in

Ο Χίτλερ λάτρεψε το Ισλάμ…όπως κι αυτό λάτρεψε το Ναζισμό…πολέμησε άγρια μέσα από τα SS κατασφάζοντας στην Ευρώπη…σήμερα, οι Ευρωπαίοι επίγονοι του Χίτλερ εξακολουθούν να λατρεύουν το ισλάμ…(μήπως και όχι μόνο;)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η «Χαντζάρ» εμπνέει και σήμερα τους Άραβες στον αγώνα τους. Έναν αγώνα για το αίμα και την τιμή τους, πιο ιερό από όλα και όλους. Έτσι λοιπόν ίσως το μέλλον και το πείσμα όσων δεν έχουν καμφθεί από την δικτατορία της παγκοσμιοποίησης των σιωνιστών να μας φέρουν πίσω τις νίκες που χάθηκαν κάποτε στην Δουνκέρκη, στην Αγγλία, στην Μόσχα, στο Ελ Αλαμέιν, στο Βερολίνο. Κάποτε ο κάθε λαός θα πάρει αυτό που πραγματικά του αξίζει…

Και όταν αυτό συμβεί, η Ιερουσαλήμ θα είναι πάλι αραβική, η Κωνσταντινούπολη και η Ιωνία Ελληνικές και ο κάθε λαός που θα έχει παλέψει, θα ξανάχει δικά του τα ιερά του χώματα, ελεύθερος και έτοιμος να μεγαλουργήσει, απαλλαγμένος από την παρακμιακή ψευτοπρόοδο των αιωνόδουλων εκσυγχρονιστών και των ελευθεριακών ψευτοδημοκρατών που διαλύουν ανενδοίαστα τα ήθη, την φυλή, τις αξίες κάθε έθνους.

Χαράλαμπος Σπηλιάκος
https://kostasxan.blogspot.gr

………………………………………..

3ο Κείμενο, από την ιστοσελίδα “Μαύρος Κρίνος”
Σιϊτικό Ισλάμ: ο ανέλπιστος σύμμαχος των Εθνικοσοσιαλιστών.

islamistes-sto-nazist-str-xitler3-kai-arximouftis

Ο Χίτλερ με τον αρχι-μουφτή των τότε ισλαμιστών Al-Husseini…αυτόν που του στρατολόγησε τις εκατοντάδες χιλιάδες τότε τζιχαντιστές φονιάδες που κατέσφαξαν την Ελλάδα και την Ευρώπη…

του Imam Abu al – Fascisti

Για όποιον έχει μάτια χωρίς παρωπίδες και αυτιά χωρίς να τα καλύπτουν οι φωνές των σειρήνων του συστήματος είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε άλλη μια προσχεδιασμένη παγκόσμια σύρραξη που σχεδιάσθηκε στα γραφεία της Mossad και του Λευκού Οίκου.

Μετά την εισβολή των Κομμουνιστών στο Αφγανιστάν όπου οι Ευρωπαϊκής καταγωγής στρατιώτες της Ε.Σ.Σ.Δ. πολεμούσαν τους Αφγανούς πολέμαρχους – αφού οι μουσουλμάνοι στρατιώτες αρνήθηκαν να σκοτώσουν τους ομόθρησκους τους – οι δυνάμεις αυτές προκάλεσαν την βίαιη αφύπνιση του πράσινου δράκου – του Ισλαμικού κόσμου – και την εξάπλωση του Τζιχάντ.

Ήταν ξεκάθαρη η σχετικά πρόσφατη δήλωση ενός κορυφαίου Ισλαμιστή ότι «η εισβολή των ΗΠΑ το 2003 στο Ιράκ αναζωογόνησε το κίνημα του Τζιχάντ». Εννοούσε φυσικά τις σύγχρονες δομές της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» η οποία μετά τον θάνατο του συμμάχου του Εθνικοσοσιαλισμού Μουφτή της Ιερουσαλήμ Al-Husseini δέχτηκε άνευ αντιστάσεων την κηδεμονία από τις Σιωνιστικές ύαινες και κατέληξε σήμερα να είναι πιόνι του Τελ Αβίβ και καταφύγιο του Σαουδαραβικού ιερατείου.

Ζούμε λοιπόν την διαδικασία ιστορικής ανταπόδοσης για τις πολύχρονες επεμβάσεις των δυο πλευρών της παγκόσμιας εξουσίας παρά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος πριν αρκετά χρόνια.

Ο γνωστός παγκόσμιος επικυρίαρχος πίσω από το παραβάν – όπως πάντα – και μέσα από την επιρροή που έχει στο «ορθόδοξο» Ισλάμ των Σαούντ το οποίο έχει κατηγορηθεί από άλλους μουσουλμάνους ακόμη και για Ταλμουδικές διδασκαλίες και πρακτικές καθώς και οι Σιωνιστικές ρίζες της βασιλικής οικογενείας και κατά επέκταση η πλήρης κυριαρχία στην Σαουδική Αραβία προωθούν τις τοπικές και περιφερειακές συρράξεις.

Τόσο για την εκμετάλλευση επί των πλουτοπαραγωγικών πηγών αλλά και για την πλήρη διάλυση της Ευρώπης ώστε να σπεύσουν οι Ευρωπαίοι για δεύτερη φορά μέσα σε εβδομήντα χρόνια να καλέσουν τον Αμερικανό καπιταλιστή προτεστάντη ως σωτήρα και λυτρωτή.

Έτσι λοιπόν η προβολή ως μόνου και μοναδικού εχθρού του Ισλαμισμού δεν είναι παρά μια ακόμη μερική εικόνα, αφού ο κύριος οργανωτής των πολέμων και των λαθρομεταναστευτικών ρευμάτων προς την Ευρώπη είναι ο Διεθνής Σιωνισμός και οι κυβερνήσεις που ελέγχει πλήρως αυτός.

Λόγω της ταχύτατης παρακμής της Ευρώπης φτάσαμε στο σημείο να πολεμούν σήμερα τις ορδές των Σαλαφιστών όχι οι Ευρωπαίοι αλλά οι μειονότητες της Συρίας και οι Σιίτες πολιτοφύλακες του Ιράκ.

Είναι κυρίως αυτοί που πιστοί στην παράδοση του Αλή και του Χουσεΐν, πιστοί στο όραμα για τον ερχομό του Δωδέκατου ιμάμηMahdi, όλων των κορυφαίων μορφών του Σιιτικού Ισλαμισμού, τα εγγόνια της Ιρανικής Επανάστασης που έλαβε μέρος το 1979, προστατεύουν τις εκκλησίες και τα ιερά τεμένη όλων των θρησκειών, είναι αυτοί που στηρίζουν με όλα τα μέσα τον άξονα Τεχεράνη – Δαμασκός – Βηρυτός την μοναδική εστία αντίστασης απέναντι στο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Οι χρηματοδοτήσεις τζαμιών και σαλαφιστικών ιερατικών σχολών, οι εκστρατείες μίσους των γνωστών μεταναστευτικών κοινοτήτων, οι προσβολές του Ευρωπαϊκού πολιτισμού έχουν συγκεκριμένη πολιτική και σεκταριστική καταγωγή και ονομάζεται φυσικά Ουαχαμπιτισμός όσο αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν.

Δεν είναι άλλη η πηγή χρηματοδότησης από τα κράτη που στηρίζουν τους Ισραηλινούς δηλαδή το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία όλες αυτές οι χώρες που αγοράζουν επιχειρήσεις, νησιά, ομάδες και ότι άλλο παραδίδει στα χέρια τους σε χαμηλή τιμή το ντόπιο σύστημα εξουσίας.

Όλους αυτούς δεν τους έχει καταγγείλει δημοσίως ποτέ κανείς και φυσικά και οι 300 της βουλής τηρούν ένοχη σιωπή για τον ρόλο τους.

Οι εκτελέσεις αμάχων και οι καταστροφές αρχαιοτήτων δεν αποτελούν χαρακτηριστικό του συνόλου του μουσουλμανικού κόσμου και αυτό κάποιος δεν το βλέπει δεν είναι παρά αφελής ή προωθεί την επικοινωνιακή Σιωνιστική ατζέντα η οποία επενδύει στην σημερινή στείρα Ισλαμοφοβία για να προστατεύσει τους Σιωνιστές από την κριτική.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα μουσουλμανικά κοσμικά και εθνικιστικά καθεστώτα των Qaddafi,Saddam, Nasser, και Assad υπήρξαν εκείνες οι διαχρονικές εμπροσθοφυλακές για την αντιμετώπιση των Σαλαφιστών των σκυλιών της Τζέντα και του Ριάντ εδώ και δεκαετίες όταν οι Ευρωπαίοι από την δεκαετία του 1960 προσκυνούσαν τους εμίρηδες.

Όλα αυτά τα αντισιωνιστικά καθεστώτα χτυπήθηκαν με την σειρά από τις Ισραηλινές και λοιπές Σιωνιστικές δυνάμεις και σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα των παράλογων επεμβάσεων. Φυσικά το σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Σουνίτες στηρίζουν μαζικά τους Σαλαφιστές και το Ισλαμικό κράτος.

Μέγα ψέμα αφού η πλειοψηφία των μουσουλμάνων που αντιστάθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Συρία και στις βάρβαρες θεωρίες της Σαουδικής Αραβίας καθώς και στο αναπτυσσόμενο κίνημα του Laden δεν ήταν παρά Σουνίτες στο θρήσκευμα, ενώ να σημειωθεί ότι οι Σαλαφιστές όχι μόνο δεν είναι «ισλαμοφασίστες» όπως ουρλιάζουν τα ΜΜΕ αλλά απεναντίας στηρίζουν και στηρίζονται από antifa αριστεριστές και αντιρατσιστές!

Ο Σιϊτικός Ισλαμισμός αναδεικνύεται σήμερα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι σε παγκόσμια θρησκευτική υπερδύναμη – παρά το ότι εκφράζει μόνο το 10% των πιστών του μουσουλμανισμού – και αναδύεται μέσα από αυτόν και η κυρίαρχη ιδεολογία των Ιρανών οι οποίοι συναγωνίζονται τον Ερντογάν και τους Ισραηλινούς στην κυριαρχία της Μέσης Ανατολής.

Το Ιρανικό καθεστώς συσπείρωσε τον λαό του απέναντι στην αμερικανική επικυριαρχία και παρά τα λάθη του παρελθόντος προβάλει σήμερα περισσότερο το εθνικό στοιχείο και μειώνει την προβολή της θρησκευτικής μονολιθικότητας.

Η έντονη Aντισιωνιστική ρητορική, η δυναμική πολεμική βιομηχανία και η ανάπτυξη του νεανικού πληθυσμού είναι δείγμα μελλοντικής κυριαρχίας στην εύφλεκτη αυτή περιοχή.

Το καθεστώς εμπνεόμενο στην κυρίαρχη ιδεολογία του από ένα μείγμα αριστοτελισμού και νεοπλατωνισμού μαζί με την Σιιτική Ισλαμική παράδοση που διακρίνεται για την προσέγγιση της παράδοσης και την ανεκτικότητα και παρά την διαφθορά της μακρόχρονης εξουσίας και τα γεωπολιτικά λάθη επανέρχεται στο ιστορικό προσκήνιο σε μια αποστολή που τρομάζει τους πιστούς των συναγωγών και τους ψηφοφόρους του Νετανιάχου.

Η πολεμική ενάντια στον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό, τον κιναιδισμό και η συνεπής αντιδημοκρατική στάση του Ισλαμισμού προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Εθνικοσοσιαλιστών.

Ο αιρετικός φιλόσοφος και διανοητής David Myatt γράφει:

«Στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ομάδες όπως οι Μουσουλμάνοι και οι Βουδιστές απολάμβαναν του πλήρους σεβασμού, και επιτρεπόταν να προσευχηθούν ελεύθερα. Στα χρόνια πριν τον πόλεμο οι Ε/Σ βοήθησαν να οργανωθεί ένα πανισλαμικό παγκόσμιο συνέδριο στο Βερολίνο.

Το τζαμί του Βερολίνου είχε κανονικές προσευχές κατά την διάρκεια του πολέμου, τις οποίες παρακολουθούσαν Άραβες, Ινδοί, Τούρκοι, Αφγανοί … ενώ οι Βρετανοί σε Αίγυπτο και Παλαιστίνη συμπεριφέρονταν στους Άραβες ως κατακτημένα αντικείμενα, οι Γερμανοί τους συμπεριφέρονταν ως ίσους, ως συντρόφους»

Πολλά τα ιστορικά παραδείγματα λοιπόν για την προσέγγιση Εθνικοσοσιαλιστών με την Ισλαμική σκέψη ακόμη και με την φιλοσοφία του Σουφισμού, με κορυφαία σύγχρονα παραδείγματα τον βίο του Ahmed Huber μέχρι τις εσωτερικές αναζητήσεις του David Myatt.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην κορύφωση της Ισραηλινής κυριαρχίας μετά τον Μεγάλο Πόλεμο πολλοί Εθνικοσοσιαλιστές βρίσκουν καταφύγιο στον Ισλαμισμό: Johann von Leers, Bernhard Bender, Altern Erich, Leopold Gleim and Alois Moser είναι μόνο μερικά από αυτά τα πρόσωπα.

Απέναντι στον παρακμιακό Ιουδαιοχριστιανισμό και περισσότερο στον Προτεσταντισμό που είναι η χριστιανική έκφραση του Σιωνισμού, η πλευρά του Ισλαμισμού που δεν εναπόκειται στην Ισραηλινή επικυριαρχία αλλά προτάσσει έναν πειθαρχημένο βίο μάγεψε κυριολεκτικά εκατοντάδες κορυφαία στελέχη της «Μαύρης Φρουράς».

Ο ίδιος ο Hitler είχε πει στον Albert Speer “είναι ατυχία που έχουμε την λάθος θρησκεία” αναγνωρίζοντας την ανικανότητα του Χριστιανισμού να συσπειρώσει τις μάζες και να δώσει εκείνη την ενέργεια που βρήκε όμως ο Heinrich Himmler στις στρατιές των Βόσνιων SS. 

islamistes-sto-nazistiko-strato-mouftis-ierousalim
Ο Hitler μάλιστα έφτανε ακόμη μακρύτερα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι αρχές που επιτάσσουν στους ανθρώπους να πλένονται, να αποφεύγουν συγκεκριμένα ποτά, να σπεύδουν στα προγραμματισμένα ραντεβού, να γυμνάζονται και να σηκώνονται στην αυγή του ήλιου, να σκαρφαλώνουν στην κορυφή ενός μιναρέ, είναι υποχρεώσεις που φτιάχτηκαν από έξυπνους ανθρώπους. Ο κώδικας ηθικής που οδηγεί στο να πολεμά κάποιος με θάρρος είναι αυτοεπιβεβαίωση».
Οι Σβάστικες που ανεμίζουν στις γειτονιές της Παλαιστίνης, τα σύμβολα των Συριακών δυνάμεων και η κληρονομιά του Nasser στην Αίγυπτο, καθώς και οι Ηλιακοί Χαιρετισμοί της Λιβανικής Αντίστασης μέχρι την προβολή του Εθνικοσοσιαλισμού στην μακρινή Ινδία και την Σιγκαπούρη είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αρνούνται να καταλάβουν ότι υπάρχει σήμερα δυνατότητα σύμπλευσης με ανθρώπους διαφορετικής καταγωγής και κουλτούρας απέναντι στον Σιωνιστικό οδοστρωτήρα.

Η εναπόθεση γουρουνοκεφαλών και η σύλληση νεκροταφείων δεν είναι παρά Σιωνιστικές προβοκάτσιες που βρίσκουν έδαφος στο μυαλό ηλιθίων που εξυπηρετούν το σύστημα.

Ας αναλογιστεί κάποιος ποιος είναι ο σκηνοθέτης γύρω από τα βίντεο του Ισλαμικού κράτους και θα βρει την απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.

Η ιστορική συνεργασία των Εθνικοσοσιαλιστών με τις αντισιωνιστικές δυνάμεις, η συνεργασία στην αραβική εξέγερση του 1936 και οι επαφές του Adolf Eichmann που συνεχίστηκαν για να καταλήξουν ακόμη και στην στήριξη του Ιρακινού ηγέτη Rashid Ali al – Gaylani είναι ένα μικρό δείγμα της στρατηγικής που ακολουθήθηκε.

Δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν η πραγματικότητα ότι 60.000 Μουσουλμάνοι υπηρέτησαν στα μάχιμα SS και με πλήρη σεβασμό των θρησκευτικών τους ελευθεριών όπως περιγράφει και ο Βέλγος Φασιστής Degrelle.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει ο κάθε Εθνικοσοσιαλιστής να σκεφτεί ποιος είναι ο φυσικός σύμμαχος σήμερα, με τις ορδές των Σαλαφιστών να απειλούν την ίδια μας την ζωή και την κληρονομιά της Ευρώπης.

Μπορούμε να αντιστρέψουμε τις ισορροπίες έχοντας δημιουργήσει δεσμούς τόσο με τους Έλληνες Πομάκους στην Θράκη – η οποία μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ πέρασε πλήρως στα χέρια του προξενείου – όσο και με το Σιιτικό Ισλάμ το οποίο ενισχύει σήμερα την Hezbollah και τον Assad.

Οι συμμαχίες του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο αφού οι δεσμοί με τον «φασιστικό» Αραβικό κόσμο είναι δύσκολο να διαρραγούν από τους μισθοφόρους του Κατάρ και της Σιών.

Απέναντι στον τρόμο και την κτηνωδία του φονταμενταλισμού ένα κομμάτι του Ισλαμικού κόσμου αρχίζει να επαναφέρει τις αξίες του Εθνικοσοσιαλισμού κάτω από τον μανδύα του Ιρανικού Ισλαμισμού και αρνείται να υιοθετήσει τις απειλές και τα ψεύδη των Σιωνιστών.

Έχει προτεραιότητα για τους Εθνικοσοσιαλιστές λοιπον η επικοινωνία με το Σιϊτικό Ισλάμ το οποίο αντιμάχεται την λαίλαπα που ονομάζεται Ουαχαμπιτισμός καύσιμο του οποίο είναι το τυφλό γενοκτονικό Σιωνιστικό μίσος το οποίο εκφράζεται με γενοκτονικές εκστρατείες και δημόσιες καταστροφές των συμβόλων της Ευρώπης.

«Σκεφτείτε πως οι δυτικοί παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα πριν την δυτική εισβολή στο Αφγανιστάν, και πως ο ίδιος τύπος προπαγάνδας χρησιμοποιήθηκε ενάντια στον Σαντάμ Χουσείν πριν την εισβολή στο Ιράκ. Είναι οι ορατοί παράλληλοι που μαζί με την προπαγάνδα χρησιμοποιήθηκαν απέναντι στον Αδόλφο Χίτλερ και την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία πριν τον πόλεμο»

David Myatt

Οι πράκτορες των Σαούντ χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη για την διαμάχη των θρησκειών με αποτέλεσμα την επιβολή δημοκρατικών νόμων που έχουν ως στόχο την εξόντωση αυτών που αντιστέκονται.

Πολλοί παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι ήδη κατεχόμενη από τον Σιωνισμό από το 1945 και μετά, άρα η Σαλαφιστική εισβολή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη κίνηση της Σιωνιστικής εξουσίας που βρίσκει υποστηρικτές στις τάξεις της «νεάς αριστεράς».

Πίσω από τις βαρβαρικές μεθόδους των Σαλαφιστών κρύβονται και πάλι οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι. Δεν έχουμε παρά να ανατρέψουμε τα σχέδια τους συμμαχώντας με τους αυτούς που γνωρίζουν τα σχέδια του Ισραήλ και μάχονται τον Διεθνή Σιωνισμό.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την ατζέντα του Σιωνισμού την προωθεί σήμερα η φιλοσιωνιστική ακροδεξιά η οποία παρουσιάζεται στην χώρα μας με το προσωπείο της νέας ακροδεξιάς γεγονός που είχε προβλέψει ο θεωρητικός του Εθνικοσοσιαλισμού MiguelSerrano σε μια εξαιρετικά σπάνια συνέντευξη του.

mavroskrinos

πηγή: aegeanhawk

Report

What do you think?

Written by Τρίαινα

Comments

Leave a Reply
 1. Η Γερμανία ήταν πάντα γεωστρατηγικός σύμμαχος του Ισλάμ. 1) Γερμανοί αξιωματικοί εκπαίδευσαν και πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων στον στημένο πόλεμο του 1897 και η Γερμανία πρωτοστάτησε στην επιβολή σκληρών όρων κατά της Ελλάδας μετά την συνθηκολόγηση και τότε τα γερμανικά (αλλά και διεθνή) έντυπα της εποχής έλεγαν τους Έλληνες “τεμπέληδες, άχρηστους, μπαταχτσήδες”, 2) Γερμανοί αξιωματικοί εκπαίδευσαν και πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-1913, 3) Γερμανοί αξιωματικοί υπό τον Λίμαν φον Σάντερς ήταν “σύμβουλοι” των Τούρκων στους διωγμούς και σφαγές των Ελλήνων και Αρμενίων της Μικράς Ασίας, 4) η Γερμανία ήταν σύμμαχος της Τουρκίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, 5) ένας από τους μασόνους μέντορες του Χίτλερ, ο Rudolf von Sebottendorf είχε πολεμήσει ως εθελοντής στον τουρκικό στρατό το 1912-1913, 6) Βόσνιοι μουσουλμάνοι εθελοντές πολέμησαν με την Αυστροουγγαρία στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, 7) οι Γερμανοί προσπάθησαν επίμονα (όπως και οι Βρετανοί και Αμερικάνοι) να βάλουν με το μέρος τους την Τουρκία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, 8) οι Γερμανοί στρατολόγησαν Βόσνιους και Αλβανούς μουσουλμάνους στα Waffen-SS εναντίον των Σέρβων και μάλιστα οι μουφτήδες έλεγαν στους μουσουλμάνους εθελοντές πριν καταταγούν πως “η Γερμανία δεν πολέμησε ποτέ ενάντια σε χώρα του Ισλάμ”, 9) οι Γερμανοί στρατολόγησαν Τσετσένους, Αζέρους, Άραβες, Ινδούς, Τουρκομάνους, Τάταρους, Αφρικανούς και μερικοί από αυτούς χρησιμοποιήθηκαν και στην Ελλάδα ενάντια στο αντάρτικο του ΕΛΑΣ και τον ελληνικό άμαχο πληθυσμό, 10) μουσουλμάνοι Τσάμηδες χρησιμοποιήθηκαν από τους Ιταλούς στον πόλεμο του 1940 και στην συνέχεια από τους Γερμανούς εναντίον του ΕΔΕΣ και των Ελλήνων της Ηπείρου. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ή ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΟΥΛΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 267 μ.Χ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Θ Α Ν Α Σ Ι Μ Ο Ι Ε Χ Θ Ρ Ο Ι Τ Ο Υ Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ!!! Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η γνώμη του μέσου Γερμανού για τους Έλληνες διαβάστε Φαλμεράγερ και μετά τα δημοσιεύματα της Bild και του Focus. Και ας μην γελιούνται κάποιοι από το γεγονός ότι ΜΕΡΙΚΟΙ Γερμανοί (και λοιποί Δυτικοευρωπαίοι και Αμερικάνοι) φιλόσοφοι και στοχαστές είχαν έναν “θαυμασμό” για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Αυτός ο “θαυμασμός” προήλθε από την υφαρπαγή, διαστρέβλωση και παραχάραξη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που την προσάρμοσαν στις δικές τους πεποιθήσεις για να δικαιολογήσουν το δικό τους άπληστο και άθλιο πολιτικό-πολιτισμικό σύστημα. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ (!!!) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ “ΔΥΤΙΚΟΣ” ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ Α Μ Μ Ι Α Σ Χ Ε Σ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΩΝ (ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ, ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ Μ Ε Τ Ρ Ο Υ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΥΒΡΙ (ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ) ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΝΕΜΕΣΙΣ). ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ; Η ΔΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΥΒΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Ο “ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟ ΣΤΑ 800 μ.Χ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΨΕΥΔΙΠΓΡΑΦΑ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ”). ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Μην ξεχνάτε και την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας (που πρωτοστάτησε η Γερμανία), την αμέριστη στήριξη των Βόσνιων μουσουλμάνων από πλευράς Δύσης, τον ανηλεή βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 για χάριν των Αλβανών μουσουλμάνων του Κοσσυφοπεδίου, για να μην ξεχάσουμε και την διαχρονική στήριξη των Τσετσένων από την Δύση κατά της Ρωσίας. Τα μνημόνια και ο σταδιακός εποικισμός της Ελλάδας από μουσουλμάνους πρόσφυγες-μετανάστες αποτελούν την τελευταία πράξη του δράματος όπου οι Φράγκοι (και οι Σιωνιστές συνεταίροι τους) θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με τους “Γραικούς”. Ο Ελληνισμός βρίσκεται αυτή την στιγμή στο κρισιμότερο – ίσως – σταυροδρόμι της Ιστορίας του: ή θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, ή θα γίνει τελικά αυτό που δεν κατάφερε ο Ιμπραήμ το 1827.

  • ΑΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ [ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΚΟΜΠ-ΙΑΚΩΒ, ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;], ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…. “ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ………………….. ΔΙ’ ΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΑΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΣΙΝ”………. ………………………………………“ΕΛΕΟΣ”…… ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΤΙΝΟΣ ΛΑΟΥ ΨΥΧΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ…. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ”…….

  • Έγραψες… “ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ (!!!) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.”………….. και όμως σου έχω ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!
   Μία πολύ μεγάλη μερίδα των φανατικών ελλήνων θρησκόληπτων, αυτούς τους οποίους οι υπόλοιποι Έλληνες τους προσφωνούν ή “χριστιανοταλιμπάν” ή “εβραιοχριστιανούς”, πιστεύουν ότι ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ και ότι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΆ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Αυτοί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να διαβάζουμε Όμηρο και στη θέση του πρέπει να μελετούμε την Παλαιά Διαθήκη! Ακόμη είναι αυτοί που ΒΡΊΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΊΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΘΕΩΡΟΎΝ ΠΡΟΠΆΤΟΡΈΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΑ!!! Μιλάμε για κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, οι Γερμανοί σου φταίνε μετά και ο Φαλμεράϊερ;;; Πάρε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ λοιπόν που σου υποσχέθηκα!

   • Σκιαμαχείς με φανταστικούς αντιπάλους. Οι – επιεικώς – γραφικές περιπτώσεις συγκρούσεων μεταξύ “Εβραιοχριστιανών” (οξύμωρος όρος αν σκεφτείς πως οι Εβραίοι ήταν και είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ του Χριστιανισμού) και “Δωδεκαθεΐστων” ανήκουν – κατά την γνώμη μου – στο περιθώριο. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Το σε ποιόν Θεό (ή θεούς) πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Το αν θέλει κάποιος να αναλωθεί σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις είναι και πάλι δικό του θέμα. Οι Έλληνες – ειδικά στην περίοδο που ζούμε όπου ο Ελληνισμός βάλλεται ανηλεώς και πανταχόθεν – οφείλουμε να κοιτάμε τι μας ενώνει κι όχι τι μας χωρίζει. Και γι’ αυτό τον λόγο οφείλουμε να δούμε ποια στοιχεία ενώνουν την πλειοψηφεία του λαού μας κι όχι αψιμαχίες που αφορούν περιθωριακές σέκτες και φατρίες. Δυστυχώς η αλληλοφαγωμάρα είναι άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων μας προγόνων αν σκεφτείς τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και τι συνέβη λίγο πριν κατακτηθούμε από τους Ρωμαίους. Όσοι επιχειρούν να βάλουν τείχη αναμεταξύ των Ελλήνων είναι: 1) πλανεμένοι, 2) αφελείς, ή 3) πράκτορες. Δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα των Φράγκων και των Σιωνιστών που πέρασαν με αριστοτεχνική πονηριά τον διαχωρισμό της Ελληνικής Ιστορίας ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. Άλλο είναι το κομμάτι του πρώτου μου σχολίου που σε ενόχλησε κι όχι αυτό που αναφέρεις στην αρχή. Αυτά που γράφεις δεν συνδέονται πουθενά με το πρώτο σχόλιο μου. Είναι κάτι δικό σου που απλώς ήθελες να πεις για να το πεις. Για εμένα το θέμα (αν υπήρξε ποτέ τέτοιο) κλείνει εδώ, δεν συνεχίζω μια ανούσια αντιπαράθεση για ένα ζήτημα που δεν υφίσταται.

 2. ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! Οι σημερινοί Εθνικιστές Γερμανοί θέλουν το Ισλάμ;;;Ασε μας κουκλίτσα μου. ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ! Οι Εβραίοι καταδυναστεύουν τα Έθνη. Τα σημερινά ερπετά τύπου Μέρκελ κοιτάζουν να γκρεμίσουν το σπίτι του Χίτλερ. Επομένως τον μισουν! Το πρόγραμμα του έλεγε ότι ο καθένας εφόσον ήταν φυλετικά Γερμανός μπορεί να πιστεύει σε όποια θρησκεία θέλει. ΠΡΩΤΑ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ!! Ο Χίτλερ επεδή συνεργαζόταν με μουσουλμανικούς λαούς έπρεπε να βρει τρόπο να τους προσετραιριστεί και όχι να έρθει απέναντί τους.
  XITΛΕΡ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!!
  Που πάντα θα τον μισούν οι μασόνοι, οι σιωνιστές!ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Βλλεπεις την Κοινωνια του και δακρύζεις! Εσείς ας ζείτε με τους Αλλάχ Ακμπαρ

  • ΣΚέτη “κουκλίτσα” είσαι εσύ όταν βγαίνεις βράδυ στη Συγγρού για μεροκάματο. Α ρε στόκοι Ελληναράδες του κώλου βαθύ ύπνο που κοιμάστε. Πάτε μια τσάρκα ρε παπάρες προς Γερμανία, Ολλανδία πλευρά, να δείτε τι λένε οι “ομοϊδεάτες” σας για την Ελλάδα και ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. Που μόλις οι πλατινοκέφαλοι και κοκκινομούρηδες σας δούνε μαυροτσούκαλους θα σας περάσουνε για Τούρκους ή Μαροκινούς. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ. Χώρια το ξύλο που θα φάτε. Δες τι λέει το NPD και όλα τα νεοναζιστικά κόμματα της Βόρειας Ευρώπης για την Ελλάδα και το μνημόνιο. Άντε εσύ και όποιες άλλες κουκλίτσες σαν και εσένα πάτε να τσιμπουκώσετε την μαραμένη μαλαπέρδα του σακάτη. ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΥΣΤ!!!

   ΥΓ: Α και κάτι ακόμα! Οι “ομοϊδεάτες” σου Γερμαναράδες, Ολλανδοί, Δανοί, Σουηδοί κτλ ξέρεις τι άλλο λένε; ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…

   • ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΒΙΩΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πληρώνομαι με 2.300 ευρώ και δεν μου φτάνουν

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι εννέα δημοσιογράφοι της Cumhuriyet