Παράξενη δέσμη φωτός και UFO πάνω από την Καλιφόρνια

Ερευνητές της MUFON εξετάζουν δύο παράξενες εικόνες που λήφθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πάνω από το Hollywood Hills, στην Καλιφόρνια.

Στο Αμοιβαίο UFO δίκτυο της (MUFON) έχουν σταλεί δύο εικόνες. Η πρώτη δείχνει μία παράξενη δέσμη φωτός στον ουρανό και η δεύτερη ένα UFO. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν με διάφορα λίγων λεπτών.

Ο φωτογράφος είπε ότι είδε τίποτα το ασυνήθιστο την στιγμή που φωτογράφιζε, αλλά παρατήρησε τις περίεργες ανωμαλίες αργότερα κατά την εξέταση των εικόνων.

Με έδρα τις ΗΠΑ η MUFON είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο αφιερωμένος στην έρευνα των UFO και των εξωγήινων φαινομένων.

Σε μια σύντομη έκθεση, ο μάρτυρας ανέφερε: «Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και παρατήρησα κάποια αντικείμενα. Στην πρώτη εικόνα, εμφανίζεται κάτι σαν μια «πύλη» με μία μπλε ακτίνα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό, που στρεβλώνει τα δέντρα καθώς περνά από πάνω τους. Υπάρχει επίσης και ένα μικρό σκοτεινό «UFO» αντικείμενο στα δεξιά του«.

Παράξενη δέσμη φωτός και UFO πάνω από την Καλιφόρνια - Εικόνα0


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παράξενη δέσμη φωτός και UFO πάνω από την Καλιφόρνια - Εικόνα1

Η δεύτερη εικόνα είναι από μία ελαφρώς διαφορετική περιοχή των λόφων, και σε λιγότερο ζουμ.

Περιλαμβάνει ένα παράξενο «ημιδιαφανές UFO», που φαίνεται να έχουν τρεις τελείες.

Μερικοί κυνηγοί UFO ισχυρίζονται ότι αυτό το UFO μπορεί να είναι οι ίδιες οργανικές οντότητες που ταξιδεύουν μέσω πυλών χωρίς την ανάγκη για διαστημόπλοια.

«Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πιθανώς να ταξιδεύουν στον χώρο χωρίς την ανάγκη ενός διαστημικού οχήματος. Παρόμοια UFO έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια διαστημικών περιπάτων στο διαστημικό σταθμό σε ζωντανή σύνδεση δήλωσε ο ερευνητής Scott C Waring.»

Ενώ κάποιος άλλος ερευνητής δήλωσε: «Είναι πολύ πιθανό ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα από ένα παράθυρο. Η «ελαφρά ανωμαλία» θα μπορούσε να είναι απλά μια αντανάκλαση στο γυαλί. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, καθώς δεν είναι σαφές, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, που μεταφέρεται από τον άνεμο.»

© Αποκάλυψη

apocalypsejohn.com

Loading...

2 thoughts on “Παράξενη δέσμη φωτός και UFO πάνω από την Καλιφόρνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *