Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

GEWKWN: ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – Φωνή από τα ερείπια

ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

Μην απορείτε για όσα συμβαίνουν. Μην ψάχνετε πολιτικές εξηγήσεις σε πνευματικά φαινόμενα. Η εποχή μας δεν είναι απλώς διεφθαρμένη. Είναι αποκαλυμμένη.

Ο άνθρωπος δεν αμάρτησε μόνο. Τη βάφτισε ελευθερία. Τη νομοθέτησε.
Και τώρα διώκει όποιον τολμά να πει ότι είναι κακό.

Η αδικία δεν κρύβεται πια. Η διαστροφή δεν ντρέπεται. Το ψεύδος δεν φοβάται να ονομάζεται αλήθεια.

Αυτό είναι σημείο. Όχι πολιτικό…….. Εσχατολογικό.  Όταν ο άνθρωπος          φτάνει στο σημείο:

-να σκοτώνει τη ζωή και να το λέει «δικαίωμα»,

-να διαλύει την οικογένεια και να το λέει «πρόοδο»,

-να βλασφημεί τον Θεό και να το λέει «τέχνη»,

-τότε η θεία προστασία αποσύρεται.

Όχι γιατί ο Θεός μισεί. Αλλά γιατί ο άνθρωπος αρνήθηκε πεισματικά να μετανοήσει.

Και τότε, οι κοινωνίες τρίζουν, τα κράτη καταρρέουν, οι βεβαιότητες γκρεμίζονται. Αυτό που έρχεται δεν είναι τυχαίο. Είναι καθρέφτης.

Και μέσα σε αυτή τη σύγχυση, μία μόνο Αλήθεια δεν αλλάζει……

«Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι δε λόγοι Μου ου μη παρέλθουν.»

Ο Χριστός δεν χάνεται. Αποκαλύπτεται.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς μετάνοια.  Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς αντίσταση.

Αλλά πρόσεξε, όχι την αντίσταση που γεννά μίσος, αλλά αυτή που γεννιέται         από αλήθεια. Η μετάνοια δεν είναι αδυναμία. Είναι επαναστατική πράξη.
Είναι το «φτάνει» της ψυχής απέναντι στο ψεύδος.

Αν θέλεις να αντισταθείς, ξεκίνα από τον εαυτό σου, καθάρισε την καρδιά σου, ξαναβάλε τον Χριστό στο κέντρο.

Αν θέλεις να πολεμήσεις το σκοτάδι, μη μοιάσεις στο σκοτάδι, μη γίνεις ότι καταγγέλλεις.

Η αντίσταση του χριστιανού και του Έλληνα είναι, να μη ντραπεί για τον Σταυρό, να μη σιωπήσει μπροστά στο ψεύδος, να μη συμβιβαστεί με την αμαρτία «για να μη στεναχωρήσει».

Δεν μας ζητήθηκε να είμαστε αρεστοί. Μας ζητήθηκε να είμαστε πιστοί.

Έρχεται ώρα που δεν θα μετρηθούν οι ψήφοι, ούτε οι θέσεις, ούτε οι δικαιολογίες.

Θα μετρηθεί, ποιος στάθηκε όρθιος, και ποιος προσκύνησε.

Αυτό το κείμενο δεν γράφτηκε για να αρέσει. Γράφτηκε για να ξυπνήσει.

Όποιος θέλει, ας ακούσει. Όποιος δεν θέλει, ας συνεχίσει να κοιμάται.

Αλλά να ξέρει, η νύχτα τελειώνει. Και το φως δεν διαπραγματεύεται.

GEWKWN



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – Φωνή από τα ερείπια”
  1. ΕΙΠΕΣ …………. όχι την αντίσταση που γεννά μίσος ………….. ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ………… ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ………… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ !!!!!!!!…………..ΑΥΤΟ …………… icxc+nika ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek