22:19 - 28/07/2021

Πέθανε 22χρονος Γάλλος 9 ώρες μετά την α΄ δόση Pfizer από αλλεργικό σοκ! Θα ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές!!!! Ο πατέρας:” Εγκληματίες”

9 ώρες αφού εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση Pfizer, ένα νέο παιδί ο Maxime Beltra 22 ετών πέθανε. Ένας θάνατος που ο πατέρας του τον αποδίδει στον εμβολιασμό ενώ ιατρικές πηγές τον αποδίδουν σε μια σοβαρή διατροφική αλλεργία.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ένας 22χρονος Sétois πέθανε προς τις 11 μμ h. Είχε εμβολιαστεί στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο εμβολιακό κέντρο του Sète.(midilibre) O νεαρός καταγόταν από το Saintes-Maries de la Mer.

Ο τραγικός πατέρας δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του αδικοχαμένου γιου του και μιλάει στην κάμερα: Σήμερα το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα του επέτρεπε να φύγει στην Ελλάδα μαζί μ΄έναν φίλο του. Δυστυχώς δεν θα φύγει, έφυγε για τον απλό και καλό λόγο ότι αυτός πέθανε μετά από ένα αλλεργικό σοκ αφότου εμβολιάστηκε στις 2 το μεσημέρι.Πέθανε το ίδιο βράδυ στις 11μμ Είναι εγκληματικό εγκληματικό να βάζουν στην αγορά εμβόλια που δεν είναι πιστοποιημένα που δεν ήταν επαληθευμένα. ένας νέος 22 ετών σε πλήρη φόρμα. Έχασα τον μοναχογιό μου για έναν ιό.. Το σύνολο της ανθρωπότητας υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή (εμβολιασμό) που ποτέ δεν εξετάστηκε σε βάθος αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε τις παρενέργειες. ήμασταν στο τραπέζι οι υγειονομικοί που έσπευσαν έδωσαν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.. Είστε εγκληματίες και το ξέρετε πολύ καλά μετά από αυτό που μου κάνατε. Ελπίζω αυτό το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου για να δείτε το επίπεδο διαφθοράς των ελίτ που θεμελιώνουν μια πώληση θυγατρικών Pfizer για 11 δις ευρώ .. είμαι τρελός από θυμό…..Yπάρχει μόνο μια επιλογή είναι απαράδεκτο είναι απαράδεκτο..”

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί;; ποιοί είναι οι εμπνευστές του ψηφιακού ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού;;; Όχι άλλα παιδιά νεκρά από πειραματικά εμβόλια αναστολή τώρα στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό. Το ποιός είναι ή δεν είναι τσαρλατάνος το αποδεικνύει καθημερινά η ωμή πραγματικότητα…όσo κι αν συγκαλύπτεται. Βγαίνεις για έναν καφέ έξω κι ακούς 10 περιστατικά που δεν φτάνουν ποτέ ούτε στο διαδίκτυο!!!H Eλλάδα έχασε έναν φίλο της ο τραγικός πατέρας τον μοναχογιό του και η οικουμένη έχει απωλέσει την αξιοπρέπεια και τη λογική της….όχι άλλοι Maxime Beltra…

”Συνάντησα τον πατέρα του Maxime oνομάζεται Frederick.Ζητήθηκε άμεσα αυτοψία για το θάνατο του γιου του δεν ήθελε να βγει με πρόσωπο στην κάμερα και το σεβάστηκα” αναφέρει δημοσιογράφος του La Minute de Ricardo.

Hérault: Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε μετά το θάνατο του νεαρού άνδρα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του μεταδίδει το francetvinfo.

Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας του Montpellier,διευκρινίζει ότι μελετάται και το ενδεχόμενο μιας σοβαρής τροφικής αλλεργίας, ακόμα κι αν αναμφίβολα θα χρειαστούν πρόσθετες έρευνες. (Τρομερό θα πέθαινε από το φαγητό την ίδια μέρα.. με τον εμβολιασμό του τον πείραξε το ”ψάρι” .. κι όχι τον εμβόλιο γνωστό για το αναφυλακτικό του σοκ και τις πρωτόγνωρες παρενέργειες)

Η εισαγγελία του Μονπελιέ, στο Hérault, δηλώνει την Τετάρτη 28 Ιουλίου στο franceinfo ότι μια δικαστική έρευνα “για την αναζήτηση των αιτίων του θανάτου” άνοιξε σήμερα, μετά το θάνατο ενός νεαρού άνδρα στα τέλη Ιουλίου, ένας θάνατος που προκλήθηκε από Εμβόλιο Covid-19 σύμφωνα με έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του. Θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για να ανακαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες του θανάτου του.Ο πατέρας δεν είναι ο πατέρας πέθανε την ίδια μέρα με το εμβόλιο αλλά θα πέθαινε ούτως ή αλλως την ίδια μέρα και όχι από το εμβόλιο…η σοφιστεία είναι απροκάλυπτη ο δογματισμός τους ασύλληπτος!!

Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας του Μονπελιέ, Fabrice Bélargent, ωστόσο, διευκρινίζει ότι “αυτή η αυτοψία αναμφίβολα δεν θα είναι πειστική”. «Πράγματι, εξηγεί, ακόμη και αν αποδειχθεί στο τέλος ότι ο θάνατος θα οφείλεται σε αλλεργία, είναι ήδη αποδεδειγμένο ότι ο νεαρός έφαγε ένα φαγητό για το οποίο είχε γνωστή αλλεργία» Συνεπώς, μελετάται και το κομμάτι μιας σοβαρής τροφικής αλλεργίας, αλλά “αναμφίβολα θα χρειαστούν περαιτέρω έρευνες”.Το οποίο το είχε φάει άλλες 200 φορές αλλά δεν είχε θέμα προφανώς..γιατί θα είχε πεθάνει πολύ νωρίτερα κι όχι την ημέρα του εμβολιασμού του!!! Αυτοί μιλούν για το φαί ο τραγικός πατέρας λέει: μου φάγανε το παιδί μου!!!!!!

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλός 07/29/2021 @ 12:57 ΠΜ

    Ναι αυτοί δεν σκοπεύουν να δικαιώσουν κανέναν ασχέτως πόσοι θα πεθάνουν. Πάντα θα φταίει κάτι άλλο. Οτιδήποτε εκτός απ τα μπόλια τους… .

  2. giorgostsantilas 07/29/2021 @ 4:46 ΠΜ

    τον αποδίδουν σε μια σοβαρή διατροφική αλλεργία η μακαρονάδα που έφαγε ήταν μολυσμένη με covid αφού ήταν από ιταλια και ο κιμάς ήταν από αγελάδα μολυσμένη με H1N1 και το τυρί μουχλιασμένο λογικό ακούγετε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh