10:56 - 21/11/2019

Όταν το “matrix” μας κάνει πλάκα! Ταξίδι στο χρόνο, τηλεμεταφορά, “έργο τέχνης” ή έξυπνη φάρσα

Όταν το “matrix” μας κάνει πλάκα! Ταξίδι στο χρόνο, τηλεμεταφορά, “έργο τέχνης” ή έξυπνη φάρσα

Εξηγήστε το αυτό.. Το δέντρο και το αυτοκίνητο είναι ένα! Πολύ περίεργο.

thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11/21/2019 @ 11:47 ΠΜ

  Kαλημέρα δεν υφίσταται καμία μεταφυσική αιτία.
  Είναι πρωτότυπη εικαστική δημιουργία στον δρόμο,
  που στοχευε να αφήσει άλαλο το πλήθος.
  Μάλλον δεν το πέτυχε διότι γίναμε λαλίστατοι όπως πάντα ενώ δεν γνωρίζουμε.
  Δεν λέω εγώ την αιτία, αφού την είπαν οι Γαλλοι .

 2. Υπερβολές. Λες και δεν έχετε ξαναδεί ούτε δέντρο ούτε αυτοκίνητο. Υπερβολές. Μάτριξ, μπλε και κόκκινο χάπι. Μήπως είμαστε και εμείς μέρος του παιχνιδιού που χτίζουν πόλεις, χωριά και αυτοκρατορίες;

 3. There will be updates and changes of the dwellers inner dimensionally and physically and you must understand that you are all visitors. You will not destroy this world, it is not yours to destroy. In a blink of an eye, if the world wishes, the sentient being that it is can clear you like reformatting a computer screen. Not your souls or consciousness but what you have built on the applications and programs allowed to run on the computer and backdrop.
  https://theteachingsofquential.com/2019/11/14

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh