ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Εκατομμύρια πεταλούδες με μαύρες ραβδώσεις καταλαμβάνουν τη Σιβηρία!!!

2
6

 

Λευκές πεταλούδες με μαύρες ραβδώσεις καταλαμβάνουν μεγάλα τμήματα της ανατολικής Ρωσίας. Το είδος Aporia crataegi εισβάλλει στην περιοχή και κερδίζει τις εντυπώσεις, με τον κόσμο να φωτογραφίζεται ανάμεσά τους και να το απολαμβάνει. Οι εικόνες καταγράφουν τους επισκέπτες να περπατούν ανάμεσα σε σμήνη των πεταλούδων και το τοπίο να μοιάζει υπέροχο.

Ο Βλαντιμίρ Ρομανένκο, ο οποίος είναι επικεφαλής του Τμήματος Ζωολογίας των Ασπόνδυλων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Tomsk, δήλωσε ότι έχει σημειωθεί τεράστια αύξηση στον αριθμό των πεταλούδων από το προηγούμενο έτος. Η θέα χιλιάδων πεταλούδων έχει αναμφισβήτητα προσελκύσει την προσοχή μεταξύ των ντόπιων και των τουριστών, που συρρέουν εδώ για να απολαύσουν το θέαμα.

πηγη

Volcano Times Magazine

ezoic
Προηγούμενο άρθροΠληροφορίες για έκρηξη σε λεωφορείο στο Παρίσι
Επόμενο άρθροEKTAKTO – Το Ισραήλ μπαίνει Συρία λόγω Ιράν – Iσραηλινά άρματα μάχης Merkava συγκεντρώνονται στα σύνορα – «Ζεσταίνει» τα ρωσικά αντιαρματικά η Χεζμπολάχ (βίντεο)
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ