16:45 - 06/03/2017

Παλμυρα ..πριν και μετα ..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα βδελυρα όντα των ισλαμιστών ισοπέδωσαν τους θησαυρούς των Σελευκιδών ,την θαυμαστή Παλμύρα κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κανείς απο τους δυτικούς κουλτουριαρεους καμμία ανθρωπιστική οργάνωση κανενας ηθοποιος του Χολιγουντ δεν στηλίτευσε ανοικτά την καταστροφή.Βλέπετε έχουν μάτια μόνο για τους κακούς λευκούς ρατσιστές…

Φανταστείτε να επεκτεινόταν κατά τα σχέδια της Νεας Τάξης ,το ισλαμικό κράτος τι μέλλον επιφύλασσε τον Παρθενώνα.

Μιχάλης

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Αυτό το δογματικό μίσος που δημιουργείται και ξεσπάει έναντι του Ελληνισμού, χιλιάδες χρόνια πριν πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να υπάρχει στην γη!

 2. ποιμαντορικη εγκυκλιοσ κατα του οικουμενισμου 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 4:55 μμ

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  ὅσοι ἀνήκουν σέ ἄλλα ἐκτός Ὀρθοδοξίας δόγματα, δέν μποροῦν νά συμμετέχουν στά ὀρθόδοξα Μυστήρια, οὔτε νά συμπροσεύχονται μέ τούς ὀρθοδόξους
  Τόν Θεάνθρωπο Κύριο παραγνωρίζει καί ὁ Παπισμός, πού τοποθετεῖ σάν κέντρο καί ὁρατή κεφαλή ὅλης τῆς Ἐκκλησίας ἕνα ἄνθρωπο αἱρεσιάρχη, ἐγωκεντρικό, τάχα ἄλαθητο, τόν Πάπα.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

  http://www.imaa.gr/88-uncategorised/679-poimantoriki-egkyklios-gia-tin-kyriaki-tis-orthodoksias.html

  • Εύγε για την πρωτοβουλία του! Μόνο να μην είναι τόσο επιθετικοί εναντίων μας, δεν ζητάμε και κάτι άλλο, δεν είμαστε δωδεκαθειστές, ούτε άθεοι. Ο Ιησους υπήρξε απλά διαφωνούμε στο ότι τον κάνανε δόγμα όπως ήθελαν οι εξουσίες, παραποιώντας τα λεγόμενά του κπα. Και δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνούσε σ αυτό.
   Απλά είμαστε Μακιαβελλικοί! Για ότι υπάρχει πάντα θα υπάρχει το γιατί. Πάντα θ’αναρωτιώμαστε, ποτέ δεν μπορούμε ν αποδεχτούμε κάτι κατά γράμμα σαν δόγμα, ούτε να το απορίψουμε τελείως. Αυτό να καταλάβαιναν μερικοί και θα τελείωνε ο διχασμός αυτός, που μόνο το σύστημα επωφελεί…

 3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 5:07 μμ

  πας μη Ελλην βαρβαρος!!!και η λεξη Ελλην αφορα πνευματιο γνωρισμα και οχι καταγωγη!επιτυγχανεται δε με την Ελληνκη παιδεια,εκφραζεται με τον Ελληνικο λογο και αποδεικνυεται με φωτινα εργα!τα παρασημα αυτου καλουνται αρετες!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*