11:53 - 13/10/2021

Παραλίγο να την πετύχει μετεωρίτης στο κεφάλι… ενώ κοιμόταν

Στις 4 Οκτωβρίου, η Ρουθ Χάμιλτον από τον Καναδά είχε αφεθεί στα χέρια του Μορφέα όταν ξαφνικά ξύπνησε έντρομη από έναν δυνατό κρότο. Τι να δει! Ένα κομμάτι μετεωρίτη της έπεσε σχεδόν στο κεφάλι. Ελάχιστα εκατοστά από το μαξιλάρι της.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Ρουθ, κάτοικος της επαρχίας Βρετανική Κολούμπια, είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της όταν συνέβη κάτι απίστευτο. «Μόλις πετάχτηκα από το κρεβάτι μου άναψα το φως γιατί δεν ήξερα τι στο διάολο είχε συμβεί», είπε. Η Ρουθ δεν τραυματίστηκε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, όπως εξηγεί η ίδια στην εφημερίδα της Αυστραλίας «Victoria News».

Αρχικά ο αστυνομικός που σήκωσε το τηλέφωνο, υποψιάστηκε ότι το απροσδιόριστο αντικείμενο θα μπορούσε να προέρχεται από οικοδομικές εργασίες στο διπλανό τετράγωνο.

«Αυτό δεν συνέβη», είπε η Ρουθ επισημαίνοντας ότι είδε ένα έντονο φως στον ουρανό. «Έτρεμα και φοβήθηκα. Νόμιζα ότι κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι μου ή υπήρχε κάποιος ένοπλος ή κάτι τέτοιο. Σχεδόν ένιωσα ανακούφιση όταν συνειδητοποίησα ότι κάτι είχε πέσει από τον ουρανό».

«Εξεπλάγην που ένας μετεωρίτης είχε πέσει από τον ουρανό. Είναι ίσως δισεκατομμυρίων ετών».

Το περιστατικό έδωσε στην Ρουθ μια νέα οπτική για τη ζωή. «Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η ζωή είναι πολύτιμη και κάθε στιγμή μπορεί να τελειώσει, ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε ασφαλείς στο κρεβάτι σας», υποστηρίζει η Καναδή.

Για την τρύπα στο σπίτι της, η Ρουθ Χάμιλτον ελπίζει ότι η ασφάλειά της θα της καλύψει τα έξοδα, ενώ τη διαστημική πέτρα, θα την κάνει δώρο στα εγγόνια της.

protothema.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αχααα : “Για την τρύπα στο σπίτι της…ελπίζει ότι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της θα της καλύψει τα έξοδα”.
    εξάλλου ειχε υποθεί στον αερα και απο τηλεοπτικο κανάλι .. για τις α-σφάλειες..
    ετσι να συν+ηθίζουμε δηλαδή ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*