23:00 - 20/08/2019

Οι 950 σελίδες που καίνε την Google, στο Υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προστατευόμενος μάρτυρας κατέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών που διεξάγει σχετική έρευνα, 950 σελίδες καθώς και υπολογιστές, που συνιστούν σύμφωνα με την γνωστή δημοσιογράφο Σάρα Κάρτερ, ντοκουμέντα χειραγώγησης.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο παγκόσμιος κολοσσός που λειτουργεί μονοπωλιακά στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χρησιμοποιεί αλγόριθμους οι οποίοι στοχοποιούν συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και το υποβαθμίζουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στόχος είναι οι συντηρητικές ιστοσελίδες των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί. Με αυτόν τον τρόπο, ευνοούνται οι Δημοκρατικοί.

Εάν κάτι τέτοιο αποδειχτεί, θα μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώνα με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον παγκόσμιο κολοσσό.

greeknation

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Απλό είναι. Θα πάμε όλοι στην DuckDuckGo, στην Yahoo και στην Bing. Η Google πνέει τα λοίσθια! RIP GOOGLE.

  2. Το έχουμε ξαναδεί το έργο με την Cambridge Αnalytica και το fb.
    Ban και οι δύο….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*