Πέντε νεκροί από πυροβορισμούς σε σπίτι του Τέξας

Πέντε άτομα σκοτώθηκαν σ’ ένα σπίτι στην αμερικανική πόλη Ponder στην πολιτεία του Τέξας μετά από τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν. Ένα έκτο θύμα τραυματίστηκε και βρίσκεται σ’ ένα νοσοκομείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας πυροβόλησε τέσσερις ανθρώπους και έπειτα γύρισε το όπλο εναντίον του. Και ο ίδιος είναι νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με την αφορμή της επίθεσης.

KORAKS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κυρίαρχοι της Επίγνωσης

Το ουσιαστικότερο θεμέλιο της ελευθερίας και της ευτυχίας του ανθρώπου είναι η επίγνωση – το μυστικό κλειδί για να αλλάξουμε τα πρότυπα των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς που μας καθηλώνουν υλικά και πνευματικά. Όταν κυριαρχούμε στον νου και την καρδιά, μέσω της πειθαρχίας και της συνειδητότητας, θεραπεύουμε τα τραύματά μας και παραδινόμαστε στον αγνό αληθινό εαυτό μας.

Η κατάκτηση της επίγνωσης μας επιτρέπει να βιώσουμε μια εκπληκτική αίσθηση γαλήνης και πληρότητας που προέρχεται από το γεγονός ότι, επιτέλους, απελευθερωνόμαστε από κάθε περιορισμό μας και τελικά αναδεικνύουμε το σύνολο του δυναμικού μας ως ανθρώπινα όντα.

ΤΙΜΗ 14,50€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *