ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ουκρανοί δολοφονούν… Ουκρανούς

· Techstories

Ουκρανοί δολοφονούν... Ουκρανούς

Στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας αναδύεται μια ανησυχητική εικόνα, καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky γλυκα χονδρικη θεσσαλονικη παραδέχεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός στρατός και την αργή πρόοδο της αντεπίθεσης. Παρά την διαβεβαίωσή του ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, οι αναφορές από το μέτωπο εξακολουθούν να είναι αποθαρρυντικές για την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, στην κατεύθυνση του Novodonetskoye, οι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να αποσύρουν μεγάλο μέρος των δυνάμεών τους λόγω των σημαντικών απωλειών που υπέστησαν και να πάνε σε θέσεις άμυνας. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη απόλυτης ανασφάλειας στο ουκρανικό στράτευμα, με τους ίδιους ακόμα να… βομβαρδίζουν τις δικές τους περιοχές!

Ακόμη δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για τις απώλειες του ουκρανικού στρατού από τις παραπάνω ενέργειες.

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει πίεση για άμεσα αποτελέσματα στο στρατιωτικό μέτωπο, ενώ οι Ρώσοι έχουν διαταράξει την κατάσταση με μαζικές αεροπορικές επιθέσεις σε πολλές περιοχές της κεντρικής, δυτικής και νότιας Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Οδησσού και Lviv.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν σε αποθήκες που περιείχαν τους πύραυλους Storm Shadow και πυρομαχικά διάδοσης.

Οι ανησυχίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με την επιβεβαίωση των New York Times για την κατάσταση στον Ουκρανικό στρατό. Το δημοσίευμα εστιάζει ιδιαίτερα στην πυραυλική επίθεση που έπληξε την αγορά της πόλης Konstantinovka, περιοχή του Donetsk που ελέγχεται από τον ουκρανικό στρατό.

Αυτή η επίθεση, που σημειώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 16 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 32. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μετά από εκτενή έρευνα και συλλογή δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων κομματιών πυραύλων, δορυφορικών εικόνων, αλλά και αναρτήσεων στα κοινωνικά μέσα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το χτύπημα προήλθε από ουκρανικό πύραυλο αεράμυνας, από το πυραυλικό σύστημα Buk. Οι New York Times υποστηρίζουν επίσης ότι ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από περιοχή υπό τον έλεγχο των Ουκρανών, και όχι από ρωσικές θέσεις.

Πηγή: Enternow.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εγκατάσταση δικτύου και διακομιστών σε data center, συμβολική φωτογραφία για τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνηΔΙΕΘΝΗ

AI: ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΡΑΧ 30% ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 200 ΔΙΣ. – Τι πραγματικά λένε οι Financial Times

Δεξαμενόπλοιο Merlion M στη Μαλαισία, συμβολική φωτογραφία, δεν απεικονίζει το VELOS SAPPHIREΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ VELOS SAPPHIRE – Το άγνωστο βλήμα και τα ερωτήματα

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μία απάντηση στο “Ουκρανοί δολοφονούν… Ουκρανούς”

  1. νεοι άνθρωπο πεθαινουν για να πλουτιζει ο ζετρέλας, ο στρατος πρεπει να ξυπνησει και να στραφει προς την σωστη πορεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *