ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οδηγίες από προπαγανδιστικό περιοδικό του ISIS πως να σκοτώνουν «απίστους» με μαχαίρι

· Κατοχικά Νέα

Το Ισλαμικό Κράτος μέσα από το περιοδικό του «Rumiyah» και το νέο του τεύχος προσπαθεί να μάθει στους υποστηρικτές του πως να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των «άπιστων» Δυτικών με μαχαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Στις σελίδες του περιοδικού, το οποίο είναι το νέο προπαγανδιστικό έντυπο μετά το γνωστό «Dabiq» και φέρει τίτλο που στα αραβικά σημαίνει «Ρώμη» κάνοντας αναφορά στην ισλαμική προφητεία ότι μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης θα «πέσει» και η ιταλική πρωτεύουσα, επισημαίνεται πως η χρήση του μαχαιριού αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους εκτέλεσης.

«Όταν κανείς σκέφτεται τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, ένας ωκεανός σκέψεων κατακλύζει το μυαλό, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση για την τελική απόφαση. […] Δεν χρειάζεται κανείς να έχει στρατιωτική εκπαίδευση ή να είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ή να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι ή ένα τουφέκι, ώστε να εξαπολύσει επίθεση ή να σκοτώσει και να τραυματίσει αρκετούς άπιστους και να τρομοκρατήσει μία ολόκληρη χώρα. Μία απλή λύση, ένας βασικός σχεδιασμός και η εξάρτηση στον Αλλάχ για επιτυχία, αρκούν για έναν μόνο μουτζαχεντίν να φέρει ανείπωτη δυστυχία στους εχθρούς του Αλλάχ», αναφέρει το περιοδικό των τζιχαντιστών.

Οδηγίες από προπαγανδιστικό περιοδικό του ISIS πως να σκοτώνουν «απίστους» με μαχαίρι - Εικόνα0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο έντυπο, το οποίο «ντύνεται» με φωτογραφίες φρικτών εκτελέσεων, υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα για τις επιθέσεις με μαχαίρι, τα είδη μαχαιριού που πρέπει να προτιμώνται, τους τρόπους που μπορεί ένας τζιχαντιστής να «χτυπήσει», την επιλογή του θύματος και άλλες λεπτομέρειες για ένα… αποτελεσματικό έγκλημα.

Βέβαια, οι συντάκτες του «Rumiyah» για αυτού του τύπου τις επιθέσεις επισημαίνουν πως δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον όρο «μοναχικός λύκος», αλλά αναφέρονται σε αυτές ως «απλώς τρομοκρατικές επιχειρήσεις».

Αναλυτικότερα, λοιπόν, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους «για τον Αλλάχ», να τσακίσουν το λαιμό των άπιστων με σπαθιά, να κόψουν τα άκρα τους και να τρυπήσουν τη σάρκα εκείνων που αντιστέκονται στο Ισλάμ, «έτσι, όταν συναντήσετε αυτούς που δεν πιστεύουν, τσακίστε το λαιμό τους μέχρι έχετε ενθουσιαστεί από το θάνατό τους».

Εξηγούν, δε, ότι μπορεί το μαχαίρι να μην είναι το μοναδικό όπλο για τον σκοπό τους, αλλά είναι προσβάσιμο, είναι εύκολο να το κρύψει κανείς, ειδικά στα χέρια κάποιου που ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί αποτελεσματικά.

Οδηγίες από προπαγανδιστικό περιοδικό του ISIS πως να σκοτώνουν «απίστους» με μαχαίρι - Εικόνα1

«Όταν κάποιος επιλέγει ένα μαχαίρι, πρέπει να εστιάσει στο πόσο κοφτερό είναι. Στη συνέχεια πρέπει να αναλογιστεί την ανθεκτικότητα της λαβής και της λάμας και να αναζητήσει το ιδανικό μέγεθος για τη δουλειά. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, γιατί δεν είναι εύκολο να κρυφτεί, ούτε θα είναι εύκολο να το κρατήσει κανείς, με κίνδυνο να αφοπλιστεί», συνεχίζει στο παραλήρημά του ο συντάκτης του «Rumiyah».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την επιλογή του θύματος, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους να εστιάζουν σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση και σε πολυπληθή σημεία ελλοχεύει πάλι ο κίνδυνος αφοπλισμού.

Το περιοδικό, μάλιστα, αναφέρει και το παράδειγμα των ιδανικών θυμάτων, εκ των οποίων «ένας μεθυσμένος άπιστος σε έναν ήσυχο δρόμο ενώ επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι του, ή κάποιος που περπατά μόνος σε ένα δημόσιο χώρο, σε μία δασώδη περιοχή ή κάποιος σε ένα σοκάκι, ή ακόμα και κάποιος που κάνει έναν ήσυχο περίπατο σε μία ήρεμη γειτονιά».

Οδηγίες από προπαγανδιστικό περιοδικό του ISIS πως να σκοτώνουν «απίστους» με μαχαίρι - Εικόνα2

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Βρετανία και Γαλλία εξετάζουν γραμμές συναρμολόγησης πυραύλων SCALP στην ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία και Γαλλία εξετάζουν γραμμές συναρμολόγησης πυραύλων SCALP στην Ουκρανία

Ρόμπερτ Κένεντι ζήτησε να αφαιρεθούν δύο θάνατοι από ιλαρά από την καταγραφή του CDC, σύμφωνα με πηγέςΔΙΕΘΝΗ

Ρόμπερτ Κένεντι ζήτησε να αφαιρεθούν δύο θάνατοι από ιλαρά από την καταγραφή του CDC, σύμφωνα με πηγές

Ομοσπονδιακή δίωξη κατά πράκτορα της ICE για ψευδείς καταθέσεις μετά τον πυροβολισμό μετανάστη στη ΜινεάποληΔΙΕΘΝΗ

Ομοσπονδιακή δίωξη κατά πράκτορα της ICE για ψευδείς καταθέσεις μετά τον πυροβολισμό μετανάστη στη Μινεάπολη

3 απαντήσεις στο “Οδηγίες από προπαγανδιστικό περιοδικό του ISIS πως να σκοτώνουν «απίστους» με μαχαίρι”

  1. Μη ξεχασεις κ. Φιλη ,και γενικως ολοι εσεις οι προδοτες πολιτικοι τουτης της χωρας, ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ‘ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ’ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !! Επισης ,φροντιστε να τους δωσετε και ‘αντικειμενο’ για πρακτικη εξασκηση !! ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, λιγο θα περιπαιζετε τον Ελληνικο λαο !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά