Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:17 - 05/12/2023

Οι Βρετανοί καλούνται να προμηθευτούν φακούς και ασύρματους μπαταρίας για να προετοιμαστούν για μελλοντικές καταστροφές

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Όλιβερ Ντάουντεν δήλωσε ότι οι πολίτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τον κίνδυνο ψηφιακών διακοπών ή διακοπής ρεύματος, για τον οποίο προειδοποίησε ότι αποτελεί αυξανόμενη πιθανότητα λόγω της αύξησης των φυσικών καταστροφών και των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο

Η κυβέρνηση κάλεσε τους Βρετανούς να προμηθευτούν φακούς, κεριά και ραδιόφωνα με μπαταρίες για να προετοιμαστούν για μελλοντικές καταστροφές.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Όλιβερ Ντάουντεν ενθάρρυνε τους πολίτες να είναι προετοιμασμένοι για ένα ψηφιακό ή δικτυακό μπλακ άουτ, το οποίο αποτελεί αυξανόμενη πιθανότητα λόγω των αυξανόμενων φυσικών καταστροφών και των κυβερνοεπιθέσεων. Προειδοποίησε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι “σε μεγάλο βαθμό εξαρτημένο” από τις ψηφιακές συσκευές και δήλωσε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρειαστούν ραδιόφωνα με μπαταρία για να λαμβάνουν κυβερνητικά μηνύματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι συμβουλές ήρθαν καθώς εξέδωσε την πρώτη ετήσια δήλωση για τον “κίνδυνο και την ανθεκτικότητα”, η οποία αναπτύχθηκε για να δείξει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι προετοιμασμένο για καταστροφές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μετά την πανδημία του Κόβιντ. Σε δήλωσή του προς το Κοινοβούλιο, ο κ. Dowden προειδοποίησε ότι οι κίνδυνοι για τη Βρετανία “εξελίσσονται ταχύτερα από ποτέ”. Είπε ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται η συνεχιζόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι ολοένα και πιο εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις, η κατάχρηση της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και οι ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως οι πλημμύρες.

Ο κ. Dowden δήλωσε στους Times ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να προετοιμαστεί για κρίσεις που θα μπορούσαν να εξαλείψουν τα ψηφιακά δίκτυα ή την παροχή ενέργειας. “Ο κόσμος έχει αλλάξει αγνώριστα και η κοινωνία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψηφιακή μας υποδομή”, είπε. “Η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι είμαστε ανθεκτικοί σε αυτή την ψηφιακή εποχή, διασφαλίζοντας ότι οι δομές μας το λαμβάνουν αυτό υπόψη, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης εκείνων των αναλογικών δυνατοτήτων που έχει νόημα να διατηρήσουμε”.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Porton Down, το άκρως απόρρητο αμυντικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Dowden δήλωσε: “Αυτό που επίσης εξετάζουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι είναι ανθεκτικοί για παράδειγμα, αν είχαμε ας πούμε για κάποιο λόγο, είχαμε απώλεια ενέργειας, έχετε οι άνθρωποι έχουν ακόμα αυτά που χρησιμοποιούσαμε; Στο παρελθόν κατέβαινες σε ένα ντουλάπι κάτω από τις σκάλες και είχες έναν φακό ή κεριά ή οτιδήποτε άλλο.

“Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα ραδιόφωνα. Αυτό που συνέβαινε παλαιότερα ήταν ότι όλοι είχαν πρόσβαση σε ένα ραδιόφωνο FM που λειτουργούσε με μπαταρία. Πόσοι άνθρωποι έχουν στην πραγματικότητα αυτού του είδους τη συσκευή επικοινωνίας που δεν εξαρτάται από την ψηφιακή και την ηλεκτρική; Τι θα έκαναν λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς;”

Και πρόσθεσε: “Εάν επρόκειτο για έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας, οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα ήταν στο [ραδιόφωνο] και θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Πρέπει να σκεφτούμε αν έχουμε αυτές τις ανθεκτικές δυνατότητες επικοινωνίας”.

Ο κ. Dowden ανακοίνωσε σχέδια για μια νέα Ακαδημία Ανθεκτικότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και έως και 10 εκατομμύρια λίρες για νέα έρευνα σχετικά με τους κινδύνους που επηρεάζουν την οικονομική ανθεκτικότητα. Η Ακαδημία θα παρέχει για πρώτη φορά ηγεσία μάθησης σε όλες τις σχολές της ανθεκτικότητας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης, της διαχείρισης κρίσεων και της ετοιμότητας των πολιτών.

Ο μετωπικός βουλευτής των Εργατικών Pat McFadden χαιρέτισε τα μέτρα, αλλά ρώτησε τι κάνει η κυβέρνηση για να ενισχύσει την ανθεκτικότητα στον ενεργειακό εφοδιασμό και τη “δημόσια περιουσία”, καθώς και στις εκλογές. Δήλωσε: “Ο κ. ΜακΦρέντεν είναι ο μόνος που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του: “Γιατί η νέα πολιτική της κυβέρνησης είναι να ανατρέψει τη μετάβαση που επιβάλλει η ίδια η νομοθεσία της για το καθαρό μηδέν και να παρατείνει την εξάρτηση από τις διεθνείς αγορές ορυκτών καυσίμων; Για αυτές τις αποτυχίες, το βρετανικό κοινό έχει πληρώσει βαρύ τίμημα. Και πώς θα αυξήσει η κυβέρνηση την ανθεκτικότητα της δημόσιας περιουσίας; Οι κεφαλαιουχικοί προϋπολογισμοί των σχολείων μειώθηκαν υπό την εποπτεία αυτού του πρωθυπουργού, ενώ ήταν καγκελάριος. Οι στέγες των σχολείων πέφτουν, διακόπτοντας την εκπαίδευση των παιδιών”.

Πίεσε επίσης τους υπουργούς να εφαρμόσουν τις συστάσεις της επιτροπής πληροφοριών και ασφάλειας του Κοινοβουλίου, με στόχο να αποτρέψουν τη Ρωσία και άλλα κράτη από το να παρεμβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. McFadden δήλωσε: “Ο κ: “Με τις εκλογές να έρχονται κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, είμαι βέβαιος ότι ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμφωνήσει ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθούν με ελεύθερο και δίκαιο τρόπο”.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*