Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:07 - 08/07/2018

Οι λειτουργία και οι δυνατότητες του HAARP που δεν θέλουν να ξέρουμε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μπροστά στο σύστημα ΗΑΑRΡ τα σύγχρονα όπλα είναι εντελώς πρωτόγονα.

Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία.
Το σχέδιο ΗΑΑRΡ μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της γης κινούμενο αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών.

Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, δίκτυο ραντάρ ή σόναρς και μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια, πυραύλους Κρουζ και ανθρώπους.

Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπι¬σμό υπογείων εγκαταστάσεων.
Το όλο σύστημα ΗΑΑRΡ σήμερα λειτουργεί ως εξής:
** Δημιουργεί στο άνω τμήμα της Ιονόσφαιρας μια περιοχή 48 χιλιο¬μέτρων, από διεγερμένα σωματίδια (Ιονοσφαιρικό κάτοπτρο) που εστιάζει ισχυρές δέσμες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

** Κατόπιν διασκορπίζει την ενέργεια που εστίασε σε άλλες περιοχές της Ιονόσφαιρας σχηματίζοντας μια ομπρέλα χιλιά¬δων χιλιομέτρων που σχεδόν καλύπτει όλη την Ιονόσφαιρα.

** Ύστερα συλλαμβάνονται οι διάφορες μεταβολές από ειδι¬κούς δέκτες και με πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές επεξεργάζονται ταχύτατα τις συλλεγόμενες πληροφορίες και τις αξιολογούν. Λειτουργεί με μεγεθυντικούς φακούς και γι’ αυτό ονομάστηκε ιονοφαιρικό κάτοπτρο, το οποίο σύμφωνα με τις επιστημονικές απόψεις έχει τις εξής δυνατότητες:

Οι Λειτουργία και οι Δυνατότητες του HAARP που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

1) Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό παλμό στην ατμόσφαιρα, μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη τον δημιουργούσε, που εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

2) Αντικαθιστά τα συστήματα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα. Τομογραφικός έλεγχος πλανήτη αναλυόμενος από τους υπερυ-πολογιστές ΕΜΑSS και CRAY παρέχει πληροφορίες για υπόγει¬ες εγκαταστάσεις σε κάθε σημείο του πλανήτη.

3) Συλλέγει πλη¬ροφορίες, για πετρέλαιο, αέριο, μεταλλεύματα.

4) Εντοπίζει αερο¬σκάφη Στέλθ και πυραύλους Κρουζ που δεν εντοπίζονται από ραντάρ.

5) Λειτουργεί σαν ουράνια ασπίδα (Δυναμικός καθρέπτης) καταστροφής πυραύλων.

6) Εξουδετερώνει τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφοριών του εχθρού και όχι των φιλίων δυνάμεων.

7) Έχει δημιουργηθεί ένας «Δυναμικός Καθρέπτης» δίνοντας την εικό¬να μιας καθολικής ασπίδας Ηλεκτρομαγνητισμού, που καλύπτει όλη την γη.

8) Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά μέσα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων.

9) Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και ξεχωρίζει αυτές από τις συμβατικές ή εικονικές.

10) Εξακρίβωση πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών.

11) Τροποποίηση κλιματολογικών συνθηκών (Κωδική ονομασία προγράμματος WISP και RADC) αποσύνθεση και αλλαγή κατεύθυνσης ηλιακού φωτός και χειρισμός αερίων μαζών της ατμόσφαιρας.

12) Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών (Κωδική ονομασία προγράμματος PRIME ARCUS), δραστηριοποίηση των ηφαιστείων του πλανήτη.

3) Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων κ.α. Ενέργει¬ες που είναι γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος.

Ο σεισμός προκαλείται με σταδιακή επιλεκτική θέρμανση και παροχή ποσοτήτων ενεργείας στα γνωστά ρήγματα ή άλλες περιοχές του φλοιού της γης ή σε κρατήρες ηφαιστείων, οπότε η απορροφόμενη ενέργεια εκτονώνεται και δημιουργεί σεισμική δόνηση των ρηγμάτων, είτε με ενεργοποίηση λειτουργίας των ηφαιστείων………..

(έχει συνέχεια…)
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ
Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Grigoris Makrinitsas

diadrastika.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Πώς γίνεται ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός να ξεχωρίζει φίλια από εχθρικά μηχανήματα αεροσκάφη κλπ

    • Α ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΣΟΦΟΚΉ ΜΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ…
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΝΙΣΜΟΣ ΣΟΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ “ΑΜΥΝΤΙΚΟ” ΟΠΛΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ(Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ);

  2. φιλε σοφοκλη μαλλον ωρισκεσαι σε αρνηση και συνεπως κεκαλυμενη καταφαση ..αλλα ολοι εχουν δικαιωμα σε αποψη ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*