09:55 - 14/10/2021

Παραψυχολόγος Krzysztof Jackowski: ο πόλεμος θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, μετά από κτύπημα σε κτίριο.

Με την έναρξη του φθινοπώρου του 2021, η προσοχή των ανθρώπων που στριμώχνονταν με φήμες όλο το καλοκαίρι για ένα δεύτερο κύμα ή για τη φρίκη του εμβολιασμού πέρασε σε ένα άλλο, πιο πιεστικό πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε – πληθωρισμός και διαταραχές στις προμήθειες των καταστημάτων. Και τώρα ο Pan Krzysztof Jackowski, ο αγαπημένος διορατικός των Πολωνών και, πρόσφατα, ακόμη και όλου του κόσμου, έχει χτυπήσει τα πόδια του, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την αύξηση των τιμών, των καρτών και ούτω καθεξής, που είτε μόλις εμφανίζεται, είτε ξεκινά ήδη σε πλήρη ανάπτυξη.

Οι περισσότερες ερωτήσεις τίθενται από τους Πολωνούς, οπότε οι απαντήσεις, φυσικά, αφορούν το μέλλον της Πολωνίας, το οποίο κατά κάποιον τρόπο δεν ενδιαφέρεται πολύ για τον υπόλοιπο κόσμο. Παρ ‘όλα αυτά, αυτός είναι ένας παγκόσμιος κόσμος, όπου όλα συνδέονται, επομένως σήμερα ο Pan Krzysztof, διαβάζοντας τις σκέψεις του από τη φωτογραφία του Πολωνού πρωθυπουργού, περιπλανήθηκε θέλοντας-μη θέλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή σε κάποια παγκόσμια γεγονότα που θα επηρεάσουν την Πολωνία

… ..Μου φαίνεται ότι τώρα προετοιμάζεται ένα είδος δράσης σε σχέση όχι μόνο με την Πολωνία, αλλά και με ολόκληρη την Ευρώπη. Και αυτό ανησυχεί πολύ τον Πρωθυπουργό. Είχα την εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει ότι η χώρα μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Iσως όχι μόνο ο πρωθυπουργός, αλλά και οι κυβερνήτες πολλών χωρών γνωρίζουν ότι η τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο είναι μεταβατική και ο ίδιος ο κόσμος βρίσκεται τώρα υπό σοβαρή απειλή.

Θα υπάρξει μεγάλος συναγερμός τον Νοέμβριο. Βλέπω ένα τεράστιο κτίριο να καταρρέει, σαν να το είχε χτυπήσει κάτι. Τι είδους κτίριο είναι αυτό, δεν ξέρω, ίσως να είναι ένα κτίριο κάποιου είδους διοίκησης; Και από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο κόσμος θα περάσει σε μια κατάσταση προσδοκίας.

Πολλά διεθνή δρομολόγια θα κλείσουν υπό συναγερμό, μετά τα οποία θα προκύψουν άμεσα προβλήματα με τις προμήθειες και τις πρώτες ύλες. Δεν μπορώ να πω ότι όλα αυτά θα συμβούν τον Νοέμβριο, η δημοσίευση των νόμων και η εφαρμογή τους θα καθυστερήσει, αλλά τον Νοέμβριο όλα θα ξεκινήσουν. Τώρα κοιτάζω αυτόν τον κύριο (κρατώντας ένα πορτρέτο στα χέρια του) και έχω την εντύπωση ότι πολύ σύντομα η αγορά ορισμένων πραγμάτων μπορεί να είναι περιορισμένη ή τουλάχιστον θα υπάρξουν δυσκολίες σε αυτό.

Θα τραβήξουν ανθρώπους ειδικών επαγγελμάτων – έμπειρους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, γιατρούς. Βλέπω κάποιου είδους αποζημίωση για τέτοιους ανθρώπους που πρέπει ξαφνικά να εγκαταλείψουν τις οικογένειές τους και τη δουλειά τους. Και τότε θα συμβεί μια πολύ μεγάλη σύγκρουση. Θα είναι ξαφνικό και πολύ μεγάλο – τόσο μεγάλο που όλα τα νοσοκομεία παντού θα είναι υπερπλήρη.

Θα υπάρξει μεγάλο χάος και μεγάλο άγχος. Δεν βλέπω την Πολωνία να συμμετέχει άμεσα σε αυτό, αλλά προφανώς θα χρησιμοποιηθούμε ως βάση και ως στρατηγικό σημείο.

Σε προηγούμενο τεύχος με προβλέψεις, η μετάδοση ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου , ο κ. Γιατσκόφσκι είχε ήδη μιλήσει για την επικείμενη σύγκρουση με πιο γενικούς όρους. Συγκεκριμένα, κάποια μαζική κοινωνική κινητοποίηση στρατιωτικών ειδικών θα είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, στο τέλος του χειμώνα. Κατά την ίδια περίοδο, το κύριο βάρος των αποκλεισμών, των ελλειμμάτων, του πληθωρισμού και άλλων χωρών που σχετίζονται με την καταπολέμηση της πανδημίας πέφτει. Ωστόσο, αν πιστεύετε την τρέχουσα συνεδρία ανάγνωσης μυαλού από μια φωτογραφία, όλα θα αρχίσουν να περιστρέφονται τον Νοέμβριο του 2021. Αλλά πού θα είναι και πώς, δεν είναι ακόμη γνωστό, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*