Η Ρωσία προειδοποιεί για παγκόσμιο χάος από τον χειρότερο χειμώνα όλων των εποχών που έρχεται….Η σχέση του με το οικονομικό κραχ!

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και το Κρεμλίνο εξέδωσαν ανακοίνωση που προειδοποιεί για χάος σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων από την βαρυχειμωνιά που έρχεται.

Η Ισλανδία είχε το πιο κρύο καλοκαίρι από το 1992,η Γροιλανδία έχει μεγάλη συσσώρευση πάγου ώ στη Σουηδία οι χωρικοί δεν θυμούνται από πότε έχουν να δουν τόσο πολύ χιόνι.Δυστυχώς γαι την Δύση έρχεται ο καταστροφικότερος και χειρότερος χειμώνας της ιστορίας.

Το φαινόμενο Ελ Νίνιο μαζεύει μια άμορφη μάζα με μαζικό κρύο στον Β.Ατλαντικό.Οι Ρώσοι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους που φέρνει ο χειμώνας που έρχεται.

Εφημερίδες όπως η Αμερικάνικη Washington Post με άρθρο του δημοσιογράφου Chris Mooney,προειδοποιούν γαι τις ψυχρές αέριες μάζες που παρατηρήθηκαν το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος στον Ατλαντικό,ενώ η Βρετανική εφημερίδα Telegraph σε άρθρο του δημοσιογράφου Dan Hyde αναφέρει ότι υπάρχει χαμηλή ηλιακή δραστηριότητα παρόμοια με εκείνη από τη μίνι-εποχή των παγετώνων τον 17ο αιώνα,όταν ο Τάμεσης πάγωσε.

Αυτές οι μίνι εποχές-πάγου φέρνουν την ανατροπή των κοινωνιών και των κυβερνήσεων.Ο καλύτερος οικονομολόγος στον κόσμο, Martin Armstrong,εξηγεί ότι «Αν πάρουμε το 2015.75 [1η Οκτωβρίου 2015] και μετακινηθούμε προς τα πίσω στο χρόνο σε διαστήματα 309.6 έτος, ερχόμαστε όχι μόνο στις περιόδους που το κλίμα το γύρισε σε πολύ κρύο,αλλά καταλήγουμε επίσης στις περιόδους των πολιτικών αλλαγών στην κυβέρνηση.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η αγορά του 1700 είχε την έναρξη της εξέγερσης κατά της μοναρχίας. Την περίοδο του 1396 ήταν η αρχή του καπιταλισμού, με τους μαύρους να σκοτώνονται, περίπου το 50% του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Το έτος 777 άρχιζε να εδραιώνεται εκ νέου η διαμόρφωση των εθνικών κρατώντης Ευρώπης,με την έναρξη της σαξονιήςό εισβολής του Καρλομάγνου. Στον προηγούμενο κύκλο ήταν η πτώση της Ρώμης.Παρά ταύτα οι ΗΠΑ,αρνούνται να παραδώσουν τον αλγόριθμο που είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια τα οικονομικά κραχ.

http://planetnownetnews.blogspot.gr/2015/09/blog-post_17.html

2 thoughts on “Η Ρωσία προειδοποιεί για παγκόσμιο χάος από τον χειρότερο χειμώνα όλων των εποχών που έρχεται….Η σχέση του με το οικονομικό κραχ!

  1. Shielding says:

    Αν έχουμε βαρύ χειμώνα, θα μας βγεί σε καλό αυτό το διάστημα, διότι θα αποτρέψει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να έρχονται προς τα εδώ. Θα αποτελέσει μια ασπίδα της μητέρας φύσης. Αφού τυπικά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν έχουμε θαλάσσια σύνορα (ή μάλλον δε βρήκαμε τρόπο να τα προστατεύσουμε ως Ευρώπη), τουλάχιστον ο καιρός θα τα προστατέψει για εμάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *