Πέφτουν κορμιά στη Τουρκία…Άναψε για τα καλά το Αντάρτικο στο Ντιγιαρμπακίρ !

Nekroi tourkia stratiotesΣτην «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» των δυνάμεων ασφαλείας στο Ντιγιαρμπακίρ και στο Μπίτλις έπεσαν άλλοι τρεις νεκροί Στρατιωτικοί και οκτώ τραυματίσθηκαν .

Ο 25χρόνος Μόνιμος Λοχίας της Στρατοχωροφυλακής Σαμέτ Πισκίν έπεσε νεκρός στην έκρηξη που σημειώθηκε κατά την διέλευση των δυνάμεων ασφαλείας στο πλαίσιο των «αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων» που μαίνονται κατά της PKK , στο Μπίτλις.

Επίσης υπέκυψε στα βαριά τραύματα του και ο Μόνιμος Λοχίας της Στρατοχωροφυλακής Ερέν Κιλιτς , παρόλη την προσπάθεια των ιατρών στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μαζί με τους 9 τραυματίες στρατιώτες.

Εκτός αυτών έπεσε νεκρός και ο 25χρονος Μόνιμος Λοχίας της Στρατοχωροφυλακής Μπιρκάν Γιουντουζ στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετα από βαριά τραυματισμό στην τρομοκρατική επίθεση της PKK στην υποδιοίκηση Σουρ του Ντιγιαρμπακιρ.

Επίσης υπέκυψε στα βαριά τραύματα του και ο αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων Ατίλλα Ατές που τραυματίσθηκε βαριά στην τρομοκρατική επίθεση στις 16 Δεκεμβρίου στην Τζίζρε του Σίρνακ.0

Από την άλλη στην γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού σημειώθηκε ότι, στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Τζίζρε και στο Ντιγιαρμπακίρ σκοτώθηκαν 20 αντάρτες του ΠΚΚ …Σύμφωνα με πηγές του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου !


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην συνοικία Μπασάκ στο Σιλόπι του Σίρνακ οι Αντάρτες διοργάνωσαν επίθεση με βαριά όπλα κατά των 300 κατοίκων που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.turk

Οι πολίτες υπο την προστασία των δυνάμεων ασφαλείας μεταφέρθηκαν σε κλειστή αίθουσα γυμναστηρίου…Ενώ η ύπαιθρος είναι στα χέρια των Ανταρτών !

Να θυμίσουμε οτι στη Μάχη εναντίον του PKK οι Τούρκοι έχουν ρίξει τους Κοκκινομπερέδες των Ειδικών Δυνάμεων μετά την πλήρη αποτυχία της Αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής να ελέγξει την Κατάσταση!

 

veteranos.gr

Loading...

One thought on “Πέφτουν κορμιά στη Τουρκία…Άναψε για τα καλά το Αντάρτικο στο Ντιγιαρμπακίρ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *