11:36 - 21/08/2018

Ο βασιλιάς των ουρανών

Τα αμερικανικά ΜΜΕ λογόκριναν τα παρακάτω τελευταία λόγια του Ριτς Ράσελ μεταξύ αυτού και του πύργου ελέγχου καθώς και με πιλότους που προσπαθούσαν να τον πείσουν να προσγειωθεί.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα φάω ισόβια; Ελπίζω να είναι έτσι για κάποιον σα και μένα.

Παίρνω βασικό μισθό. Ας το ρίξουμε σε αυτό. Ίσως αυτό να λαδώσει λιγουλάκι τα γρανάζια στους διοικούντες.

-Άμα το προσγειώσω με επιτυχία η Αλάσκα (αεροπορική εταιρία) θα μου δώσει δουλειά σαν πιλότος;

-Ξέρεις κάτι, πιστεύω πως θα έβρισκες δουλειά σε οποιαδήποτε (αεροπορική εταιρία), έτσι και το καταφέρεις αυτό. (να το προσγειώσει)

-Ναι καλά! Μπα, εγώ είμαι λευκός.»

Ο Sky King, όπως το ίντερνετ τον ονόμασε, ήταν γελαστός και πλακατζής με τους συνομιλητές του μέσω ασυρμάτου και επανέλαβε πολλές φορές πως δεν ήθελε να διακινδυνεύσει κανείς άλλος από δικό του φταίξιμο αρνούμενος τις προτροπές για προσγείωση σε όποιο από τα αεροδρόμια του πρότειναν.

Ο Ριτς δούλευε σαν αχθοφόρος στο διεθνές αεροδρόμιο Seattle Tacoma όπου και μπήκε κρυφά σε ένα επιβατικό αεροπλάνο Q400 το οποίο είχε λιγοστά καύσιμα και το απογείωσε. Δεν είχε γνώσεις πιλότου και ακόμα παραπάνω τα πάνελ του συγκεκριμένου μοντέλου. Ότι εμπειρία είχε στο χειρισμό αεροσκάφους ήταν από βιντεοπαιχνίδια, παρόλα αυτά έκανε επίδειξη των πτητικών του ικανοτήτων.

Ο Ριτς Ράσελ έβαλε τέλος στη ζωή του κάνοντας κάτι που αγαπούσε, σε μια εποχή που άλλοι φοράνε εκρηκτικά και σπέρνουν το θάνατο σε παιδικές συναυλίες.

Ολόκληρο το ηχητικό του Ριτς Ράσελ εδώ:

Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*