Ολλανδία: Έκαναν δοκιμές σε μια νέα κεραία 5G και σκότωσαν εκατοντάδες πτηνά!

Εκατοντάδες πουλιά, 297 για την ακρίβεια έπεσαν νεκρά εν μέσω δοκιμών μια νέας κεραίας για τη δοκιμή ασύρματων συστημάτων 5ης γενιάς.

Το συμβάν έγινε στη Χάγη σε ένα πάρκο σε μια άκρη του οποίου ήταν τοποθετημένη η κεραία.

pronews.gr

Loading...


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “Ολλανδία: Έκαναν δοκιμές σε μια νέα κεραία 5G και σκότωσαν εκατοντάδες πτηνά!

  1. Five Gays says:

    Παρακαλώ τα επόμενα πειράματα να γίνουν στην Ελληνική Βουλή. Βάλτε κεραίες 5G και 6G μέσα στη Βουλή για να διευκολύνεται η επικοινωνία των Βουλευτών μας. Αφού τους πληρώνουμε τζάμπα ένα κάρο λεφτά, τουλάχιστον ας φανούν σε κάπου χρήσιμοι, ας γίνουν πειραματόζωα. Θέλουμε 5G στην Ελληνική Βουλή! Φωνάξτε δυνατά: 5G ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!!

  2. ΜΟΥΝΤΕΜΠΕΡΗΣ says:

    περα απο χαζοαστειακια η τεχνολογια αυτη ειναι για αποδεκατισμο του πληθυσμου…υπαρχουν πληροφοριες για το τι που ποτε…ενημερωθητε και διωξτε τις κεραιες απο τις ταρατσες σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *