22:45 - 17/12/2021

Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται αποζημιώσεις λόγω παρενεργειών -Οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται

Αποκαλύπτεται τεράστιο σκάνδαλο!
Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν τους «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται μηνύσεις που θα προκληθούν από τυχόν παρενέργειες των εμβολίων, αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το Reuters.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Δεκάδες εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες δεν μπορούν να εμβολιαστούν παρά την ύπαρξη του διεθνούς προγράμματος Gavi, καθώς κάποιες από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν επιτρέπουν τη χρήση των εμβολίων τους, για τον φόβο των μηνύσεων που μπορούν να προκληθούν από τυχόν παρενέργειες.

Embed the video Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται αποζημιώσεις λόγω παρενεργειών – Οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται Autoplay ON OFF

Αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα του διεθνούς προγράμματος Gavi που είδε το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με τα οποία όπου οι κυβερνήσεις δεν έχουν τον έλεγχο του εμβολιαστικού προγράμματος, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και οι εκτοπισμένοι δεν έχουν πρόσβαση στα κρίσιμα για την υγεία τους και τη δημόσια υγεία εμβόλια».

Παράλληλα το δημοσίευμα αποκαλύπτει: «Οι φαρμακοβιομηχανίες Pfizer, AstraZeneca και Moderna έχουν υποσχεθεί παρέχουν τα δύο τρίτα των εμβολίων στον μηχανισμό COVAX, ωστόσο λιγότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις έχουν φτάσει στον προορισμό τους, και σύμφωνα με τον Gavi γίνονται διαπραγματεύσεις με τις φαρμακοβιομηχανίες ώστε να αποδεχθούν τη νομική τους ευθύνη.

Ωστόσο, οι τρεις φαρμακοβιομηχανίες είναι διστακτικές να αναλάβουν τους κινδύνους αυτούς, σε αντίθεση με τις κινεζικές που έχουν δεχθεί».

Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο, γιατί έρχεται την ώρα που ο καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, αποκάλυψε ότι οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται αποζημιώσεις εάν πάθουν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο, γιατί έχουν υπογράψει σχετικές συμφωνίες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις!

Σύμφωνα με έκθεση της ίδιας της Pfizer, οι σοβαρές παρενέργειες φαίνεται να αφορούν έναν στους 8.000. Αν λοιπόν εμβολιάσουν 800.000 «πρόσφυγες», μπορεί να έχουν πχ. 100 μηνύσεις που μπορεί να αξιώσουν όσο θέλουν!

Αντιθέτως οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται καμία αποζημίωση και οι κυβερνήσεις, μαζί με τις εταιρείες, μπορούν εύκολα να πιέζουν για εμβολιασμούς, χωρίς να φοβούνται για πιθανές αποζημιώσεις! Ταυτόχρονα οι «πρόσφυγες» παραμένουν ανεμβολίαστοι, η πανδημία συνεχίζεται και οι εταιρείες μπορούν να πιέζουν για περισσότερες δόσεις!

Μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί κάτι λιγότερο από τον μισό πληθυσμό του πλανήτη (44,95%), με βάση στοιχεία των διεθνών οργανισμών.
Όμως οι ανισότητες είναι τεράστιες, αφού το ποσοστό των εμβολιασμένων στις πλούσιες χώρες φτάνει το 67,45% και στις φτωχές, ιδίως στην Αφρική, το 4,36%.

pronews.gr

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/18/2021 @ 6:19 ΠΜ

  Εκατομμύρια παρενέργειες και χιλιάδες θάνατοι! ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το Ευρωκοινοβούλιο. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!
  el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/episimi-vomva-gia-ta-emvolia-ypernt/

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

 2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/18/2021 @ 6:20 ΠΜ

  «Μακριά τα παιδιά σας από αυτά τα εμβόλια»
  Ο Dr Robert Malone, Αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος,
  δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο

  https://www.zougla.gr/ygeia/article/makria-ta-pedia-sas-apo-afta-ta-emvolia

 3. «ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*