in

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όταν οι επίσκοποι σιωπούν, μπορεί και ένας καλόγηρος να κρατήσει την Ορθοδοξία.

Σήμερα όλοι τους σιωπούν.. και οι του νέου ημερολογίου και οι του πάτριου, οι λεγόμενοι ΓΟΧ, λες και οι υπόλοιποι είναι οι μπάσταρδοι. Όλοι τους ως δαίμονες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καταστρέφουν την Ελλάδα και σκοτώνουν πνευματικά τον ελληνικό λαό. Ακόμα και όσοι γοχ λαϊκοί έχουν βήμα και μιλούν υποτίθεται υπέρ της Ορθοδοξίας, στην ουσία με τα λόγια τους ξέχασαν την αγάπη του Θεού, γεμίζοντας φθόνο και πλάνες το χριστεπώνυμο πλήθος.

Ας ακούσουμε λόγο αληθείας μα και φωτός από τον Ιωάννη και ας ταπεινωθούμε και μετανοήσουμε όλοι μας προς ανάσταση του Έθνους των Ελλήνων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ

Καὶ εἶπέ μοι· γέγονεν. ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. Ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν. Ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός. Τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

 

 

SOCRATESNIOS

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Α/Ρ Χ Η
  Ω/Ε Μ/Γ Α
  ΜΕΤΑ
  Δ Ι’ΚΑΙΩΝ ΚΑΙ
  Τ’Ε’Τ’ΕΛ’ΕΙ’Ο’ΜΕΝΩΝ
  Δ Ι/Ω Ν
  Δ Ι/Ο Υ
  Ο Υ Ε
  //
  ΑΛ
  ΛΑ
  ΛΑ
  //
  ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ
  ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ
  ΤΑ
  ΣΗΜΕΊΑ
  ΤΟΎ
  ΚΑΙΡΟΎ
  ΑΛΛΆ
  ΔΕΝ
  ΒΛΈΠΕΤΑΙ
  ΤΑ
  ΣΗΜΕΊΑ
  ΤΏΝ
  ΚΑΙΡΏΝ, Κ Α Ι Ω Ρ Ν
  20 1 10 800 100 50
  //
  Ο
  ΗΧΟΣ
  ΠΆΕΙ
  ΜΠΡΟΣΤΆ
  ΚΑΙ
  ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ
  ΤΑ
  ΒΉΜΑΤΑ
  ΝΤΟΥΠ
  ΝΤΟΥΠ
  ΝΤΟΥΠ
  \•/
  /•\

 2. Μόνο μια ερώτηση. Ποτέ είπε ο Χριστός ότι πρέπει να έχουμε μεσάζοντες τους παπάδες; Μάλιστα είπε ότι ο καθένας μπορεί να προσεύχεται οπουδήποτε και όχι σε κάποιον ναό. Χμμμμ πολλές αντιφάσεις..

  • ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   Οι μόνοι που τρέμουν
   (εκτός απο τους ιδιους τους δαιμονες)
   ειναι & εκείνοι που πρόσκεινται,
   εννοειται φιλικά διακείμενοι,
   στη λατρεία τους.
   Ποιοί να είναι άραγε;
   ΈΛα ντε!
   Μην είναι άραγε όσοι προσκυνούν ειτε επικαλούνται μαμωνά, μολωχ, μπαθομεθ κ.ά. μπουμπουκια;
   Μην είναι όσοι εορτάζουν την κρονεια αντίληψη γι αυτό & μερα Σάββατο (στην αρχαιότητα αφιερωμενη στον Κρονο) αργούν απο δραστηριοτητες;
   Μην είναι όσοι saturn- ιοι έχουν υποσχεθεί στον Θεό τους,
   αντί ευγενών προσφορών όπως ειναι τα αθωα φαγώσιμα,
   αίμα;

   Νιαου- νιαου κάνει η γατα στα κεραμίδια γι αυτό & ο βιολιστής στη στέγη παίζει.

   Πάντως,
   παντοτε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, οπως ομολογείται στην αρχαία μας γραπτή γραμματεια,
   ουδεποτε ουδεμία σχέση, ούτε αναφορά, είχαμε ποτέ σε δαύτους αν & αναγνωρίζονταν η ύπαρξη τους απο την θετικη μερια οταν π.χ. λέγαμε ευδαιμων, αγαθοδαίμων κτλ.
   Οι άλλοι, οι στριφνοι, τα εισαγόμενα διαόλια ξεκινησαν από τη μεσοποταμία.
   Εδώ δεν τους θΈΛαμε, τι να τους καναμε;
   Εξ άλλου είχαμε μια καποια σχετική επιγνωση επί του θεματος αφού ο ίδιος ο ενωτικος Ζευς ηταν/γινόταν (αμα τα επαιρνε στο κρανιο) ο διαιρετικος Δίας.
   Κι όταν πάλι ήλθε ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας, ο Κ.Η.Ι.Χ. εκει που τους βρήκε, εκεί τους άφησε.
   Εδώ δεν τους έφερε ούτε τον δρόμο τους έδειξε ώστε να ΈΛθουν μονάχοι.
   Οι ευρέως γνωστοι προφανώς τους συγκαλουσαν και εξακολουθούν να το κάνουν κάτι Σάββατα μες τις ανάγωγες συναγωγές τους.

 3. Γιατι ο GEORGE SOROS ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ;.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ  ( τροφη για σκεψη)..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΈΤΑ . ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .ΕΠΙΤΡΕΨΕΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ… ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ..Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΊΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ…
  Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..Η ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ/ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ  ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ και δεν εννοώ μονο την γη της Παλαιστίνης)..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΊΟΙ ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ..ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΝΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ..ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..ΕΠΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ;
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ….ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΌΜΑΣΤΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΚΟΙΜ.. .ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ..ΔΙΙΤΙ Ο ΚΥΡΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ .

 4. Το 1988 όταν ζουσα μονιμα στο ΜΕΞΙΚΌ     σε μια οικογενειακή γιορτή με πλησίασε  ένας Σαλβαδορενιος..Είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ; μου λέει ..ΝΑΙ του λέω…να σου κάνω μια ερώτησή  μου λέει..κάντι του λέω..ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ? με ρωτάει…Κοίταξε  του λέω εγώ ως πρώην ναυτικός έχω βρεθεί  σε πολλά λιμάνια  …Ο πατέρας μου όπως πολλοί άλλοι Έλληνες  μετανάστης  στην Αυστραλια  την δεκαετία  του 50..ο Θείος μου στην Γερμανία….ΌΧΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΞΈΡΩ….ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΧΏΡΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΎ?? ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ   ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ  ΠΑΝΤΟΎ..ΕΜΕΙΣ  ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΆΣ ΞΈΡΕΙ ΣΧΕΔΌΝ ΚΆΝΕΙΣ….ΕΣΕΊΣ ΠΩΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ…? ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ  ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  Είναι λυπηρό το ότι στην Ελλάδα μας η κρίση δεν είναι μονο οικονομική αλλά και  κρίση αξιών ……
  το οικονομικο ειναι πρωτευον οταν εχεις χωρα με μελλον..Οταν δεν θα εχεις χώρα στο μελλον τοτε το οικονομικο παύει να ειναι το πρωτευον..
  Ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι ..
  Nα θάβεις την Ιστορία σου και να απαξιεις την παιδεια σου έχει πλεονεκτήματα Οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα? μας πουλούν και μας αγοράζουν εφόσον ο Λαός που έχει χάσει την μνήμη του και την παιδεια του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν καταστρεφει το παρον του  κσι χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον .
  Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
  Κρίμα για μία χώρα, η οποία αν και σήμερα είναι ένας απέραντος οίκος ανοχής γεμάτος με αποβράσματα, κάποτε προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα. Ισως περισσότερα από κάθε άλλη.Το 2002 βρεθηκα σε μια διημερίδα ζτο  RMITτης Μελβουρνης για το μελλον της Ελληνικης γλωσσης στην Αυστραλια.Παρακολουθησα την ομιλια ενός Ελληνα καθηγητη που στα νειατα του την δεκαετια του 70 διδασκε στο Northcote high.Στο σχολείο αυτο φοιτούσαν εκείνη την εποχή πολλα Ελληνόπουλα. Παιδιά των πρώτων μεταναστών που δούλευαν στα εργοστάσια ατελείωτες ώρες .Έλληνες μετανάστες που άφησαν την μεταπολεμική Ελλάδα, οι περισσότεροι χωρίς πολλά χρόνια στα θρανία  ερχομενοι να δουλέψουν στην ξενιτιά .
  Μια ημέρα ο Αυστραλός  διευθυντής του σχολείου τον φώναξε προβληματισμένος .John του ειπε ?εγω είμαι υπευθυνος για ολους τους μαθητές .Βλεπω λοιπον οτι τα Αυστραλοπουλα  κανουν ενα ατελειωτο bullying στα Ελληνόπουλα .Όπου τους βλέπουν τους βρίζουν και τους ρίχνουν κάποιες ψηλές .Τα Ελληνόπουλα δεν αντιδρούν απλώς διατηρούν χαμηλούς τόνους.Κάτι πρέπει να κάνεις σαν Έλληνας για να τα βοηθήσεις να βρουν το θάρρος τους.
  Τοτε ο Γιαννης δημιούργησε δυο απογευματινές τάξεις μετα το σχολείο όπου άρχισε να διδάσκει Ελληνική Ιστορία στα Ελληνόπουλα.Τους έλεγε για τους Σπαρτιάτες για τους Αθηναίους για τον Λεωνίδα για τον Αλέξανδρο για την Σαλαμίνα τον Μαραθώνα τις Θερμοπύλες τις Πλαταιές  για την εκστρατεία των Μακεδόνων στα πέρατα της γης.Μετα απο ενα μήνα τον φώναξε ο διευθυντής κάπως εκνευρισμενος.Του  λεει  John δεν ξερω τι έχεις κανει στα συμπατριωτοπουλα σου αλλα πρεπει να το σταματησεις .Οπου βλεπουν τωρα αυτους που τους εκαναν την ζωή δύσκολη, τωρα τους πλακώνουν χωρίς πολλά πολλά .Έχουν πάρει άλλον αερα, κάνεις πλέον δεν τους κολλάει και όλοι κάνουν στην μπάντα.Αυτή η αλλαγη έγινε μονο για ενα λογο.
  Γιατί έμαθαν την Ιστορία τους. Εμαθαν ποιοι ηταν οι προγονοι τους .Και δεν ειχαν πλεον μονο σαν παραδειγμα τους κουρασμενους γονεις τους που δουλευαν σαν ειλωτες καθημερινα ,για να μαζεψουν καποια λεφτα Να βοηθησουν την οικογενεια τους πισω στην Ελλαδα και να παρουν κανα σπιτακι  στην ξενητεια .ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .Οταν ενας Λαος ξεχνα την Ιστορία του τοτε  οι κυβερνωντες   πολιτικαντηδες  παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα,μας πουλούν και μας αγοράζουν .Ο  Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει πλεον “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.

 5. OTI KAI NA SKEFTOUN – OTI KAI KANOUN TA “ANTH-ELLINIKA ERPETA” – TIPOTA – KAI KANENAS – POTE – DEN PROKEITE NA KATASTRAPSEI TON ELLINISMO..!
  SKEFTITE —- GIA PANO APO 1600 XRONIA – TA KTINOI EIXAN APAGOREUSEI TIN LEXI..”ELLAS”…”ELLINAS”…”ELLINISMOS”..!!!
  GIA PANO APO 1600 XRONIA – TA KTINOI – EIXAN NOMO POU – AMA ESY ELEGES OTI ISE ELLINAS….”SOU EPERNAN TO KEFALI, EKEI KAI EPI TOPOU..!
  KAI DEN KATEFERAN TIPOTA…!…APOLITOS TIPOTA…!
  O FRIEDRICH NIETZSCHE – IPE – “GREMISTE OTIDIPOTE ELLINIKO – SE BATHOS 100 METRON – NA MIN MINEI TIPOTA…!
  ALA – PRIN TA “TEINAXEI” – AUTO TO KTINOS – IPE TIN MEGALI ALITHEIA — “POTE KANENAS DEN PROKEITE NA KATASTREPSEI TON ELLINISMO…GIATI, EAN TO APOFASISEI, “PREPEI NA TINAXEI TA MYALA TOU STON AERA, PROTA, GIATI, O ELLINISMOS, O THEIKOS AUTOS FOTISMOS, INE TO MYSTIKO POU TON EEI KANEI ANTHROPO…!
  KAI TORA – TO KAKKO STA ERPETA – EXEI GENIKEFTHEI — DIOTI – ME TIN DIADOSI TOU DIADIKTIOU – O FOTISMOS – I GNOSSI – METAFERETE ME TIN TAXITITA TOU FOTOS, KAI DEN MBOROUN NA STAMATISOUN TIN GNOSSI, TIN AFIPNISI TOU KOSMOU…TOU ANTHROPOU…KAI AUTO…KAI MONO AUTO…INE TO THANASIMO PROBLIMA TON ERPETON – TON ANTH-ELLINON OLON…!
  TA ERPETA…O SKOTADISMOS…OI ANTH-ELLINES – EXOUN PAEI – “KATA DIABOLOU – KAI ME TIN PARODO TOU XRONOU – EXOUN APOKEFALISTEI TELEIOS KAI APOLITA..!
  TIPOTA…KAI KANENAS DEN MBOREI KA PLIXEI…NA KANEI KAKKO STON ELLINISMO.. PROSPATHOUN TA KTINOI…KAI TO PROSPATHOUN TA TELEUTAIA 2600 XRONIA… KAI DEN TOUS BGAINEI…OUTE THA TOUS BGEI TORA…!…POU O FOTISMOS KIRIOLEKTIKA “DIA-DIDETE” – ME TIN TAXITITA TOU FOTOS…!

 6. // οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
  κανουν ΠΑΡΤΥ η ΤΥΡΟΜΑΖΑ κοιμαται τον ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΑ//
  ο ΣΩΣΩΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΩΘΗΤΩ//τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ειναι ΜΑΝΤΡΙ

  το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΕΜΙΣΘΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ
  ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΗΜΟΝ …ΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑΝ ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ
  ΠΛΑΤΗ ΜΠΑΚ ΝΤΟΡ μας παιζουν ΖΩΝΗ οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ουαν μπαι ουαν ΣΦΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΥΤΟΥ3 ////και συ ΙΩΑΝΝΗ και καθε ΙΩΑΝΝΗΣ της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ-ΗΣ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ(ΜΑΤΡΙΞ) αλλιως ΠΑΡΕ ΤΗΝ ”ΣΦΡΑΓΙΔΑ” ΣΟΥ ΚΙ ΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΜΑΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε πολυώροφο κτίριο στο Παρίσι

Απίστευτες εικόνες από τη Βραζιλία: Κατάρρευση γέφυρας – Έπεσε πάνω της πλοίο