Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:58 - 10/11/2021

Παραδοχή «ΣΤΑΘΜΟΣ» για τα M-RNA εμβόλια: 95% ΔΕΝ θα τα είχαν κάνει

Τα λένε από μόνοι τους…

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία πραγματοποιείται στο Βερολίνο κάθε Οκτώβριο από το 2009.

Φέτος, στο επίκεντρο ήταν η αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού και το θέμα των εμβολιασμών.

Εκτός των άλλων, στην σύνοδο μίλησε, σε σχέση με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τα εμβόλια mRNA για τον COVID, ο Stefan Oelrich, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG, ο οποίος παραδέχθηκε πως η λεγόμενη πανδημία συνέβαλε στην μεγαλύτερη αποδοχή των εν λόγω βιοτεχνολογικών εμβολίων, τα οποία διαφέρουν από τα παραδοσιακά!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τελικά τα εμβόλια mrna είναι ένα παράδειγμα για την κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία!

Πάντα λέω, ότι αν είχαμε κάνει μία δημοσκόπηση πριν από δύο χρόνια, αν θα ήταν διατεθειμένοι οι πολίτες να ακολουθήσουν μία γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εγχύσουν στο σώμα τους, πιθανώς θα είχαμε ένα ποσοστό άρνησης γύρω στο 95%».

Θυμηθείτε το βίντεο του el.gr, από το 2019, στο οποίο ο γνωστός πλέον Dr Fauci και μερικοί επιστήμονες των NIH (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) συζητούσαν για ένα… «ταραχώδες γεγονός» που θα ευνοούσε την γρήγορη προώθηση της νέα τεχνολογίας δημιουργίας εμβολίων, όπως αυτά που δίνουν τώρα για τον COVID.

ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ, όπως παραδέχθηκε το ανώτατο στέλεχος της γερμανικής πολυεθνικής Bayer!!!

Δείτε να σχολιάζουν το βίντεο με τον Φάουτσι!

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*