Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:25 - 07/08/2021

Οι Μέγα-Φυλακές της Βρετανίας 2020-2021. «Σύγχρονα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης»; Χριστός – Ο Δικός μας Εμβολιασμός!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μαρία από Βρετανία.

(Γρήγορα δείτε το βίντεο ντοκουμέντο πριν το κατεβάσουν)

Αυτά έχουν χτίσει ήδη ως «στρατόπεδα συγκέντρωσης», ή, φυλακές αναμόρφωσης όπως λέγονται.
Ολόκληρες πόλεις!
6 τέτοιες πόλεις έχουν ήδη χτιστεί στην Βρετανία και ετοιμάζουν έγκριση για περισσότερες!
Χτίστηκαν σε χρόνο μηδέν από την ώρα που ξεκίνησε η πανδημία.
Υπολογίζω ως το  τέλος 2022 η μέσα στο 2023 όπου η ατζέντα λέει πως μέχρι το 2023 θα πρέπει να έχουν τελειώσει με τους εμβολιασμούς γιατί μπαίνουν στη 2η φάση του σχεδίου.

 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν δώσει το σχήμα x (μαρκαρισμένοι;) αλλά ταυτόχρονα είναι ένας καθαρός Σταυρός!
Σαν σημάδι από το Θεό, όσοι αντισταθούν στα σχέδια του Αντιχρίστου, θα είναι μαρκαρισμένοι για αυτούς αλλά σημαδεμένοι με το σημάδι του Χριστού για εμάς!

 

Όλα αυτά είναι επίσημα.  Αυτά τα έχουν χτίσει και συνεχίζουν να χτίζουν ασταμάτητα.
Είχα ακούσει πριν ένα χρόνο περίπου ότι ξεκίνησαν να χτίζουν τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τα οποία ονομάζουν φυλακές αναμόρφωσης. Δεν είχα στοιχεία όμως.
Τώρα, με τη χάρη του Θεού, ακτιβιστές τα βγάζουν στη φορά!

Ξαφνικά η Βρετανία χρειάζεται εκατομμύρια θέσεις αναμόρφωσης!!! (;;;)
Αρκετά εκατομμύρια αναλογούντα οι ανεμβολίαστοι στην Βρετανία σήμερα και μάλλον αυτοί θα είναι και οι τελικοί γιατί οι υπόλοιποι έχουν ήδη πάρει τη 2η δόση και πάνε για την 3η.

Μπορεί και να είναι τυχαίο… ο καιρός θα δείξει.
Τώρα, σε συνέχεια αυτού, λένε πως ετοιμάζουν νέους νόμους. Επισυνάπτω το κείμενο όπως το έλαβα με μετάφραση που έκανα στα Ελληνικά:

«ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Δίδεται Εξουσία να μας απομακρύνουν από το σπίτι και την οικογένειά μας και να μας εμβολιάζουν με τη βία.

Bill Coronavirus: νομοθεσία έκτακτης ανάγκης Covid-19 – Βιβλιοθήκη House of Lords
Το νομοσχέδιο προτείνει νέους νόμους που θα παρέχουν στην Κυβέρνηση και σε διάφορους δημόσιους φορείς εξουσίες για τη διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ravi Freeman, [7 Φεβρουαρίου 2021 στις 02:00:49]:
Το νέο νομοσχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τρομακτικό – η νομική διαφωνία είναι η επίθεσή μας σύμφωνα με τον νόμο …

H επερχόμενη νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο – Coronavirus (HC Bill 122).
Το έκτακτο νομοσχέδιο Coronavirus θα επισπευστεί ως επίσημο ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Αν περάσει η 2η ανάγνωση, θα προχωρήσει αμέσως στην 3η και συνεχίζεται.
Περιέχει τις πιο δρακόντειες δυνάμεις που έχουν προταθεί ποτέ στη Βρετανία σε καιρό ειρήνης!
Αυτό θα επισπευστεί μέσω του Κοινοβουλίου και όλες οι εξουσίες δοθήσες θα διαρκέσουν δύο χρόνια.
Οι νέες δυνάμεις θα επηρεάσουν την ελευθερία ΜΑΣ και θα αφαιρέσουν τα δικαιώματά ΜΑΣ – Και έτσι το κύριο σώμα της νομοθεσίας, μεταφράζεται ως …

* Αναγκαστική κράτηση και απομόνωση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Απαγωγή/αρπαγή χωρίς λογοδοσία και εξήγηση.

* Οι αρχές θα μπορούν να πάρουν με βία βιολογικά δείγματα από το σώμα σας. Τα δικαιώματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.

* Δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε νόμιμα/νομικά δικαιώματα για εκπροσώπηση από δικηγόρο των κρατουμένων στις όποιες μη αναγνωρισμένες εγκαταστάσεις απομόνωσης (ποιές θα είναι οι μη αναγνωρισμένες εγκαταστάσεις; τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;).Ούτε ακόμη και για λόγους οικονομικής αδυναμίας ή διορθωτικών μέτρων, όλα ακυρώνονται.

* Οι εξουσίες δράσης εγκλεισμού διαρκούν έως και 2,5 χρόνια. Οι δυνάμεις δράσης εγκλεισμού θα μπορούν να αποτρέψουν τις διαμαρτυρίες ενάντια στα όποια μέτρα. Αυτό εσκεμμένα συμπεριλαμβάνεται.

* Οι κρατικές διασφαλίσεις επιτήρησης αποδυναμώθηκαν. Το Track & Trace θα χρησιμοποιηθεί ως ισοδύναμο παρακολούθησης ταξιδιού, και  ELECTRONIC TAG – στο κινητό σας (αυτό ήδη γίνεται και το έζησα ήδη στο ταξίδι μου στην Ελλάδα και πίσω).

* Μειώθηκαν οι βάση νόμου προστασίες του πολίτη για νοητική/πνευματική/ψυχική  προστασία του πολίτη όταν αφορούν στον αναγκαστικό εγκλεισμό σε ειδικές εγκαταστάσεις. Εάν έχετε επιθετική ή αμυντική στάση στο καθεστώς, το αρμόδιο ίδρυμα μπορεί να αποφασιστεί την… «ΠΑΥΣΗ/ΑΡΠΑΓΗ» (seize of person) του ατόμου με τοποθέτηση ενός δια παντώς φακελώματος εναντίον σας.

* Οι αποτεφρώσεις μπορούν να επιβληθούν ασχέτως και κατά των προσωπικών και θρησκευτικών επιθυμιών. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ στοιχεία του φόνου θα έχουν δικαίωμα να εφαρμόζουν θανατηφόρο ένεση χωρίς ιατρικό λόγο.

* Αλλαγές στο δικαστικό σύστημα.  Στο Κοινό Δίκαιο θα υπάρχει η συνολική ΑΦΑΙΡΕΣΗ προσωπικών και αστικών δικαιωμάτων.

* Εγγραφή θανάτων, θα δηλώνει για όλους Covid-19

* Δεν θα γίνονται έρευνες για ύποπτους θανάτους! Για αποφυγή εμπλοκών, ακόμη και το να πεθάνει κανείς από πόνο στο αυτί θα δικαιολογεί το θάνατο με θανατηφόρο ένεση.

* Δεν θα απαιτείται ιατρική πιστοποίηση για ταφές ή αποτεφρώσεις! Ταχύτατη εκτέλεση αποτεφρώσεων. Θα υπάρχει επιπρόσθετα, αποζημίωση στους υγειονομικούς φορείς σε περίπτωση που αποτύχουν για οποιονδήποτε λόγο την παροχή φροντίδας σε άτομα. Μπορούν κυριολεκτικά να σε δολοφονήσουν, χωρίς έρευνα.

Το πιο τρομακτικό μέρος;

* Μόνο ΕΝΑΣ ιατρικός σύμβουλος απαιτείται για να υπογράψει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που σημαίνει …

στην πραγματικότητα μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις φάρμακα.  Ή να επιτάξει βία για να σου έγχυσουν ό, τι θεωρούν  κατάλληλο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και χειρότερη απειλή για τις δικές σας ελευθερίες

Πρόγραμμα 8 σημείωση 1. **

Οι Τοπικές Αρχές θα απαλλάσσονται τώρα από την τήρηση των καθηκόντων τους σύμφωνα με το The Care Act 2014 Πρόγραμμα 11. Το BBC δεν θα σας λέει ότι …

Ετσι, εάν κάποιος πεθάνει υπό κράτηση αστυνομίας ή οποιουδήποτε άλλου φορέα που έχει την επιμέλεια σου (ποιος άλλος φορέας; Οι φυλακές αναμόρφωσης;), μπορεί απλά να διαθέσει ως ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ (disposal of the body) χωρίς ιατρική εξέταση ή πιστοποίηση ή έρευνα.

Λάβετε τα στοιχεία

https://publications.parliament.uk/pa/bills/cbill/58-01/0122/cbill_2019-20210122_en_1.htm?fbclid=

https://lordslibrary.parliament.uk/research-briefings/lln-2020-0086/

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ εναντίον όλων μας – Για μια μη πανδημία, που ταξινομήθηκε ως γρίπη.

Τώρα πες μου ότι όλο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ σταματήσεις την εξάπλωση του Coronavirus

Λοιπόν, μετά από αυτά που διάβασες και σύμφωνα με όλα όσα είναι γραμμένα στις γραφές και προφητείες και τα φρικτά βασανιστήρια που αναφέρονται στα έσχατα, δεν θεωρείς ότι ταιριάζει απόλυτα στις σύγχρονες ημέρες μας?

Εδώ, ήδη σκέφτηκαν να συμπεριλάβουν ότι δεν δέχονται το θρήσκευμα σου που απαγορεύει καύση και θα σε καίνε ότι κι αν γίνει! Να σε καίνε χωρίς καν χαρτιά! DISPOSAL OF THE BODY!

Τα λένε ανοιχτά οι άνθρωποι! Απλά δεν τα βγάζουν παραέξω και βγαίνουν με αυτούς που τα καταγγέλλουν στην ανθρωπότητα.  Τους ακτιβιστές. Στις γραφές αναφέρει ότι ο Θεός θα δώσει και διαρρέουν, θα μαθαίνουν όλοι τα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου.

Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις που με τόσο πανικό χτίζονται από το 2020, δεν έρχονται να δέσουν απόλυτα με την νέα νομοθεσία; Δεν είναι φυλακές! Το λένε! Είναι ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ!

Πώς δούλευαν τα ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ; δεν επέβαλαν βία και αμφισβητούμενες μεθόδους για επιμόρφωση;

Το πράγμα φωνάζει κυριολεκτικά.

Ετοιμαστείτε Χριστιανοί, σφίγγει ο κλοιός! 

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των εβραίων χωρούσαν όσα εκατομμύρια σκότωσαν;!
Το κρεματόριο είναι δίπλα, από τη μια θα μπαίνουν και από την άλλη θα τους βγάζουν. Σε παρτίδες όπως τότε!
Εδώ τα έκαναν 80 χρόνια πριν χωρίς τεχνολογία, τώρα δεν θα μπορούν;
Τότε ήταν άνθρωποι μόνο… τώρα είναι οι πρόδρομοι αντιχρίστοι του Αντιχρίστου που κρύβεται η τρομερή δαιμονική τεχνική στις πράξεις τους.
Δε σκοπεύουν δα να τους (μας) έχουν φιλοξενούμενους για πάντα, να ταΐζουν και να ποτίζουν.

Η ατζέντα ολοκληρώνεται με ακρίβεια βήμα – βήμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αφέλεια και ορθολογισμό. Τα πράγματα μιλούν μόνα τους και είναι ηλίου φαεινότερο.

Το μυαλό, σε σχέση όμως με την πίστη, την καρδιά και το πνεύμα μιλάει σε αυτές τις εποχές, όχι ο στυγνός ορθολογισμός και δυστυχώς οι Βρετανοί είναι στυγνοί ορθολογιστές που ακολουθούν σαν πρόβατα όπου τους πάνε και ότι τους λένε.
Υπάρχουν όμως μερικά εκατομμύρια ανεμβολίαστοι! Θεωρώ πως κυρίως είναι οι Ευρωπαίοι και Μουσουλμάνοι μετανάστες που είναι πολλά εκατομμύρια στη Βρετανία.
Και με πίκρα σας λέω πως με πόνεσε πολύ που οι εκκλησίες απαγόρευσαν τους πιστούς να κοινωνήσουν!
Και να συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό.

Γιατί να κάνω εμβόλιο;
Δεν έχω πίστη στο Θεό;
Δεν ορίζει ο Θεός τι θα μου συμβεί;
Ρωτώ.  Δεν θα πω εγώ «Θεέ μου, εσύ είσαι ο Θεός μου και εγώ σου ανήκω ολοκληρωτικά. Εγώ παραδίδομαι σε εσένα άνευ όρων.  Ότι θέλεις εσύ ας γίνει! Αν θέλεις να αρρωστήσω από Covid και να πεθάνω, γεννηθήτω το θέλημα Σου! Αν θέλεις να σωθώ θα σωθώ.  Ότι θέλεις εσύ Θεέ μου, να’ναι ευλογημένο!»;
Πάντα θα φέρεις στο δρόμο μου ότι είναι καλύτερο για εμένα!

Ξέρετε πόσα θαύματα έχω ζήσει όταν το λέω αυτό; Δεν με νοιάζει τίποτα, γεννηθήτω το θέλημα Σου»!

Που πήγε λοιπόν αυτή η πίστη μας που τα αφήνουμε όλα στα χέρια του Θεού;
Ναι, προσέχουμε, αλλά και κάποιοι Άγιοι που δεν πρόσεχαν μέχρι σε σημείο που δηλώνει ανοησία (πχ να πηγαίνουν κόντρα σε ριπές χιλιάδων σφαιρών και να λένε ας γίνει το θέλημα Του – Άγιος Αρσένιος νομίζω ήταν) δεν είναι φαεινό παράδειγμα πίστης;!

Η εκκλησία δεν πρέπει να απαγορεύει τους πιστούς να εισέρχονται στο ναό!
Εδώ 400 χρόνια σκλαβιάς είχαμε και οι εκκλησίες μας λειτουργούσαν, έστω και κρυφά.
Και τώρα χωρίς αλλόθρησκους κατακτητές εμείς απαγορεύουμε τους πιστούς να λειτουργηθούν και να κοινωνήσουν μέσα σε μια πανδημία το Σώμα και Αίμα Του Κυρίου μας που είναι η υπέρμετρη, απότερη ασπίδα αλλά και που θα δώσει δύναμη και κουράγιο;!
Αλλά, όχι μόνο, τους προωθούμε να εμβολιαστούν κιόλας !
Δηλαδή, ο Θεός δεν σώζει! Είναι το μήνυμα τους!
Αλλά ξέχασα… δεν έχουμε τώρα αλλόθρησκους κατακτητές, έχουμε αντίχριστους τυράννους!
Έχουμε τους σύγχρονους προδότες του Χριστού μας για άλλη μια φορά! Κλήρο και λαό!

Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό είναι προδρομικό του σφραγίσματος και ως φτωχή που είμαι πνευματικά φοβάμαι να μπω σε μια τέτοια τρύπα που όταν πλέον έρθει το τελικό θα μου είναι αδύνατον να βγω από αυτή και θα χάσω την ψυχή μου.

Θα πολεμήσω με νύχια και δόντια για τον Θεό μου! Τον Χριστό μου και δεν δέχομαι τίποτα που είναι αμφισβητήσιμο η που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Άλλωστε, έχουμε τις επίσημες αναφορές που διαρρέουν με τη χάρη του Θεού από πληροφοριοδότες (whistleblowers) για να ανοίγουν τα μάτια μας αναφορικά στο τι δημιουργεί το εμβόλιο, τι έχει μέσα και πόσοι έχουν πεθάνει από αυτό. Όπως είπαν οι προφητείες και η αποκάλυψη όλοι θα μαθαίνουν και όλοι θα βλέπουν τι γίνετα. Όλοι θα  κάνουν την επιλογή τους και δεν θα υπάρχει η δικαιολογία «δεν ήξερα».

Εγώ είμαι τελευταία όλων!
Και παρακαλώ τον Θεό να μην επιτρέψει να μου έρθει κάτι που δεν θα το αντέξω.
Ξέρει πόσο τον αγαπώ αλλά και πόσο αδύναμη και ανάξια είμαι και στηρίζομαι στο έλεος Του χάριν της αγάπης μου στο πρόσωπο Του παρά την αθλιότητα μου.

Δεν χρειάζομαι εμβόλιο λοιπόν στην πανδημία!
Σώμα και Αίμα Χριστού χρειάζομαι!
Μη μου το στερείτε!
Το μόνο που παρακαλώ είναι να μην με πάρει απροετοίμαστη και ας με πάρει όποτε θέλει.  Κοντά Του!

Ο Θεός μαζί μας Αδέλφια εν Χριστό!
Να ζητούμε φώτιση και δύναμη να βλέπουμε τις παγίδες του εχθρού και να μην λυγίσουμε στις δυνάμεις του κακού!

Προσευχή!
Μετάνοια!

Συγχωρέστε με την preposterous.

Μαρία από Βρετανία

 (Το βίντεο μπορεί να γίνει αποστολή ατομικά σε όποιον το θέλει μέσω Viber η WhatsApp +447523288844)

agonasaxΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

 2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 08/08/2021 @ 12:31 ΠΜ

  Τέτοιες ανοησίες γράφουν και μας λένε “ψεκασμένους”. Είναι δυνατόν να φυλακίσεις 20 εκατομμύρια τουλάχιστον ανεμβολίαστων στην Αγγλία;;;; Και πες ότι γίνεται. Οι φυλακές πόσο μεγάλες θα είναι και πόσες θα είναι;;; 6 λέει και θα χωράνε πόσους;;; 50, 60 χιλιάδες;; Έλεος. Ποιός μπορεί να ταΐζει 20 εκατομμύρια φυλακισμένους;;;;;; Βαλτή είναι η κυρία από τους Νεοταξίτες για να στηρίξουν τις θεωρίες για ψεκασμένους.

 3. Γεώργιος Παπαδόπουλος 08/08/2021 @ 6:55 ΠΜ

  @Αυτό σε πείραξε εσένα γιωτά “αγανακτισμένε”. Μου φαίνεται είσαι σαν τους βαλτούς τους αγανακτισμένους τότε που πίναν φραπεδιές στις πλατείες… .

 4. Δεμπορώ Τουσχαζούς 08/08/2021 @ 8:05 ΠΜ

  @ΔΗΜΟΣ (08/08/2021 12:13ΠΜ)
  Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Θεός βοήθησε να έρθει και ο Αντίχριστος! Έχετε καθόλου περιεχόμενο ανάμεσα στα αυτιά; Εκτός εάν είστε πλασιέ φαρμακευτικής!

 5. Το σενάριο είναι τρομακτικό άλλα έχει ξαναπεκτει οπότε γιατί αμφιβαλετε;Και τότε δεν τους σκότωσαν όλους.Τους ποιό σημαντικούς.Τοκογλύφοι τραπεζίτες κτλ δεν εκτελέστηκαν. Μόνο διανοούμενοι, αδαείς και επαναστάτες.Το σύστημα ξέρει ποια κεφαλιά να κυνηγήσει.Η καταχνια του τρόμου μέσα σας σαν μαύρο σύννεφο ρουφά της τρομακτικές αλήθειες γιατί το μυαλό σας δεν αντέχει να τις καταλάβει.Προτιματε μια ζωή να κρύβεστε πίσω από την φούστα της μαμά σας για να σωθείτε.Η ιστορία επαναλαμβανετε.

 6. Καιγεται η υδρογειος. Υπαρχει παγκοσμιο δικτυο καταστροφης, που αφου πρωτα απεκτησαν εκατομμυρια οπαδους ταιζοντας τους συνωμοσιο-λογια, τωρα τους χειριζονται για να φερουν την δικη τους Νεα Ταξη Πραγματων..με φασισμο μετα το χαος. Ταχα “αντινεοταξιτες’. Αυτοι ειναι και θελουν να φερουν την δικη τους Αποκαλυψη, να θεσουν την ανθρωποτητα ομηρο του covid, να την απραδωσουν στη συμφορα για να επικρατησουν. Η μεγαλυτερη συνωμοσια ειναι η δικη τους αλλα δνε προκειται να βγει στη φορα οσο επικρατουν

 7. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 08/09/2021 @ 12:15 ΠΜ

  ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, είναι πολύ εύκολο να παραπλανήσεις και να κοροϊδέψεις κάποιον, αλλά τρομερά δύσκολο έως αδύνατον να τον πείσεις ότι τον παραπλάνησαν και τον κορόιδεψαν.
  Υ/Γ.: Αλήθεια, το Γιωτάς που κολλά; Ή είσαι κρανιακώς χαμηλοτάβανος ή δεν ξέρω τί να πω! Περαστικά!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*