ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πένθος στη Σενεγάλη για 18χρονο τερματοφύλακα – Έπεσε θύμα στυγερής απάτης

· Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Τουρέ εξαπατήθηκε από ομάδα κακοποιών.
Η Σενεγάλη πενθεί για τον άδικο χαμό του Σεΐκ Τουρέ, ενός 18χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε θύμα στυγερής απάτης που οδήγησε στον τραγικό του θάνατο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Τουρέ εξαπατήθηκε από ομάδα κακοποιών, οι οποίοι τον έπεισαν ότι θα συμμετάσχει σε δοκιμαστικά για ένταξη σε επαγγελματική ομάδα. Το υποτιθέμενο «δοκιμαστικό» αποτέλεσε το δόλωμα για μια καλοστημένη απαγωγή.

Από το όνειρο στο δράμα
Οι δράστες απήγαγαν τον νεαρό τερματοφύλακα και στη συνέχεια ζήτησαν λύτρα από την οικογένειά του, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Δυστυχώς, η οικογένεια δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να προχωρήσουν στη δολοφονία του 18χρονου. Το σώμα του Σεΐκ Τουρέ εντοπίστηκε νεκρό στην Γκάνα, όπου και είχε μεταφερθεί από τους απαγωγείς.

Το Υπουργείο Αφρικανικής Ενοποίησης, Εξωτερικών Υποθέσεων και Σενεγαλέζων του Εξωτερικού ανακοίνωσε την έναρξη επίσημης έρευνας, ενώ οι αρχές βρίσκονται στη διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του νεαρού.

Η τραγική αυτή υπόθεση έχει συγκλονίσει τη Σενεγάλη, με τα social media να πλημμυρίζουν από μηνύματα θλίψης και οργής, καθώς ο Τουρέ θεωρούνταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της γενιάς του.

pentapostagma.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καλιφόρνια: Βήμα πριν από την ψηφοφορία το νέο πλαίσιο για τις πυρκαγιές και την ευθύνη των εταιρειών ηλεκτρισμούΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Βήμα πριν από την ψηφοφορία το νέο πλαίσιο για τις πυρκαγιές και την ευθύνη των εταιρειών ηλεκτρισμού

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την Ουκρανία

UNHCR: Δεν συμμετέχει στο σχέδιο της Μαλαισίας για επιστροφή 1.476 πολιτών της ΜιανμάρΔΙΕΘΝΗ

UNHCR: Δεν συμμετέχει στο σχέδιο της Μαλαισίας για επιστροφή 1.476 πολιτών της Μιανμάρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά