Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

GEWKWN: ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.

GEWKWN: Κάθε εποχή έχει εκείνους που λένε τις δυσάρεστες αλήθειες, που προσπαθούν να ξυπνήσουν τους άλλους και που πληρώνουν το τίμημα για να το κάνουν. Η αλήθεια ακούγεται σαν πλάνη σε έναν κόσμο που βασίζεται σε ψέματα.

 Η ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ . Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά στο Ψηφιακό χρήμα (ψηφιακή ταυτότητα) . Ο ι κανόνες θα αλλά ξ ουν μέσα σε μια νύχτα.

Η παρούσα περίοδος χαρακτηρίζεται από σημαντικές οικονομικές αναταραχές, με πολλούς ειδικούς να προβλέπουν σοβαρές διακυμάνσεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ο κορυφαίος οικονομολόγος Χάρι Ν τέντ προειδοποιεί για μια επικείμενη ΜΕΓΑΛΗ χρηματιστηριακή κρίση μέσα στο 2025 . Μην ξεχνάτε ότι η JP M organ προβλέπει κραχ του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ για επιβολή 104% δασμών στις εισαγωγές από την Κίνα έχει προκαλέσει ανησυχίες για πιθανή ύφεση και αυξημένη οικονομική αβεβαιότητα. Αυτά τα ενδεχόμενα να οδηγήσουν σε περιορισμένη ρευστότητα, με πιθανές συνέπειες όπως κλείσιμο τραπεζών, αδυναμία λειτουργίας ΑΤΜ και πιστωτικών καρτών.

Σε περίπτωση που οι τράπεζες κάνουν και τα ΑΤΜ σταματούν να λειτουργούν, είναι συνετό να έχετε προετοιμαστεί με τουλάχιστον ένα προμήθεια τροφίμων, νερού, μετρητών, φαρμάκων και βασικών ειδών για εσάς και την οικογένειά σας.

Πιστεύω ότι είμαστε κοντά, ένα παγκόσμιο lockdown που θα διαρκέσει 10 έως 12 ημέρες. Στο τέλος των 12 ημερών, που φαίνεται να τελειώνουν ΤΟ ΠΑΣΧΑ , 20 ΑΠΡΙΛΙΟ Υ να πιθανό «σημάδι» για τη μετάβαση στο νέο οικονομικό σύστημα . Η αναφορά σε αναβάθμιση συστημάτων από έναν μεγάλο βρετανικό τραπεζικό όμιλο (πιθανώς HSBC, Lloyds ή Barclays ), ειδικά αν συμπίπτει με μια περίοδο αργιών , όπως το Πάσχα – 20 Απριλίου 2025, ενδέχεται να καλύπτει ή να προετοιμάζει μια μετάβαση , α πό το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα, με ένα σύστημα Ψηφιακές ταυτότητες , Ψηφιακά πορτοφόλια , τα οποία θα είναι ελεγχόμενα .

Ανέφερες τράπεζες που εδρεύουν στο “ The City of London ” το οποίο στεγάζει…… Την Τράπεζα της Αγγλίας την οποία ελέγχει Ο Rothschild . Τους Lloyds του Λονδίνου….Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου….Όλες τις βρετανικές τράπεζες , τα υποκαταστήματα 384 ξένων τραπεζών…..70 τράπεζες των ΗΠΑ. Την έδρα του Παγκόσμιου Τεκτονισμού και την Έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως “THE CROWN”

Το City of London , Ελέγχει άμεσα και έμμεσα το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα , Vatican Bank (μέσω της NM Rothschild & Sons London , την European Central Bank, την Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών (η οποία ανήκει ιδιωτικά και κρυφά ελέγχει από οκτώ ελεγχόμενες από τη Βρετανία), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, Επίσης, ελέγχει από Βρετανούς και παρακολουθεί όλες τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Οι κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως έχουν ήδη ξεκινήσει πειραματικά προγράμματα και πιλοτικές εφαρμογές για CBDC s (όπως το ψηφιακό ευρώ και το ψηφιακό γουά ν ).

Αν λοιπόν μια μεγάλη εμπορική τράπεζα ανακοινώσει ξαφνική διακοπή λειτουργίας για “αναβάθμιση” μέσα σε μια περίοδο αδράνειας (π.χ. Πάσχα), ίσως να αποτελεί βήμα ενεργοποίησης αυτού του νέου συστήματος.

Γιατί έχει σημασία η ημερομηνία: 20 Απριλίου 2025 (Πάσχα)

Το ότι Καθολικοί, Ορθόδοξοι και Αγγλικοί γιορτάζουν μαζί με την Πάσχα το 2025 είναι σπάνιο , και αποτελεί μια στιγμή για παγκόσμιο “ shutdown ” επειδή , οι περισσότερες χώρες έχουν αργίες , ο κόσμος είναι ήδη προετοιμασμένος για “κλείσιμο” λόγο εορτών . Άρα, μια υποτιθέμενη “τεχνική αναβάθμιση” μπορεί να κρύβει κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Πιστεύω ότι το τραπεζικό σύστημα , οι γνωστοί που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση ανά πάσα στιγμή. Φίλοι μου μ ην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Και ακόμη λιγότεροι ξέρουν πώς να προετοιμαστούν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Γέροντες επισημαίνουν ότι η σωστή προετοιμασία μπορεί να βοηθήσει στην επιβίωση σε δύσκολες καταστάσεις, η προετοιμασία πρέπει να συνδυάζεται με πνευματική προετοιμασία, πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό.

1. Ο Γέροντας Παΐσιος , είχε προφητεύσει πολλές φορές τις δύσκολες ημέρες που έρχονται και τη σημασία της προετοιμασίας: «Πρέπει να έχουμε κάποια προμήθεια τροφίμων, έστω και για λίγες μέρες, και φυσικά το νερό, γιατί αν οι συγκοινωνίες διακοπούν, θα μας λείψει το πιο βασικό αγαθό.» «Θα έρθουν δύσκολες μέρες, θα υπάρξουν αναταράξεις στην οικονομία, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε με απλότητα. Δεν πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με τα υλικά αγαθά, αλλά να έχουμε για να επιβιώσουμε.» Ο Άγιος αν και εστίαζε περισσότερο στην πνευματική προετοιμασία, δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε πρακτικά ζητήματα.

2. Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής, με τη βαθιά πνευματική του ζωή, έδωσε μεγάλη σημασία στην αναγκαιότητα της ετοιμότητας, τόσο για την πνευματική όσο και για την υλική διάσταση των δυσκολιών που έρχονται. Για τις προμήθειες τροφίμων: «Να έχουμε κάποιες προμήθειες, αλλά να μην έχουμε υπερβολές……Η προετοιμασία για τα δύσκολα θα πρέπει να είναι λογική και με μέτρο.»

3. Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας, συχνά ανέφερε την ανάγκη για προετοιμασία στις δύσκολες εποχές. Για τις προμήθειες: «Οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Να έχουν τρόφιμα, φάρμακα, και όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν σε περίπτωση ανάγκης. Μην περιμένετε να δείτε την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Προετοιμαστείτε για όλα τα ενδεχόμενα.»

GEWKWN 11/04/2025



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek