Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:10 - 28/11/2022

Όταν τον παιδοβιαστή τον ψευδοβάπτισαν παιδόφιλον, όταν την πλύση εγκεφάλου και τον έλεγχον μυαλόν τα ψευδοβαπτίζουν τεχνητή νοημοσύνη [ανοημοσύνη] και εξέλιξη ανθρώπινου είδους. Τα Μυστικά της εκστρατείας….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν τον παιδοβιαστή τον ψευδοβάπτισαν παιδόφιλον, όταν την πλύση εγκεφάλου και τον έλεγχον μυαλόν τα ψευδοβαπτίζουν τεχνητή νοημοσύνη [ανοημοσύνη] και εξέλιξη ανθρώπινου είδους. Τα Μυστικά της εκστρατείας….

Ο όρος mind control = con+τρολάρω… είναι κακόφημος….

Ο όρος πλύση εγκεφάλου είναι κακόφημος…., όπως και ο όρος πλύσιμον βρώμικου χρήματος….

Ο όρος έλεγχος νου και μυαλού είναι κακόφημος….

Όταν θέλουν να περάσουν μηνύματα και να κάνουν πλύσεις εγκεφάλους, έλεγχους μυαλών και προωθήσεις υποσυνείδητων και υποσυναίσθητων παρορμήσεων, αλλάζουν τους όρους, με την τακτική του νεοτερισμού και του ψευδονεοτερισμού, της καινοτομίας όπου είναι τα παλειά και φοράνε καινούργιες λέξεις, όρους, ορισμούς, προσδιορισμούς και προτάσεις επεξηγήσεως mind con+tron = συν+τρολάρω = συν+πελλανίσκω = συν+τρελαίνω, ήτοι προσθέτω εις την ήδη υφιστάμενη τρέλλα σου, παράνοια σου, σχιζοφρένεια σου, ανοησία σου, αμυαλοσύνη σου, ευπηρεάση σου, άγνοια σου, βλακεία σου, ματαιοδοξία σου, κυνικότητα σου, κενοδοξία σου, υπερηφάνεια σου, ναρκισσισμόν σου, εγωπάθεια σου, ωραιοπάθεια σου, ναρκισσοωραιοεξυπνάδα σου και τις άλλες παρακμιακές έννοιες σε μορφή κατεστημένου εντός ασυναίσθητου και ασυνείδητου ή και συνειδητώς και συναισθητώς, της νοσηρής γοητευτικής σαλάτας των παρορμήσεων των ανθρώπινων παθών, εκεί επενδύουν, εκεί ποντάρουν, εκεί στοχεύουν, εκεί υποσκάπτουν πολυειδώς….

Την λαγνεία και την λάγνα την είπαν σέξυ….

Την πουττανιά την είπαν ελεύθερη σχέση….

Την απάτη την είπαν δικαιώματα ελευθερίας και συναισθηματική αυτοσυνείδηση ευτυχίας….

Την πλύση εγκεφάλου, την λοβοτομή με συχνότητες, παιδεία, φανατισμόν κενόδοξον και κομματικόν του ζόμπυ και ημιζόμπυ = ημιζωόβιου, τον έλεγχον μυαλού, την παγίδα και άβουλη υποταγή και αυτοϋποταγή της θέλησης την λένε τεχνητή νοημοσύνη και προωθούν αυτήν την έννοια με υποσυνείδητα και υποσυνείδητα μηνύματα ότι εάν γίνεις τεχνητή νοημοσύνη θα γίνεις κάποιος ή όταν θέλεις να είσαι κάποιος όπως ήταν το ρητόν του Έντζο Φερράρι την δεκαετία του 1960 μ.Χ.. Όταν διαπληκτίστηκε με τον Φερούντζιο Λαμπορκίνι ο οποίος κατασκεύαζε τρακτέρ, σόμπες και άλλα τέτοια, λέγοντας του ευγενικά: κύριε Φερράρι έχω 6 διαφορετικά αυτοκίνητα σας, όλα έχουν πρόβλημα με τον συμπλέκτη, διατί δεν τα διοθρώνετε; Έχω μία ιδέα, εάν θέλετε να συνεργαστούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Ο Φερράρι τον υποτίμησε περισσότερον και του είπε μεταξύ άλλων ότι είναι αγρότης και ότι ένας ανεκπαίδευτος/αμόρφωτος άνθρωπος δεν έχει το μυαλόν να καταλάβει αυτά όπου δεν καταλάβει….

Τότε ο Λαμπορκίνι το πήρε προσωπικά, ότι εάν ένας τέτοιος εγωκεντρικός, άξεστος και αγενής άνθρωπος έκανε τέτοια ωραία και ισχυρά αυτοκίνητα, τότε διατί να μην δύναμαι εγώ; Η αλήθεια είναι ότι οι αυτοκρατορίες συνήθως ανήκουν σε αυτούς όπου πατάνε επί πτωμάτων και αυτοί είναι αλαζονικοί, υποτιμηστές, προσβλητικοί, αγενείς και καθάρματα του κερατά σατανά ούτως ή άλλως με τους τρόπους και τά όρια και ανόρια τους …..

Σε 6 μήνες ο Λαμπορκίνι έφτειαξε το πρώτον του αυτοκίνητον και το παρουσίασε εις την έκθεση της Γενεύης. Το ρητόν του Φερράρι απέναντι ήταν: όταν θέλεις να γίνεις κάποιος.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού σε ζωντανή μετάδοση ο Λαμπορκίνι την ίδια στιγμή μεταξύ άλλων έδειξε το Φερράρι και το ρητόν του και είπε: αγοράζεις Φερράρι όταν θέλεις να γίνεις κάποιος, αλλά αγοράζεις Λαμπορκίνι όταν είσαι κάποιος…. Συνάμα έστειλε κάποιον εκείνη την ώρα και έδωσε έναν σκίτσον εις τον Έντζο Φερράρι όπου έδειχνε τον ταύρον του Λαμπορκίνι να πηδάει τον ίππον του Φερράρι [τέτοια χωραττα πειράγματα είναι ιδίωμα ελληνικόν, ούνα φάτσα ούνα ράτσα]…..

Διερωτάστε διατί σας είπα αυτήν την Ιστορία.

Εμπνεύστηκα έναν μεταλλαγμένον αμετάλλακτον ρητόν από αυτόν την Ιστορία και δη το ρητόν του Λαμπορκίνι να κτίζει επί του άλλου και δύναται να γίνει ρητόν παγκόσμιας αφύπνισης, προωθείστε το [φυλάξετε σε χαρτί το άρθρον]:

Όταν θέλεις να γίνεις κάποιος γίνεσαι τεχνητή νοημοσύνη ανοημοσύνης

Όταν είσαι κάποιος παραμένεις άνθρωπος,

ή,

όταν θέλεις να γίνεις κάποιος γίνεσαι τεχνητή νοημοσύνη

όταν είσαι κάποιος παραμένεις άνθρωπος,

ή,

όταν θέλεις να μην είσαι κάποιος γίνεσαι τεχνητή ανοημοσύνη

όταν είσαι κάποιος παραμένεις άνθρωπος.

Είναι γνωστόν ότι τεχνικοί ανοημοσύνης πωλούν ψυγεία εις τους Εσκιμώους και ελληνικά βότανα σε σακουλάκια εις τους Έλληνες! Πείθουν τον κτηνοτρόφον να αγοράζει γάλα από την υπεραγορά και τον αλιέα να αγοράζει κατεψυγμένα οψάρια από ύποπτους και μολυσμένους χώρους αλιείας…. Τον ηλίθιον να λέγει πώς δύο ημερών ιχθύς από τα έντοπα θαλάσσια μέρη είναι παλειόν και από τα ξένα εστιατόρια αλυσίδας ότι είναι φρέσκα. Πλυσιοεγκεφαλούν τον χωριάτη να αγοράζει εισαγώμενα λαχανικά, μεταξύ άλλου επειδή του σκότωσαν την κατοχή ελεύθερου χρόνου, ήτοι έχουν σε κατοχή τον ελεύθερον του χρόνον….

Έχουν γίνει και γίνοντε πειράματα και πολυυπερπειράματα εις την Αριζόνα, αλλά διατί εκεί; Ακόμη και το όνομα της δεν είναι τυχαίον και συμπωματικόν άνευ εσκεμμένης σκοπιμότητος, είτε το κανόνισε η Πρόνοια της [δήθεν ανόητης] Τύχης, είτε άνθρωπος, είτε ο σατανάς! Είναι του Άρη η Ζώνη !…. Εκεί δοκιμάζοντε υπεραριανές τέχνες και δεν υπάρχει ισχυρότερον όπλον από το να καταφέρουν τους ανθρώπους να παραδώσουν την θέληση τους και την ελεύθερη βούληση τους…. Εις την Αριζόνα το ερημικόν κλίμα είναι ενδεικτικόν και μη περεμβατικόν από πολλές ελεύθερες συχνότητες, αυτά τα έχει η έρημος, εξού και η αγιοποίηση εις την έρημον, αλλά και τα μη ανάμεικτα πειράγματα του σατανά είναι εμφανέστατα, σε έρημον πειράχθηκε ο Ισραηλινός λαός και Ο Χριστός, όπως και π.Χ. και μ.Χ. Αγίοι. Η καταλληλότερη έρημος διά δοκιμή πειραμάτων είναι η Ναύσκα [Ναυσικά = διά τους ναύτες, αστροναύτες όντα και ενέργειες!]. Σε διαβεβαιώνω ότι εις την έρημον Ναύσκα ή Ναυς[ι]κα του Περού [Περάσματος] με τα τεράστια ανάγλυφα του Ηρακλή με ρόπαλον, το φώς τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα από αλλού, οι ενέργειες έχουν διαφορετικές συμπεριφορές και οι σκέψεις είναι γρηγορότερες και καθαρότερες ή πονηρότερες, ουδετερότερες/νιρβανότερες ή αναμεικτικότερες, αναλόγως των προθέσεων και των προδιαθέσεων σου, μία Τετραπιθανότητα, δι’ αυτόν σου λέγω φύλαξε σε χαρτί το άρθρον…. Εις την έρημον Ναυσικάς ο έλεγχος μυαλού προς έναν ανόητον της τεχνικής ανοημοσύνης με συχνότητες ηλεκτρονικές ή με παιδεία είναι ευκολότερες, αλλά δυσκολότερες σε έναν όπου έχει ισχυρή θέληση και ισχυρή ελεύθερη βούληση και δεν την παράδωσε ούτε την πρόδωσε γνωρίζοντας ότι είναι όλον του το είναι! Τώρα αντιλαμβανόμαστε διατί η Ελληνορθοδοξία λέγει ότι η ελευθερία είναι δώρον Θεού, διότι εάν δεν ήταν, η φύση θα είχε αραχνοποιήσει με εφιαλτικές βάρβαρες νυχθερίνες παν λοβοτομημένον μυαλόν….

Τα πειράματα της Αριζόνας έδειξαν ότι εάν τοποθετήσεις το κατάλληλον μηχάνημα-μικρονηχάνημα-μικροψήγμα-μικροκύκλωμα σ’ έναν ή μέσα σ’ έναν άνθρωπον είναι όπως όταν τοποθετείς μία κασέττα σε μία τηλεόραση! Η τηλεόραση είναι το μυαλόν η κασέττα ο μεταδότης της άμεσης μετάδοσης ή μαγνητοσκοπιμένης εντολής και διαδοχής στιγμιότυπων εντολών όπου ει δυνατόν να σε υπερκεράσουν το αναρχικότερον φρικτόν χάος προσωμείωσης, αίσθησης, παράνοιας, δαιμονισμού, συνδυασμού φρικτών γεγονότων και πράξεων μέσα σου, επάνω σου και από εσένα σε άλλους και εις το περιβάλλον!…..

Αφού τούτα επαληθεύτηκαν παραμένει να πείσουν τους ηλίθιους και ημιηλίθιους να γίνουν εντελώς υπερηλίθιοι! Και πώς πείθεις έναν ήδη υφιστάμενον προϋφιστάμενον ή εκ γενετής και εκ παιδείας ηλίθιον περισσότερον ηλίθιος; Με το να τον πείσεις και γοητεύσεις ότι είναι και θα γίνεις πρωτοπόρος, καινοτόμος, σπουδαίος, γοητευτικός, εξεχωρίζων αξιοζήλευτος, εξελιγμένος και άλλες υπερπαραφουσκωμένες της νοσηρής και προνοσηρής φαντασίας και φαντασίωσης έννοιες! Η Εύα με τον ίδιον τρόπον γοητεύτηκε και ο πουττόπιστος/μυννόπιστος Αδάμαντος έκανε ότι του είπε το γυναιξί σου [ελληνοκυπριακή παροιμεία: εάν σου ειπεί η γυναίκα να κατεβείς από το δώμα να εύχεσαι να είναι χαμηλόν]….

Πρέπει να πείσουν τους ηλίθιους ότι θα γίνουν καλύτεροι, ισχυρότεροι, ωραιότεροι, εξεχωριστοί, γοητευτικοί, κερδοματαιοδοξότεροι, εξελιγμότεροι, ούτως ώστε να δεχθούν το δώρον της Πανδώρας των Πανδώρων της τεχνητής ανοημοσύνης [οι Κινέζοι έχουν την ίδια έννοια διά τις λέξεις ευκαιρία και κίνδυνος, λέγω: η ευκαιρία είναι κίνδυνος και ο κίνδυνος είναι ευκαιρία. Δύναμαι να δώκω πολλές επεξηγήσεις αλλά επιλέγω μόνον αυτήν: η ευκαιρία να γίνεις καλύτερος είναι κίνδυνος, όπου ακούεις ότι έχει σύκα πολλά έπαιρνε μικρόν καλάθιον και πολύ καλόν να είναι αληθινόν = to good to be true, ο κίνδυνος είναι εκείνος όπου σε σπρώχνει, παρεκβιάζει, προωθεί, εξαναγκάζει να γίνεις Άγιος!] με τον όρον να γίνεις τεχνητή υπερεξελιγμένη «ανώτερη» νοημοσύνη! Ο κόλακας πριν σε πηδήξει σε κερνάει, είναι το ποτόν της αποπλάνησης ότι ενδιαφέρεται δι’ εσένα ή ότι εύρηκες έναν μαλάκα να σε υπηρετεί, αλλά τούτα πάντοτε σκέπτεται το κορόϊδον και αυτοκορόϊδον, εξού και πίστευσε εις τις Τράπεζες και καταχρεώθηκε, πίστευσε εις τους πολιτικούς όπου κατάστρεψαν την ζωή του και την ζωή του πλησίον του, πίστευσε σε ιδέες, θεούς και μυθοπλασίες του Κακονόμου και των συνομωσιών της αποπλανητικής [όχι ελεγκτικής αληθοφανοποιητικής] συνωμοσιολογίας!…..

Το μήλον ήταν καλόν, το δάνειον ήταν υπέροχον, ο πολιτικός πολυλογάς γόης ρήτορας και ρουσφεττοποιός ήταν καλός, η ιδεολογία ήταν καλή, οι νόμοι ήταν καλοί αλλά κατάστρεψαν την κοινωνία ήτοι έκαστον άνθρωπον είτε την ανθρωπιά του είτε την ζωήν του, η εξέλιξη είναι καλή, η φραγκολεβαντοσύνη ήταν καλή, η τεχνητή ανοημοσύνη θα είναι καλή, θα σε κεράσει με υπερδύναμη όπως τους πρωτοήρωες του Αισχύλου όπου τώρα τους λένε υπεράνδρας, αραχνάνθρωπος, γαληγυναιξί = γατογυναίκα, χάλκ+ινός πράσινος κ.α…. κινούμενοι σχέδιοι των μαραμένων μανάβικων πανμπαρουφομπουμπούνικων μυαλών/μυελών του εγκεφάλου σου!…. Και όπως το βιβλίον όπου έδωσε ο Άγγελος είς τον Ιωάννη τον Θεολόγον και ήταν γλυκύν εις το στόμα αλλά πικρόν είς την κοιλία αντί όπως ευπρέπει το αντίστροφον !…. Ή τουλάχιστον η ρήση αυτήν μεταφράζεται και όπως την μεταφράζουμε ώδε….

Φόβου τους Δαναούς και δώρα Σύμπαντα φέροντες, διότι διά να σου δωρίσουν τα Σύμπαντα σημαίνει μέσα από αυτά θα σε παγιδεύσουν, θέλει νηστεία από την κουτοπονηριά διά να το αντιληφθείς και μάθε ότι δεν υπάρχει πονηριά η οποία δεν είναι συνταυτοχρόνως κουταμάρα και ματαιόδοξη αυτοκενόδοξη αυτοκουταμάρα, αντιλήφθου τον ορισμόν τούτον !….

Όταν ο διάβολος σου προσφέρει βασίλεια όπως έκανε εις Τον Χριστόν, γνώριζε ότι τα βασίλεια είναι ο τάφος του λάκκου όπου σε θαύει !…. Χωρίς δυνατότητα να εξέλθεις….

Ο τεχνικός της ανοημοσύνης προσφέρει τεχνητή νεκρή μη αυτοσυναίσθητη και μη αυτοσυνείδητη νοημοσύνη διά να σου πάρει την ψυχή, όπως ο θησαυροθήρας πρόσφερε εις τον ιθαγενή κτένα και βούρτσα, λάμπουσα μη πολύτιμη πέτρα, διά να αποσπάσει τον χρυσόν! Εάν δεν έμαθες τι αξίζει περισσότερον θα το ανταλλάξεις με εκείνον όπου εικάζεις ή νομίζεις μέσα από την νοσηρή αφέλεια σου ότι αξίζει περισσότερον και δεν έχεις αντιληφθεί ότι εσύ είσαι αυτός όπου αξίζει περισσότερον και αυτός είσαι/είναι η ψυχή σου !….

Ώστε να φτάσει να σου δώσει μία προπερασμένη ψευδαίσθηση και παραίσθηση ανωτερότητα διά να αποσπάσει την ψυχήν σου, ανόητε ποία αξία έχει η τεχνητή νοημοσύνη σε σύγκριση με την ψυχή; Δι’ αυτού και πολλών άλλων λόγων συνταυτοχρόνως η τεχνητή νοημοσύνη είναι εξ’ υπαρχής και εξ’ αρχής το αποτελειωτικόν κτύπημαν τεχνητής ανοημοσύνης προς τους ήδη τεχνητούς ανοήμονες!

Καλόν Πέρασμα = Πάσχα, Καλόν Παράδεισον εις τους τυχερούς ό,τι και εάν περάσουν διά να Περάσουν εις τα Ευτυχισμένα Ψυχοπέρατα !!!!

Αυτά τα γράμματα εισίν επιστολές προς τες ψυχές ουχί προς τες προεπιλεγμένες και προαμετανόητες προτεχνητές προανοημοσύνες, μακάρι να γινόταν και να μπορούσαν και να φρόντισει Ο Τριαδικός Θεός ν’ αλλάξουν τα τεχνητά ανοήμονα τεχνονοημοσύης μυαλά με Θεία και Ευλαβικά της Πίστης, διότι το να πιστεύεις είναι δώρον, είναι δώρον προσύνδεσης και εξοπλισμός σύνδεσης με Τον Θεόν, όστις δεν έχει τούτον τον εξοπλισμόν είναι ως να του περιγράφεται ο πόνος ενώ ποτέ δεν πόνεσε σε τίποτε ή τίποτε, πονάει ο ανοήμων; Η νόηση είναι η αίσθηση της Φρόνησης δηλαδή της Εντροπής σε συνουσία με τον Πόνον!!!!

Διά να ελέγχεις διηνηκώς έναν ανοήμονα και να είναι βέβαιον πρέπει να τον πείσεις να δεχθεί ως δώρον και μάννα εξ’ ουρανού την χειραγώγηση σου! Πώς ο παιδοβιαστής πείθει το θυμαπαιδίον; Με καραμέλλες, κολακεία, νοοχειραγώγηση, πλύση εγκεφάλου, αλλαγή εννοιών, ώστε να λέγει εις το παιδίον ότι αυτά όπου του απαγορεύουν είναι καλά και πονηροί άνθρωποι του τα απαγορεύουν, όπως ο ίδιος σατανάς έπεισε τα παιδία [διότι ήσαν αθώοι όπως τα παιδία] Εύα και Αδάμαντον να φάνε τον απαγορευμένον καρπόν του καλού και του πονηρού και συνάμα να γίνουν επαναστάτες πραξικοπηματίες και ανυπάκοοι προς Τον Θεόν. Έγινε η πρώτη αμαρτία με τεχνητή ανοημοσύνη από τον αρχιτέκτονα της τεχνιτής ανοημοσύνης τον σατανά και γνωρίζει ότι το κόλπον τούτον του μη φόβου τους Δαναούς όταν φέρνουν δώρα, είναι η αχίλλειος πτέρνας της καρδίας και του νού του αφελή και άπλειστου ανθρώπου και πάντοτε η πηγή του κακού είναι αυτή….

Τα Σκληρά Ναρκωτικά [Νοοναρκωτικά, Ψυχοναρκωτικά, Καρδιοναρκωτικά, Κριτικονακρωτικά, Πιστοναρκωτικά, Καθυποψιοναρκωτικά, Συνεσοναρκωτικά, Φρονησοναρκωτικά] της Αριζόνας άρχισαν το έτος 2019 μ.Χ. με τον Cov ID =Certifi+gate/Government Of Vacc/Fuck+ination International Data και εκεί καταλήγουν όλα τα δεδομένα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης των χαζοϊχθύων και σε άλλες ερήμους με υπερμυστικές εγκαταστάσεις, διατί ερήμους το αναλύσαμε εις το άρθρον αυτόν. Τώρα εισάγονται τα Υπερπολυυπερσκληρά Υπερπολυυπερναρκωτικά και Υπερπολυυπερδιεγερτικά, προσοχή θα σε ναρκώνουν και διεγείρουν σε κωδικούς κα;ι συνδυασμούς αφάνταστους διαρκώς, από πολέμους έως ψυχοτηλεμπάθειες…. Dark μπορεί να σημαίνει και διάρκεια και δη σκοτοδιάρκεια και σκοτωμενοψυχοδάρκεια….. Διά τους ειδωλολάτρες της τεχνητής ανοημοσύνης μέσα σε υπερπολυμυθοπλασίες υπερμεταπολυνοσηροποίησης εύχομαι καλή ανάρρωση…. Την Γλώσσα ουκ Ελάττω Παραδώσω η Γλώσσα εί ναι το Ιστρικόν της Προϋπερευπανάκειας!!!!

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/28/2022 @ 5:18 ΠΜ

    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥ@ΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ
    ΤΕΛΟΣ
    skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/11/blog-post_386.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*