέρωση, ότι μπορεί να στέλνουμε στρατιώτες στο έδαφος»,αναφέρει το halturnerradioshow.com

 

Ενδιαφέρουσα ήταν η εκτίμηση του Μπλούμενταλ ότι «τίποτα σε αυτή την ενημέρωση δεν χρειαζόταν να χαρακτηριστεί ως απόρρητο».

Πηγή: corfiatiko.blogspot.com

ezoic
Προηγούμενο άρθροΠώς να Λάβετε Πληρωμή από Αμερική στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΙρανός προειδοποιεί την Ελλάδα! “Περιμένουν το σήμα απο τους Μουλάδες για να σας επιτεθούν” (βίντεο)
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ