ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οι χειρότερες προβλέψεις της Tamara Globa για το 2023 – έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα

· Κατοχικά Νέα

Θυμίζουμε τη συνέντευξη της διάσημης αστρολόγου Tamara Globa, στην οποία αποκαλύπτει τις προβλέψεις της για το έτος 2023 – εδώ δημοσιεύουμε μόνο τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, οι οποίες μπορεί να σας σοκάρουν αρκετά!

Τον Δεκέμβριο του 2022, σχεδόν λίγες ώρες πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Tamara Globa έδωσε μια συνέντευξη μεγάλης κλίμακας στη δημοφιλή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Nadezhda Strelets.

Η ενδιαφέρουσα και συναρπαστική συζήτηση συγκέντρωσε σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές και οι παρατηρητικοί τηλεθεατές ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις της ήδη επαληθεύονται! Βρήκαμε, λοιπόν, 14 μεγάλες προβλέψεις που σίγουρα θα σας καταπλήξουν με την ακρίβειά τους… γιατί κάποιες από αυτές αποτελούν ήδη σπάνιο φαινόμενο!

Υπάρχει κίνδυνος φυσικών καταστροφών και οικονομικών σοκ στις αρχές του έτους. Το χειμώνα υπάρχει πιθανότητα φυσικών καταστροφών στην Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Ρεύματα από το παρελθόν και το μέλλον συναντώνται, γεγονός που τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνικές απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις.

3. Το Ισραήλ, η Κίνα και η Πορτογαλία θα κλείσουν τα σύνορά τους στη μετανάστευση. Το Ισραήλ θα αυστηροποιήσει τα μέτρα για την αποδοχή μεταναστών.

4. Οι ΗΠΑ θα παρέμβουν σε αρκετές στρατιωτικές συγκρούσεις.

5. Από τον Μάρτιο του 2023 έως το 2025, οι χώρες θα είναι κλειστές για τη μετανάστευση, οπότε τα ταξίδια θα είναι πιο δύσκολα

6. Η Ρωσία θα εισέλθει σε μια νέα αδελφική ένωση και θα υποστηρίξει τον Μάρτιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

7. Στα μέσα του έτους, η Ευρώπη θα πάρει εκδίκηση. Η Γερμανία και η Αυστρία θα συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

8. Οι σκανδιναβικές χώρες θα χαλάσουν σοβαρά τις σχέσεις τους με τη Ρωσία

9. Θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος στη Ρωσία και σε ορισμένες άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας. Είναι σημαντικό να συμφωνήσετε με τους συγγενείς πού θα τους βρείτε σε περίπτωση απώλειας επικοινωνίας.

10. Πιθανές διακοπές και βλάβες στον εξοπλισμό στον αέρα, κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

11. Από τα μέσα Οκτωβρίου – διαφωνίες και συγκρούσεις με τη Μεγάλη Βρετανία

12. Πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι στη Ρωσία θα εγκαταλείψουν τη χώρα τους για πάντα και θα βρεθούν εκτός εύνοιας.

14. Από το 2023 αρχίζει η παρακμή του Ηνωμένου Βασιλείου και μέχρι το 2030 θα χάσει την παγκόσμια κυριαρχία του

bubolechko.com

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

PREMIUM

PREMIUM ΕΡΕΥΝΑ: Η AI δεν ζει στο Cloud – Η ενεργειακή αυτοκρατορία που καταπίνει ρεύμα, νερό και γη

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρώπη στερεύει: Ρήνος και Δούναβης σε ιστορικά χαμηλά – Το νερό γίνεται οικονομική και ενεργειακή κρίση

ΔΙΕΘΝΗ

Λευκό υδρογόνο: Το καύσιμο που κρύβεται κάτω από τη Γη και μπορεί να αλλάξει τον ενεργειακό χάρτη

Μία απάντηση στο “Οι χειρότερες προβλέψεις της Tamara Globa για το 2023 – έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα”

  1. Αυτη ειναι που ειχε πει οτι το 2014 θα γινοταν 3 ΠΠ.συμφωνα παντα με την ”ελευθερη ωρα ”και το antexeistinalitheia.gr/h-tamara-globa-problepei-to-ksespasma-tou-c-pagosmiou-polemou-to-2014/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά