Περιοχή 51: Δορυφορικές εικόνες από την μυστήρια και άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση

Χάρτες της Google αποκαλύπτουν με συναρπαστικό τρόπο πως έχει εξελιχθεί και αλλάξει από τη δεκαετία του 1980 η άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση της Περιοχής 51.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δείτε θέσεις σε όλη τη Γη, και πως έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου από το 1984.

Το 1984, η περιοχή 51 ήταν σε μεγάλο βαθμό αποκομμένη με λίγους δρόμους και υποδομές. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η βάση αρχίζει να επεκτείνεται καθώς αναπτύσσονται νέα κτίρια και περάσματα.

Ο αρχικός διάδρομος γίνεται πολύ μεγαλύτερος και ένας δεύτερος προστέθηκε επίσης όπως αναπτύχθηκε η βάση.

Ο ιδιαίτερα φυλασσόμενος χώρος ανέκαθεν ήταν απόμακρος από τον υπόλοιπο κόσμο και τα περίεργα βλέμματα των κυνηγών UFO.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Παρά το γεγονός ότι, η ύπαρξή του έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν το παραδεχόταν επισήμως μέχρι το 2013.

apocalypsejohn.com

One thought on “Περιοχή 51: Δορυφορικές εικόνες από την μυστήρια και άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *