ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Παρέμβαση κόλαφος του ομογενή συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Κυριακου Μητσοτακη

· Κατοχικά Νέα

«Νέα ηγεσία» στην Ελλάδα ως «τη μόνη λύση» για το μέλλον της χώρας μας, βλέπει ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, ο ομογενής σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση-κόλαφο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του, δείγμα του πώς αντιλαμβάνονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τα πεπραγμένα του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Όπως επισημαίνει ο Παπαδόπουλος, η Ελλάδα «θα μπορούσε να διαδραματίσει βασικό ρόλο συνομιλητή μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας, ως ορθόδοξη χώρα», αλλά «η σημερινή ελληνική ηγεσία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία».

Στη συνέχεια απαρίθμησε κάποια από τα μεγάλα ατοπήματα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως το ρίσκο με τη φουλ υποστήριξη στο NATO, την ώρα που, όπως σχολίασε «ο ιστορικός αντίπαλος της Ελλάδας, η Τουρκία, ανέλαβε τον ρόλο του μεσολαβητή και διεύρυνε το αποτύπωμά της».

Ο «πόλεμος κατά της Εκκλησίας» και η «πολεμική υποστήριξη προς την Ουκρανία», επισημάνθηκαν ακόμα από τον Παπαδόπουλο ως κινήσεις που στοίχισαν στην Κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 
Η ανάρτησή του:
«Η σημερινή ελληνική ηγεσία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να διαδραματίσει βασικό ρόλο συνομιλητή μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας, ως ορθόδοξη χώρα, και ως μία με ιστορικούς δεσμούς και με τα δύο έθνη, όπως κάνει ανάμεσα στα αραβικά έθνη και το Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα με το ΝΑΤΟ. Ενώ ο ιστορικός αντίπαλος της Ελλάδας, η Τουρκία, ανέλαβε τον ρόλο του μεσολαβητή και διεύρυνε το αποτύπωμά της.

Στο εσωτερικό, ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας ήταν εξαιρετικά αντιδημοφιλής, όπως και η πολεμική υποστήριξη προς την Ουκρανία.

Το μέλλον της Ελλάδας είναι Ορθόδοξο, μεσολαβήτρια μεταξύ ανατολής και δύσης, όπως ήταν ιστορικά, και πυλώνας σταθερότητας σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή.

Για να συμβεί αυτό, νέα ηγεσία είναι η μόνη λύση».

olympia.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από αναθυμιάσεις σε παράνομη άντληση πετρελαίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από τοξικές αναθυμιάσεις σε περιστατικό κλοπής πετρελαίου

Αυγά - έξαρση σαλμονέλας στη ΒρετανίαΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Βρετανία: Πάνω από 500 κρούσματα σαλμονέλας και δύο νεκροί – Στο μικροσκόπιο εισαγόμενα αυγά

Βρετανική προειδοποίηση για την αλυσίδα τροφίμων: Ανεπαρκής προετοιμασία απέναντι σε ακραίες κρίσειςΔΙΕΘΝΗ

Βρετανική προειδοποίηση για την αλυσίδα τροφίμων: Ανεπαρκής προετοιμασία απέναντι σε ακραίες κρίσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά