ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οσο εσυ νομιζες οτι οι Ναζι ειχαν χασει τον Πολεμο..

· Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Υδάτινοι πόροι και ενεργειακή κρίση στη ΜολδαβίαFEATURED

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ · Μολδαβία: «Τέλεια καταιγίδα» σε ρεύμα, νερό και καύσιμα – Γιατί μπήκε σε 60ήμερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ακραία ζέστη και ισχυρό El NiñoFEATURED

Super El Niño: Πώς βγαίνει ο αριθμός των 451.000 «θανάτων από ζέστη» – Τι μετρά πραγματικά το μοντέλο

Δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμωνΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμια έλλειψη diesel μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2027 – Αδειάζουν τα αποθέματα και αυξάνεται η πίεση στις μεταφορές

8 απαντήσεις στο “Οσο εσυ νομιζες οτι οι Ναζι ειχαν χασει τον Πολεμο..”

  1. Πάλι τα ίδια και τα ίδια περί κακών ναζί. Κουράστηκα πάλι να ακούω την ίδια ρητορική.

  2. μόνο που οι καλεργκιανοι ναζι χτυπάνε την λευκή φυλή προμοταροντας την αντικατάσταση της από την εμπριμέ φυλή με μόνη καθαρή αυτήν των γαμψομυτηδων , οι παλιοί κάνανε ακριβώς το αντίθετο.

  3. Οι παολιοί έκαναν ακριβώς το αντίθετο,εννοείται όχι στον βαθμό που μας λέει η προπαγάνδα, για να μπορέσουν να έχουν σήμερα πάτημα και να κάνουν οι μπουκλάκηδες ότι θέλουν και να μην τολμάει κανείς να μιλήσει.Οι αριθμοί μιλάνε εδώ…15,000,000 Εβραίοι πριν τον πόλεμο στον κόσμο,15,850,000 το 1947.Κανονικά θα έπρεπε να είναι 8-9 εκατομμύρια,καθώς υπήρχαν 6.000.000 θάνατοι.Αλλά μέσα σε 2 χρόνια απο την λήξη του πολέμου,αυτοί γέννησαν και έγιναν περισσότεροι.Αν είσαι ο περιούσιος τα κάνεις αυτά.

  4. Πηγή; Tα στοιχεία που βρήκα αναφέρουν 9.000.000 εβραλιους πριν τον ΠΠ2, 6.000.000 νεκρους στο ολοκαύτωμα και 3.000.000 στην ίδρυση του Ισραήλ.

  5. Πηγή; Tα στοιχεία που βρήκα αναφέρουν 9.000.000 εβραίιους πριν τον ΠΠ2, 6.000.000 νεκρους στο ολοκαύτωμα και 3.000.000 στην ίδρυση του Ισραήλ.

  6. Πετρος τον ορο αντιποινα τον ξερεις;; εαν τα αγγλοεβραιοσοβιετικα πιονια δεν τους πολεμαγανε δεν θα ειχαμε τοσους νεκρους ζησε τωρα στην σιωνιστικη χουντα και μοκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *