Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:45 - 08/06/2023

Ο Tucker Carlson επέστρεψε με εκπομπή στο Twitter, καυστικότερος από ποτέ> Στη δημοσιογραφία σήμερα, η περιέργεια είναι το μεγαλύτερο έγκλημα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Tucker Carlson ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη εκπομπή του στο Twitter, δημοσιεύοντας ένα 10λεπτο κλιπ στο οποίο, μεταξύ των άλλων, επιτέθηκε στην Ουκρανία και αναρωτήθηκε γιατί ο πληροφοριοδότης σχετικά με τα UFO δεν κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα των ΗΠΑ.

Από την Harriet Alexander/Dailymail.com

Έχοντας φύγει από το Fox News τον Απρίλιο, ο Carlson κατηγόρησε τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης, όπως ο προηγούμενος εργοδότης του, ότι κρατούν τους ανθρώπους στο σκοτάδι σε μια σκόπιμη προσπάθεια να παραμείνουν υποταγμένοι, ισχυριζόμενος ότι αγνόησαν μια ακρόαση για την πιθανή ύπαρξη UFO και υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι αφελή σχετικά με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Είπε ότι αποφάσισε να μεταδώσει την εκπομπή του στο Twitter προκειμένου να ζητιούνται ελεύθερα ζητήματα της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται την υποστήριξη των παλαιών μέσων ενημέρωσης. Ο Carlson παρομοίασε τη μετάδοση της εμπομπής με μια αντίχοιχη της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, λέγοντας ότι ελπίζει πως η εκπομπή του «θα αποτελέσει το ραδιόφωνο βραχέων κυμάτων που θα ακούγεται κάτω από τα σκεπάσματα».

«Σήμερα, είναι πιθανό οι Αμερικανοί πολίτες να είναι οι λιγότερο ενημερωμένοι άνθρωποι στον κόσμο», είπε. «Η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας. Οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες. Ο Zelensky είναι ο Churchill: Όλα αυτά είναι προφανώς αληθινά. Δεν χρειάζεται εξήγηση. Και μην κάνετε ερωτήσεις».

Ο Carlson ξεκίνησε το «Επεισόδιο 1», όπως το ονόμασε, συζητώντας για την Ουκρανία και την επίθεση το πρωί της Τρίτης στο φράγμα. «Σήμερα το πρωί φαίνεται ότι κάποιος ανατίναξε το φράγμα Kakhovka στη νότια Ουκρανία», είπε.

Η Ουκρανία ανέφερε ότι η Ρωσία διέπραξε εσκεμμένο έγκλημα πολέμου ανατινάζοντας το φράγμα της σοβιετικής εποχής, το οποίο τροφοδοτούσε έναν υδροηλεκτρικό σταθμό. Το Κρεμλίνο κατηγόρησε την Ουκρανία, λέγοντας ότι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από την έναρξη μιας μεγάλης αντεπίθεσης που η Μόσχα λέει ότι παραπαίει.

Ο Carlson πήρε το μέρος της Ρωσίας, όπως κάνει συχνά, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν προς το συμφέρον τους να καταστρέψουν το φράγμα. Είπε ότι πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι ήταν ο Πρόεδρος Vladimir Putin που διέταξε την ανατίναξη του φράγματος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ω, αλλά εκεί κάνετε λάθος, κύριε και κυρία καταναλωτή καλωδιακών ειδήσεων».

Ο Carlson επεσήμανε ότι το φράγμα βρισκόταν σε ρωσικό έδαφος, καταλήφθηκε στις πρώτες μέρες του πολέμου την άνοιξη του 2022, και επομένως θα ήταν σαν «ο Putin να επιτέθηκε στον εαυτό του».

Ο Carlson είπε ότι ο Zelensky είναι «ιδρωμένος και έμοιαζε με αρουραίους. Ένας κωμικός που έγινε ολιγάρχης». Στη συνέχεια σημείωσε κοροϊδευτικά ότι ο George Bush παρομοίασε τον Zelensky με τον Winston Churchill. «Από όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, ο επιπόλαιος, με νεκρά μάτια Ουκρανός φίλος μας με την αθλητική φόρμα είναι μοναδικά ανίκανος να ανατινάξει το φράγμα», είπε ο Carlson.

«Είναι κυριολεκτικά ένας ζωντανός άγιος: Ένας άνθρωπος στον οποίο δεν υπάρχει αμαρτία».

Ο Carslon επιτέθηκε και στον γερουσιαστή των ρεπουμπλικάνων Lindsey Graham επειδή υποστήριξε την Ουκρανία και επισκέφτηκε τον Zelensky: Έίπε ότι ο Graham απολαμβάνει την εικόνα των νεκρών Ρώσων, συγκρίνοντάς τον με έναν πεινασμένο άνδρα που μυρίζει φαγητό. Επιτέθηκε επίσης στη ρεπουμπλικανή Nikki Haley για την υποστήριξή της στον πόλεμο του Zelensky, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να εξηγήσει γιατί οι ΗΠΑ πρέπει να στηρίζουν την Ουκρανία.

Ο Carlson είπε ότι οι Αμερικάνοι σερβίρονται με «μπούρδες μέρα με τη μέρα, σε μερίδες στον ατμό». Και πρόσθεσε: «Ο μέσος κτηνοτρόφος στο Τατζικιστάν ξέρει ποιος ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream. Είναι προφανές».

Στην ίδια εκπομπή, ο Carlson υποστήριξε ότι τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα και ότι αγνοούν τις ιστορίες που έχουν σημασία, ισχυριζόμενος ότι τα ποσά των χρημάτων που στέλνονται στην Ουκρανία είναι άγνωστα και ρωτώντας ποιος οργάνωσε τις διαδηλώσεις του κινήματος Black Lives Matter μετά τη δολοφονία του George Floyd.

«Τι ακριβώς συνέβη στις 11/9; Λοιπόν, είναι όλα ταξινομημένα ως απόρρητα. Τι απέγινε ο Jeffrey Epstein; Τι έγινε με τον JFK; Τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια: Είναι ενεργά εχθρικά με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Στη δημοσιογραφία, η περιέργεια είναι το μεγαλύτερο έγκλημα».

Ο Carlson είπε ότι ένας πληροφοριοδότης τη Δευτέρα κατέθεσε ότι «τα UFO είναι αληθινά, όπως και η εξωγήινη ζωή». Και συνέχισε: «Σε μια κανονική χώρα, αυτή η είδηση θα χαρακτηρίζονταν ως βόμβα: Τα νέα της χιλιετίας. Αλλά σε αυτή τη χώρα, δεν μετράει».

Ο Carlson κατηγόρησε την Washington Post και τους New York Times ότι αγνόησαν την ιστορία. «Δεν δημοσίευσαν τίποτα για το πώς ένα εξωγήινο είδος πετά υπερηχητικά αεροσκάφη πάνω από τις πόλεις μας. Ούτε μια λέξη». Είπε: «Επομένως, αν αναρωτιέστε γιατί η χώρα μας φαίνεται τόσο δυσλειτουργική, αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων ελέγχει την πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες και οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε».

Ο άνθρωπος που μέχρι τον Απρίλιο πληρωνόταν 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από το Fox News είπε «μας κρατούν στο σκοτάδι». «Είμαστε αυτοί που ζούμε στην άγνοια σήμερα», είπε. «Η μυστικότητα είναι ένα ισχυρό εργαλείο ελέγχου». Και κατέληξε: «Από σήμερα έχουμε έρθει στο Twitter -το οποίο ελπίζουμε να είναι το ραδιόφωνο βραχέων κυμάτων κάτω από τις κουβέρτες. Μας είπαν ότι δεν υπάρχουν θυρωροί εδώ. Αν αλλάξει αυτό, θα φύγουμε. Αλλά στο μεταξύ, είμαστε ευγνώμονες που είμαστε εδώ. Θα επιστρέψουμε με πολλά άλλα πολύ σύντομα».

kourdistoportocali.com

Σας Ενδιαφερουν:

Μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση και λαϊκές θεραπείες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πως βελτιωνεις την αρτηριακη σου πιεση με αποδειξη απο την τεχνιτη νοημοσυνη !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ούτε φωτιά, ούτε καπνός: πως κατάφερα να κόψω μια για ΠΑΝΤΑ το κάπνισμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεκλειδώστε τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων αγορών: 'Εξοικονομήστε πολλά και κάντε καλύτερα δώρα με...
ΔΙΕΘΝΗ
Oculear είναι 100% αποτελεσματικό και προστατεύει την όραση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Veneers Snap-On Smile Χαρίστε στον εαυτό σας ένα τέλειο χαμόγελο!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*