Οι Τούρκοι τα βάζουν με όλους ακόμη και με τον… Σόρος!!!

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Άγκυρα από την είδηση ότι το κυριότερο Ίδρυμα του Σόρος τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ των Κούρδων, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα των Κούρδων σαν απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στην καταπίεση των τουρκικού καθεστώτος.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παρατηρητών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «HRW», ο Kenneth Roth, οργάνωσης που χρηματοδοτείται και κατευθύνεται από τον γνωστό μεγιστάνα Τζωρτζ Σόρος, στην ετήσια αναφορά για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα έκανε εκτενή αναφορά στον αγώνα των Κούρδων οι οποίος, όπως τονίζεται στην αναφορά αυτή, αγωνίζονται από το 1993 ενάντια στην καταπίεση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους από το τουρκικό κράτος.

Ο Kenneth Roth δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αποτυχών πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου εκφράζοντας την μεγάλη του ανησυχία για τις μαζικές διώξεις που έχουν ξεσπάσει, τις οποίες καταδίκασε σαν επίσης κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τέλος, όπως αναφέρει η ετήσια αναφορά του HRW, προτρέπει την Τουρκία να προχωρήσει σε πολιτική λύση των εσωτερικών της προβλημάτων με τους Κούρδους και όχι μόνο, για να αποκατασταθεί η δημοκρατία, η οποία έχει καταλυθεί σύμφωνα με την ίδια αναφορά.

Περιττό να αναφέρουμε ότι μετά από την γνωστοποίηση της αναφοράς αυτής η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιδρύματος του Σόρος με την κατηγορία ότι βοηθά την τρομοκρατία και συναινεί στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο τουρκικό έδαφοςNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Να σημειωθεί ότι ο Σόρος όπως έχει αποκαλυφθεί από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ο κύριος σπόνσορας της μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων προσφύγων από την Τουρκιά προς την Ελλάδα.

Πηγή:nikosxeiladakis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *