20:20 - 27/11/2018

Ολλανδία: Έκαναν δοκιμές σε μια νέα κεραία 5G και σκότωσαν εκατοντάδες πτηνά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εκατοντάδες πουλιά, 297 για την ακρίβεια έπεσαν νεκρά εν μέσω δοκιμών μια νέας κεραίας για τη δοκιμή ασύρματων συστημάτων 5ης γενιάς.

Το συμβάν έγινε στη Χάγη σε ένα πάρκο σε μια άκρη του οποίου ήταν τοποθετημένη η κεραία.

pronews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Παρακαλώ τα επόμενα πειράματα να γίνουν στην Ελληνική Βουλή. Βάλτε κεραίες 5G και 6G μέσα στη Βουλή για να διευκολύνεται η επικοινωνία των Βουλευτών μας. Αφού τους πληρώνουμε τζάμπα ένα κάρο λεφτά, τουλάχιστον ας φανούν σε κάπου χρήσιμοι, ας γίνουν πειραματόζωα. Θέλουμε 5G στην Ελληνική Βουλή! Φωνάξτε δυνατά: 5G ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!!

  2. περα απο χαζοαστειακια η τεχνολογια αυτη ειναι για αποδεκατισμο του πληθυσμου…υπαρχουν πληροφοριες για το τι που ποτε…ενημερωθητε και διωξτε τις κεραιες απο τις ταρατσες σας

  3. ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ TO EIXE ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ….

    – ΠΕΝΤΕ [ G ] ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ [ G ] ΚΑΤΩ -…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*