Παλμυρα ..πριν και μετα ..

Τα βδελυρα όντα των ισλαμιστών ισοπέδωσαν τους θησαυρούς των Σελευκιδών ,την θαυμαστή Παλμύρα κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κανείς απο τους δυτικούς κουλτουριαρεους καμμία ανθρωπιστική οργάνωση κανενας ηθοποιος του Χολιγουντ δεν στηλίτευσε ανοικτά την καταστροφή.Βλέπετε έχουν μάτια μόνο για τους κακούς λευκούς ρατσιστές…

Φανταστείτε να επεκτεινόταν κατά τα σχέδια της Νεας Τάξης ,το ισλαμικό κράτος τι μέλλον επιφύλασσε τον Παρθενώνα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μιχάλης

4 thoughts on “Παλμυρα ..πριν και μετα ..

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Αυτό το δογματικό μίσος που δημιουργείται και ξεσπάει έναντι του Ελληνισμού, χιλιάδες χρόνια πριν πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να υπάρχει στην γη!

 2. ποιμαντορικη εγκυκλιοσ κατα του οικουμενισμου says:

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  ὅσοι ἀνήκουν σέ ἄλλα ἐκτός Ὀρθοδοξίας δόγματα, δέν μποροῦν νά συμμετέχουν στά ὀρθόδοξα Μυστήρια, οὔτε νά συμπροσεύχονται μέ τούς ὀρθοδόξους
  Τόν Θεάνθρωπο Κύριο παραγνωρίζει καί ὁ Παπισμός, πού τοποθετεῖ σάν κέντρο καί ὁρατή κεφαλή ὅλης τῆς Ἐκκλησίας ἕνα ἄνθρωπο αἱρεσιάρχη, ἐγωκεντρικό, τάχα ἄλαθητο, τόν Πάπα.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

  http://www.imaa.gr/88-uncategorised/679-poimantoriki-egkyklios-gia-tin-kyriaki-tis-orthodoksias.html

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Εύγε για την πρωτοβουλία του! Μόνο να μην είναι τόσο επιθετικοί εναντίων μας, δεν ζητάμε και κάτι άλλο, δεν είμαστε δωδεκαθειστές, ούτε άθεοι. Ο Ιησους υπήρξε απλά διαφωνούμε στο ότι τον κάνανε δόγμα όπως ήθελαν οι εξουσίες, παραποιώντας τα λεγόμενά του κπα. Και δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνούσε σ αυτό.
   Απλά είμαστε Μακιαβελλικοί! Για ότι υπάρχει πάντα θα υπάρχει το γιατί. Πάντα θ’αναρωτιώμαστε, ποτέ δεν μπορούμε ν αποδεχτούμε κάτι κατά γράμμα σαν δόγμα, ούτε να το απορίψουμε τελείως. Αυτό να καταλάβαιναν μερικοί και θα τελείωνε ο διχασμός αυτός, που μόνο το σύστημα επωφελεί…

 3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA says:

  πας μη Ελλην βαρβαρος!!!και η λεξη Ελλην αφορα πνευματιο γνωρισμα και οχι καταγωγη!επιτυγχανεται δε με την Ελληνκη παιδεια,εκφραζεται με τον Ελληνικο λογο και αποδεικνυεται με φωτινα εργα!τα παρασημα αυτου καλουνται αρετες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *