ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ… ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάποιος πανικός αλλά και έξαρση των θεωριών συνωμοσίας έχουν προκαλέσει στην Τουρκία κάποια τελευταία γεγονότα, καθώς μέσα σε ένα μηνά, όπως αναφέρεται, σε απότομες καιρικές μεταβολές οι κεραυνοί που ξεσπούν ξαφνικά έχουν σκοτώσει… 11 ανθρώπους!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έχει απασχολήσει και το Τεχνητό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, το Τμήμα Ηλεκτρικών –Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, που θεωρεί ότι οι κλιματολογική μεταβολή που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια έχει προκαλείσαι έξαρση των απότομων καιρικών φαινομένων με συνέπεια να ξεσπούν φονικοί κεραυνοί στην ύπαιθρο.

Μάλιστα ο καθηγητής Μετρολογίας του Τεχνητού Πανεπιστημίου, Mikdat Kadıoğlu, συνέστησε να αποφεύγονται κατά την διάρκεια θύελλας το κολύμπι, οι τηλεφωνικές ομιλίες, η έκθεση σε ανοιχτούς χώρους πλάι σε ψηλά δέντρα και γενικά συνιστά την προφύλαξη σε καλυμμένους χώρους.

Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει παλιές θεωρίες συνομωσίας, ότι οι κεραυνοί αυτοί είναι…. κατευθυνόμενοι από άγνωστη πηγή, όπως ότι και ο φονικός σεισμός του 1999 προκλήθηκε τεχνητά από τα ίδια κέντρα που εχθρεύονται την Τουρκία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

3 thoughts on “ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ… ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

  1. Λαβρέντης says:

    ο έλεγχος και η πρόβλεψη για τις κινήσεις των αντιπάλων σε οδηγάει στον ιονισμό της ατμόσφαιρας, σε χαμηλά υψόμετρα για να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το παραμικρό που πετάει ή κυκλοφορεί , με αποτέλεσμα οι κεραυνοί να είναι πιο συχνοί από τις αστραπές που ήταν μέχρι τώρα.
    που είσαι ρε Τέσλα; να μας δώσεις συσκευές οικιακές για να αποθηκεύουμε ρεύμα από τους κεραυνούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *