21:51 - 08/10/2017

Οι ειδικοί προειδοποιούν οι υπερηχητικοι πύραυλοι θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Σε μία πρόσφατη Μελέτη η αμερικανική δεξαμενή σκέψης με το όνομα “Ραντ” δείχνει τους τεράστιους κινδύνους που μπορεί η γη να έχει από την τεχνολογία των υπερηχητικών πυραύλων.

Αυτός ο νέος τύπος οπλικού συστήματος αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη αν αυτή η τεχνολογία εξαπλωθεί!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα εργάζονται επί του παρόντος για την ανάπτυξη υπερηχητικών πυραύλων.

Αυτά είναι βλήματα που μπορούν να πετάξουν με μέση ταχύτητα πάνω από 5.000 Χιλ κάτω από τα εχθρικά ραντάρ και έτσι να δυσκολέψουν τον εχθρό να αντισταθεί σε ένα άμεσο χτύπημα.

Supersonic Cruise Missiles of the USA

Russia Testing 8 Mach Zircon Hypersonic Missile

Brahmos Missile – Supersonic Cruise Missile of India

Η συντόμευση του χρονοδιαγράμματος για μία αντεπίθεση θα μπορούσε να αυξήσει την όρεξη και την προθυμία κάποιων κρατών που δεν μπορούν να αμυνθουν έτσι ώστε να αποφασίσουν να κάνουν πρώτοι την επίθεση, αυτό συμπέρανε η δεξαμενή σκέψης της RANT corporation!
Eπιπλέον οι υπερηχητικοι πύραυλοι μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές γεγονός που καθιστά πιο πιθανό τον πυρηνικό πόλεμο.

Για αυτό το λόγο οι εμπειρογνώμονες της δεξαμενής σκέψης συμφωνούν ότι η τεχνολογία αυτή και τα συστατικά μέρη της για την κατασκευή τέτοιων βλημάτων δεν πρέπει να είναι προσιτά σε άλλα έθνη Εν Όψει των τεράστιων κινδύνων που αυτό μπορεί να φέρει για την παγκόσμια ειρήνη.

Τέλος, είναι αρκετά ανησυχητικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ η Ρωσία και η Κίνα είναι απασχολημένες με την ανάπτυξη υπερηχητικών πυραύλων, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ραντ πιέζουν αυτές τις χώρες για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για την αποτροπή της εξάπλωσης της υπέρηχητικής τεχνολογίας.

Η RAND Corporation ιδρύθηκε μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου για να συμβουλεύει τον αμερικανικό στρατό. Χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, από το κράτος!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ 8 Οκτωβρίου 2017 @ 22:37
  11
  1
  κανεις δεν θα μπορεσει να σταματησει ουτε να αποτρεψει τον πολεμο που ηδη ειναι στα σκαρι. ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.
  • 1
   0
   Ένας παγκόσμιος ΥΠΕΡ, ΥΠΕΡθερμοπηρνικός αστρικός πόλεμος μπορεί να τινάξει όλο το σύμπαν στον αέρα!!!
   • 0
    0
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠ΄ΕΞΩ (ΘΕΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ)ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί