16:58 - 11/05/2021

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ METALLICA,ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Πολλοί νέοι μας, ακούνε τα διάφορα πρότυπά τους ,να τους συμβουλεύουν να εμβολιαστούν.

Γιατί να μην προβάλλουμε και τις απόψεις κάποιων θρυλικών καλλιτεχνών, που μπορούν να επηρεάσουν εκατομμύρια  θαυμαστές τους, σχετικα με τον εμβολιασμό;

Ο Τζειμς Χετφιλντ, ενας απο τους  καλλιτεχνες με την μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο του ρόκ και μέταλ πανω απο 40 χρόνια,σε χτεσινή συνέντευξη,μίλησε για τα εμβόλια και εξέφρασε τον σκεπτικισμό του.

 

‘Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει στο μέλλον όσον αφορά τα εμβόλια. Είμαι λίγο επιφυλακτικός για τη λήψη του εμβολίου, αλλά φαίνεται να κυκλοφορεί και οι άνθρωποι το παίρνουν και έχω πολλούς φίλους που το έχουν κάνει.”

 

‘Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα φτάσει σε σημείο όπου πρέπει να έχετε αυτή τη σφραγίδα COVID στο διαβατήριό σας ή κάτι για να πάτε παντού. Αν όμως καταλήξει σε αυτό,  θα αποφασίσω ΄τότε.”

 

Εχουμε ζαλιστεί να βλέπουμε ηθοποιούς,τραγουδιστές,πολιτικούς να κάνουν εμβόλια και να προτρέπουν του πάντες να σπεύσουν.

Ας ακούμε όμως και  άλλους  ηθοποιούς,τραγουδιστές,πολιτικούς με τεράστια επιρροή  τι έχουν να μας πούν..

Οι φίλοι μας και οι συγγνείς μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.Δεν ξέρουν που να βρούν την αλλη άποψη.Ας δουν δίπλα δίπλα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ απόψεις και ας αποφασίσουν.

 

https://www.yahoo.com/entertainment/metallica-james-hetfield-little-skeptical-164920070.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAF_uU5DP5GX2GBOBtVA_cYEcw2jLyC9rxHIZlXF_7SEVtwjhB1XgvDMjAEX3O7PgN0ZslvhBwuX2eKCjrBCqhlMXamwhoFLDCDJ9v60n-fp3LGsKapJpM7yZlKiGwILYfFGtsIVbx8fP5PfuvYEKtPcId3TbXE0yr-tGvcbcioTh

 

 

Loading...
Σχετικά με Hendricus G.Loos
Κάποιος κοιμάται κι ονειρεύεται το σύμπαν.Κι εμάς..

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*