Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

01:12 - 23/03/2023

Οι τεχνητοί σεισμοί είναι πλέον υπερόπλο. Υπέκυψε στον εκβιασμό με τον σεισμό η Τουρκία

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όταν η Ελβετία χάνει την αξιοπιστία της και προσεχώς την ουδετερότητά της, και όταν η Σουηδία και Φινλανδία θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας γιατί έτσι τις διέταξαν, τότε ο γενικός πόλεμος που μας ετοιμάζουν θα είναι πρωτοφανής. Όταν παραδοσιακές σταθερές καταστάσεις ανατρέπονται, τότε έχουν ως σκοπό αυτοί που διοικούν τον πλανήτη ν’ ανατρέψουν τα πάντα. Αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον όλο και περισσότεροι. Ευτυχώς συμβαίνει αυτό διότι οι «άπιστοι», άρα και απροετοίμαστοι, θα είναι τα εύκολα θύματα και μοιραίως θ’ αποτελέσουν «κυματοθραύστη» για τους προετοιμασμένους.

Επιπροσθέτως, όταν ο Μπ. Γκέιτς έλεγε, πριν από τον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία, ότι στον πόλεμο που ετοιμάζουμε δεν φαντάζεται η ανθρωπότητα τι είδους νέα όλα θα δει, αρχίζει σιγά – σιγά ν’ αχνοφαίνεται τι εννοούσε. Αυτή η δήλωση του εξέχοντος μισανθρώπου, σε συνδυασμό με τον μεγα-σεισμό στην Τουρκία, τα περίεργα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν ομού, και τις πληροφορίες που δημοσιεύονται πλέον από αναλυτές και ερευνητές, φαίνεται ότι άρχισε η αποκάλυψη των σεισμικών όπλων.

Διότι πολλοί ισχυρίζονται ευθαρσώς ότι ο σεισμός στην Τουρκία ήταν τεχνητός παραθέτοντας στοιχεία. Η Τουρκία εκβιάσθηκε με σεισμό ώστε να επιτρέψει την ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, διότι κάποιοι βιάζονται να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη.

Κατ’ αρχάς το ιστορικό των γεγονότων από τον σεισμό της Τουρκίας και μετά έχουν ως εξής:

Η Τουρκία ασκεί VETO στην είσοδο Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Και από ‘κει και μετά, παρά τις πιέσεις, όλο με καθυστερήσεις και αναβολές συνεχίζει να μην εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Μετά, αποφασίζει να πει το «Ναι» μόνον για την Φινλανδία. Τούρκικες δουλειές. Αυτή η τακτική τής Τουρκίας δεν άρεσε φυσικά στην Δύση που επείγεται για την καταστροφή της Ρωσίας.

Τα ξημερώματα της 6 Φεβρουαρίου 2023 (04:17’) έγινε ο τρομακτικός σεισμός στην Τουρκία εντάσεως 7,8 Ρίχτερ με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Ακριβώς την επομένη ημέρα, αμέσως μετά τον σεισμό, στις 7 Φεβρουαρίου, και ενώ η Τουρκία θρηνούσε, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Ουλφ Κρίστερσον δηλώνει προκλητικά και θρασύτατα ότι η Σουηδία είναι έτοιμη για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για το ΝΑΤΟ «όταν η Τουρκία είναι έτοιμη». Μόνο από λοβοτομημένους, ή βορειοευρωπαίους, ή και τα δύο, γίνεται τέτοια ψυχρή δήλωση όταν μια χώρα θρηνεί. Οι τούρκοι είναι αυτοί που είναι, αλλά εσύ «πολιτισμένε» ψυχρέ ευρωπαίε τόσο ανάλγητος είσαι; Από πού σ’ έχουν πιασμένο;

Στις 26 Φεβρουαρίου 2023 ο Μ. Τσαβούσογλου δηλώνει ότι οι συνομιλίες με Σουηδία και Φινλανδία για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα επαναληφθούν στις 9 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες. Η μέχρι τώρα καθυστέρηση των συνομιλιών αποδίδεται στο κάψιμο του Κορανίου στην Σουηδία. Φθηνή δικαιολογία διότι η Τουρκία δεν θεωρείται από τις μουσουλμανικές χώρες καθαρή μουσουλμανική χώρα. Σε περιπτώσεις καψίματος του Κορανίου άλλες χώρες ξεσηκώνονταν μέχρι τώρα, πάντως όχι η Τουρκία.

Στις 15 Μαρτίου ο Ερντογάν «κάνει πίσω» και δηλώνει ότι θα επικυρώσει την ένταξη της Φινλανδίας, η οποία συνορεύει με την Ρωσία, στο ΝΑΤΟ κάτι που σημαίνει ότι ακολουθεί η ένταξη της Σουηδίας. Οπότε τον Μάιο η Τουρκία μάλλον θα επικυρώσει την ένταξη και των δυο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με δήλωση του σουηδού πρωθυπουργού.

Στις 20 Μαρτίου ο ανάλγητος σουηδός πρωθυπουργός δηλώνει ότι «δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Φινλανδία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ πριν από την Σουηδία». Προσέξατε αυτό το «πριν»; Δηλαδή παραδέχθηκε ότι και η Σουηδία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά μετά την Φινλανδία.

Από τα ανωτέρω εξάγονται δύο συμπεράσματα. Το ένα είναι ότι οι σεισμοί πλέον είναι και τεχνητοί, και είναι σημαντικό όπλο εναντίον των χωρών, βλέποντας τον εκβιασμό της Τουρκίας μέσα από τις μετέπειτα του σεισμού ενέργειές της. Ισχύει αυτό; Μπορούν να προκληθούν τεχνητοί σεισμοί; Ας δούμε τι λέει ένας ειδικός, διότι οι άεργοι μας είπαν ν’ ακούμε τους ειδικούς.

Ο Dr. Brooks Agnew που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, χημικός, έχει επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή στις ΗΠΑ και είναι συγγραφεύς αρκετών πολυ-πουλημένων (Best sellers) βιβλίων, μας εξηγεί πως μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς με το HAARP. Το HAARP είναι ένας γιγαντιαίος πομπός – δέκτης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Ο Dr. Br. Agnew έχει ασχοληθεί ο ίδιος με έρευνες στο υπέδαφος χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ραδιοκύματα, για ραδιοτομογραφίες υπεδάφους. Ο ίδιος έχει βρει 26 πετρελαιοφόρες περιοχές σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ, με επιτυχία 100% χρησιμοποιώντας ισχύ μόνον 30 Watts, ενώ το HAARP έχει ισχύ 1.000.000.000 W – ένα δισεκατομμύριο Βατς!

Ο ερευνητής μας εξηγεί ότι το κάθε υλικό δονείται σε συγκεκριμένη συχνότητα. Στέλνοντας ραδιοκύματα στο υπέδαφος αυτά επιστρέφοντας πίσω έχουν άλλη συχνότητα, άλλο μήκος κύματος. Ανάλογα με το είδος της λαμβανομένης συχνότητος ξέρουμε τι υπάρχει στο υπέδαφος όπως π.χ. πετρέλαιο, αέριο, χρυσός, κλπ. Τα ραδιοκύματα αυτά εισχωρώντας στο υπέδαφος επιφέρουν κάποιες τελείως ανεπαίσθητες δονήσεις διότι η πηγή είναι ισχύος 30W. Αν κάνεις το ίδιο με την ισχύ του HAARP, τότε μπορείς να προκαλέσεις μεγάλες δονήσεις στο έδαφος και έτσι έχουμε σεισμό. Έτσι εξηγεί ο ειδικός τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς με το HAARP.

Ίσως από αρμονικές συχνότητες να είχαμε και τα περίεργα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν πριν τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας. Ουδείς γνωρίζει, εκτός από τις λεγόμενες υπερδυνάμεις. Ουδείς επίσης γνωρίζει εάν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν οι συχνότητες του HAARP με αντισυχνότητες.

Ο Dr. Br. Agnew έχει ασχοληθεί εκτενώς με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και συμφωνεί ότι οι μπορούν να προκαλέσει σεισμούς με τεχνητά μέσα. Σεισμοί με τεχνητά μέσα υπάρχουν και στις κάρτες των ιλλουμινάτι, οι οποίες αποτελούν καλό αποδεικτικό στοιχείο για τα μελλούμενα.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε υπαιτιότητος των Δυτικών, μεταξύ ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας, είναι βέβαιο ότι θα συνεχισθεί και οι Δυτικοί θέλουν να δημιουργήσουν και δεύτερο μέτωπο στην Σκανδιναβία ώστε να διασπασθούν οι δυνάμεις της Ρωσίας διότι απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούν να την νικήσουν στην Ουκρανία. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η προφητεία του γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδικού τείνει να πραγματοποιηθεί. Είχε πει ο γέρων Ιωσήφ ότι οι σκανδιναβικές χώρες θα ισοπεδωθούν από τους ρώσους και θα χυθεί πολύ αίμα. Θα γίνουν έρημη γη.

Αν δει κάποιος τον σπάνιο χάρτη των σιωνιστών ιμπεριαλιστών που τον τιτλοφορούν “Our world”, δηλαδή «Ο κόσμος μας», θα δει ότι έχουν δικά τους όλα τα εδάφη δυτικώς της Κασπίας θαλάσσης. Συμπερασματικά, μέχρι να πάρουν «τον κόσμο τους» ο πόλεμος θα εντείνεται.

Η Τουρκία βάσει αλληλουχίας γεγονότων και αποκαλύψεων περί τεχνητών σεισμών, φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με τον σεισμό για να επιτρέψει την είσοδο στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και Φινλανδίας. Ο Ερντογάν έχει ίσως τις αρτιότερες ηγετικές ικανότητες απ’ όλους τους ηγέτες του κόσμου και δεν είναι τυχαίο που η Τουρκία είναι μέλος του G20. Να ειπωθεί πληροφοριακά τι εστί Τουρκία και στους σιδηροδρόμους, ενώ στην Ελλάδα συγκρούουν τα τρένα και όλο μας λένε, αυτοί που έχουν δεσμευθεί σε άλλους να μας καταστρέψουν, για αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου, στην Τουρκία τα τρένα έχουν αναπτύξει ανωτάτη ταχύτητα 303 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ έχουν ταχύτητα ταξιδίου 250 χλμ/ω!

Ο Ερντογάν λοιπόν ως δυνατός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί την αιματοχυσία, αλλά φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με σεισμό. Η δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ διότι ήταν χαλαρή η στάση της Σουηδίας απέναντι στους Κούρδους τρομοκράτες, φαντάζει φαιδρή σε σχέση με την σπουδαιότητα των γεγονότων. Όσο πιο πολύ εμβαθύνει κανείς στα γεγονότα φαίνεται ότι ο «επιτήδειος ουδέτερος» παύει πλέον να είναι, και «επιτήδειος», και «ουδέτερος», και αλλοίμονό του.

Από την άλλη, η προδομένη Ελλάς, χωρίς ηγεσία, προσπαθεί να επιβιώσει με κουπόνια του Αδώνιδος. Τι όνειδος!

Χρήστος ΜαντζιάρηςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. τοτε να περιμενουμε τι θα γινει τον Μαιο , αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θα μπουν οι δυο αυτες
  χωρες στο ΠΑΤΟ

 2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ 03/23/2023 @ 2:39 ΠΜ

  the best

 3. Όλοι υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

 4. το εστιακό βάθος τι ρόλο παίζει όμως; 03/23/2023 @ 11:07 ΠΜ

  ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλλά σε ότι αφορά τους τεχνητούς σεισμούς, παρόλο που οι συνειρμοί του γράφοντος είναι απόλυτα λογικοί και αποτελούν ολοφάνερες ενδείξεις, λέγεται, πως όταν οι σεισμοί είναι μεγάλου βάθους δεν προκαλούνται από HAARP καθώς αυτό, όπως αναφέρει και ο μελετητής προκαλεί σεισμούς μεν μικρού εστιακού βάθους δε έτσι όπως περιγράφεται η λειτουργία του. Επομένως δεν είμαι σίγουρος τι έχει συμβεί παρόλο που είναι προφανές από τη ροή των γεγονότων.

 5. είμαι σίγουρος οτι ο Βατοπεδινός τα είπε σωστά 03/23/2023 @ 11:10 ΠΜ

  Η μεγαλύτερη μαλακία στην Ιστορία της Σκανδιναβίας, θα είναι να σταθούν απέναντι στη Ρωσία και αυτό, γιατί εκεί που βρίσκονται, εύκολα τους ρίχνεις μια ψιλομίνι πυρηνική και τις κάνεις οικόπεδα χωρίς πολύ μεγάλο κόστος για την υπόλοιπη Ευρώπη και τα ίδια ισχύουν και για την Αγγλία! Φυσικά, αυτοί που αποφασίζουν για αυτές τις χώρες, δεν είναι δυνατόν να μην έχουν σκεφτεί αυτό το τόσο απλό. Όμως, θα είναι πολυ μακριά όταν αυτό συμβεί και οι λαοί τους θα γίνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι.

 6. ονειρευτης 03/23/2023 @ 6:01 ΜΜ

  ..Aν εγινε τεχνητος σεισμος ..λεω αν..δεν εγινε με το HAARP, ισως εγινε με σεισμογεννη πυρινηκα οπλα που πλητουν απο το διαστημα..τωρα εχω ενα ερωτημα γιατι να γινει τοσο καταστροφη για να στριμωχθει ο χαλιφης? δεν μπορουν να πουν θα σου δωσουμεγαλαζια πατριδα και τελος??? [παρεπιπτωντος αυτο θα γινει] ωστοσο ο τουρκος ξερει απο σκακι και εχει κι αυτος κανει κινηση [αν δεν μου δωσεται γαλαζια πατριδα δεν θα υπογραψω και ισως αποφασισω να μπω και στο BRICS..

 7. ονειρευτης 03/23/2023 @ 6:10 ΜΜ

  …στην συνεχεια προχωραει σε εγκριση κατα το ημισι δλδ υπογραφει μονο για φινλανδια.οπερ συμαινει οτι μετα που θα γινουν εκλογες στην Ελλαδα και η κυβερνηση συνεργασιας θα στειλει τη χωρα στη χαγη ετσι θα δωθει γαλαζια πατριδα στον ψευδοχαλιφη τοτε αυτος θα υπογραψει τελειωτικα και δν θα παει BRICS και ισως ζητησει και τα F-16 καθωτι ο μπλινγκεν [λογω μενεντες]πηρε πισω την υποσχεση να του δωση τα F-16 που θα του πουλαγε…αυτα

 8. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 03/23/2023 @ 9:42 ΜΜ

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. . . .ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ-ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ(ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ+ΜΠΟΝΟΥΣ ΔΑΝΙΑ), ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ,

 9. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 03/23/2023 @ 9:49 ΜΜ

  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ.
  ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΚΙΝΕΖΟΥΣ”?? ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΥΞΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*