12:03 - 22/08/2019

Ο συριακός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο στρατηγικής σημασίας πόλης στο Ιντλίμπ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα στρατεύματα του προέδρου Άσαντ εισήλθαν στην πόλη Khan Sheikhoun, ανακτώντας τον έλεγχό της. Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκαθάρισης από τους μαχητές της «Hayat Tahrir al-Sham».

Την ανάκτηση του ελέγχου της πόλης του Khan Sheikhoun, στην επαρχία του Ιντλίμπ, ανακοίνωσε στρατιωτική πηγή της Συρίας, μιλώντας στο Sputnik.

Αυτή τη στιγμή – και μετά την είσοδο των συριακών στρατευμάτων στη στρατηγικής σημασίας πόλη – οι αρχές πραγματοποιούν επιχείρηση «εκκαθάρισης».

Νωρίτερα, υπήρξαν αναφορές ότι ο συριακός στρατός έχει καταλάβει κύριας σημασίας θέσεις περιμετρικά της πόλης, αποκόβοντας τις γραμμές εφοδιασμού των μαχητών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Hayat Tahrir al-Sham» (πρώην Μέτωπο Νούσρα)

«Ο συριακός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο της πόλης Khan Sheikhoun το πρωί της Πέμπτης. Επιχειρήσεις εκκαθάρισης λαμβάνουν χώρα» δήλωσε στρατιωτική πηγή.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι συριακές δυνάμεις απελευθέρωσαν και την πόλη Χομπάιτ, στην επαρχία Ιντλίμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη επαρχία αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των μαχητών και ελέγχεται – κατά κύριο λόγο – από την τρομοκρατική οργάνωση Μέτωπο Νούσρα.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*