Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:30 - 26/07/2023

Ο στρατός των ΗΠΑ ξεκινά επίσημη έρευνα για τους θανάτους από εμβόλια COVID

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι εξετάζει επίσημα την ανησυχητική αύξηση των θανάτων και ασθενειών που σχετίζονται με την καρδιά μετά την εισαγωγή των εμβολίων για τον COVID-19.

Σύμφωνα με τον Gilbert Cisneros Jr., υφυπουργό Άμυνας για θέματα προσωπικού και ετοιμότητας, υπήρξαν τουλάχιστον 275 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας το 2021, που αντιπροσωπεύει μια τεράστια αύξηση 151 τοις εκατό σε σύγκριση με τον μέσο ετήσιο όρο των κρουσμάτων που καταγράφηκαν από το 2016 έως το 2020.

Η μυοκαρδίτιδα, ένας δυνητικά θανατηφόρος τύπος καρδιακής φλεγμονής, προκαλείται από τα εμβόλια COVID-19.

Η Greatgameindia.com αναφέρει: Η Βάση Δεδομένων Ιατρικής Επιδημιολογίας Άμυνας ήταν η πηγή των αναφερόμενων δεδομένων διάγνωσης.

Ο κ. Cisneros έδωσε επίσης το ποσοστό των κρουσμάτων ανά 100.000 ανθρωποέτη, το οποίο είναι μια μέθοδος αξιολόγησης του κινδύνου σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Το 2021, το ποσοστό μεταξύ εκείνων με προηγούμενη μόλυνση ήταν 69,8, ενώ ήταν 21,7 μεταξύ των εμβολιασμένων μελών.

«Αυτό υποδηλώνει ότι ήταν πιο πιθανό να ήταν η λοίμωξη [COVID-19] και όχι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 που ήταν η αιτία», είπε ο κ. Cisneros.

Δεν δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με μέλη που είχαν εμβολιαστεί αλλά και προσβλήθηκαν από τον COVID-19. Επιπλέον, το συνολικό ποσοστό 20,6 δείχνει ότι ορισμένα μέλη δεν ελήφθησαν υπόψη στην ανάλυση υποομάδας.

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον από το Ουισκόνσιν, ο οποίος διερεύνησε ζητήματα με τη βάση δεδομένων, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με το πώς ο στρατός άντλησε αυτά τα στοιχεία.

«Δεν είναι σαφές εάν ή πώς αντιπροσώπευε τα μέλη της υπηρεσίας που είχαν προηγούμενη μόλυνση από τον COVID-19 και είχαν λάβει εμβόλιο για τον COVID-19», έγραψε ο κ. Τζόνσον (διαβάστε παρακάτω) στον κ. Cisneros.

Ο κ. Τζόνσον ζήτησε να δοθούν αυτές οι πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Ο Δρ Peter McCullough, καρδιολόγος και πρόεδρος του Ιδρύματος McCullough, εξέτασε τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα.

«Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στον στρατό μας το 2021 πιθανότατα οφειλόταν στον εσφαλμένο εμβολιασμό κατά του COVID-19», δήλωσε. Για να υποστηρίξει την άποψή του, αναφέρθηκε σε μια μελέτη από το Ισραήλ, η οποία δεν διαπίστωσε παρόμοια αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας μεταξύ των ασθενών με COVID-19.

Κάποιες άλλες μελέτες έχουν ανακαλύψει μια συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων COVID-19 και αυξημένου κινδύνου μυοκαρδίτιδας. Η μυοκαρδίτιδα έχει συνδεθεί με τη μόλυνση από τον COVID-19 και σε άλλες έρευνες, ενώ τα εμβόλια δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν αποτελεσματικά τη μόλυνση, παρουσιάζοντας μειωμένη αποτελεσματικότητα εναντίον της.

Μετά την εκκαθάριση των εμβολίων COVID-19 για χρήση από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ στα τέλη του 2020, ο στρατός προώθησε ενεργά τον εμβολιασμό. Ο στρατός ήταν από τους πρώτους παγκοσμίως που εξέφρασε ανησυχίες για τη μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό και δημοσίευσε ακόμη και μια σειρά περιπτώσεων με 22 προηγουμένως υγιή μέλη που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα εντός τεσσάρων ημερών από τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19. Στη συνέχεια, αξιωματούχοι των ΗΠΑ αναγνώρισαν ότι τα εμβόλια στην πραγματικότητα προκαλούν μυοκαρδίτιδα.

Το 2021, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, μια απαίτηση που παρέμεινε σε ισχύ έως ότου το Κογκρέσο υποχρέωσε την απόσυρσή του.

Επαναλαμβανόμενες Αλλαγές
Στρατιωτικοί αξιωματούχοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην παροχή ακριβών δεδομένων σχετικά με τις διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας το 2021.

Το 2021, οι πληροφοριοδότες αποκάλυψαν ότι η συχνότητα της μυοκαρδίτιδας, όπως καταγράφεται στη βάση δεδομένων Defense Medical Epidemiology Database (DMED), είχε αυξηθεί κατά ένα εκπληκτικό 2.868 τοις εκατό σε σύγκριση με τον μέσο όρο από το 2016 έως το 2020. Αυτά τα δεδομένα ελήφθησαν από τη βάση δεδομένων τον Αύγουστο του 2021.

Ωστόσο, όταν τα ίδια δεδομένα κατεβάστηκαν αργότερα, ο αριθμός των διαγνώσεων μυοκαρδίτιδας για το 2021 είχε μειωθεί δραστικά από 1.239 σε 263, εγείροντας ανησυχίες για πιθανή χειραγώγηση δεδομένων.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι απάντησαν δηλώνοντας ότι εξέτασαν τα δεδομένα και τα αναγνώρισαν ως «ελαττωματικά». Απέδωσαν το ζήτημα σε μια «διαδικασία συντήρησης βάσης δεδομένων» που είχε «διαφθείρει» τα δεδομένα για τα έτη 2016 έως 2020, προκαλώντας την εμφάνιση μόνο του 10 τοις εκατό των πραγματικών ιατρικών συναντήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το 2022, αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν τον κ. Τζόνσον, τον κορυφαίο Ρεπουμπλικανό στην Υποεπιτροπή Ερευνών της Γερουσίας, ότι το πρόβλημα είχε επιλυθεί. Τα διορθωμένα αρχεία έδειξαν σημαντικά διαφορετικά ποσοστά. Για παράδειγμα, η αρχικά αναφερόμενη αύξηση 2.181 τοις εκατό στην υπέρταση για το 2021 αναθεωρήθηκε σε μόλις 1,9 τοις εκατό και η αναφερόμενη αύξηση 472 τοις εκατό στη γυναικεία υπογονιμότητα προσαρμόστηκε στο 13,2 τοις εκατό.

Ωστόσο, το 2023, ένας άλλος πληροφοριοδότης εξέτασε τη βάση δεδομένων και ανακάλυψε αποκλίσεις στα ενημερωμένα ποσοστά. Ο καρκίνος των όρχεων, που αρχικά υποδείχθηκε ότι είχε αυξηθεί κατά 369 τοις εκατό, καταγράφηκε τώρα από τον στρατό ως μόνο 3 τοις εκατό, αλλά η πραγματική αύξηση βρέθηκε να είναι 16,3 τοις εκατό. Επιπλέον, καταστάσεις όπως η πνευμονική εμβολή ήταν πιο διαδεδομένες το 2021 από ό,τι αρχικά είχε μεταφερθεί από τον στρατό.

Ανησυχώντας για αυτά τα ευρήματα, ο πληροφοριοδότης ενημέρωσε τον κ. Τζόνσον και προέτρεψε τους στρατιωτικούς αξιωματούχους να δώσουν εξηγήσεις για τις ασυνέπειες.

Ο κ. Cisneros παραδέχτηκε ότι οι πληροφορίες που παρασχέθηκαν στον γερουσιαστή δεν ήταν πλήρως περιεκτικές. Εξήγησε ότι η απόκλιση προέκυψε επειδή τα δεδομένα από τον Δεκέμβριο του 2021 δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα τη στιγμή που παρασχέθηκαν τα διορθωμένα δεδομένα. Αυτή η καθυστέρηση οφειλόταν σε «καθυστέρηση δεδομένων» περίπου τριών μηνών, δηλαδή τα στοιχεία για τον Φεβρουάριο του 2022, όταν δόθηκαν στον κ. Τζόνσον, δεν περιλάμβαναν τα τελευταία στοιχεία.

Μετά την εξέταση, αξιωματούχοι του Πενταγώνου επιβεβαίωσαν ότι η ανάλυσή τους ευθυγραμμίστηκε στενά με τα δεδομένα που μοιράστηκε ο καταγγέλλων με τον κ. Τζόνσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στρατιωτικοί αξιωματούχοι δεν είχαν προηγουμένως αναφέρει καμία καθυστέρηση δεδομένων στην επικοινωνία τους με τον κ. Τζόνσον ή το κοινό και δεν ενσωμάτωσαν τα πιο ενημερωμένα δεδομένα όταν του έστειλαν άλλη επικοινωνία στα μέσα του 2022.

«Χωρίς την αποκάλυψη του πληροφοριοδότη, αμφιβάλλω ότι το DOD θα είχε αναγνωρίσει ποτέ ότι παρείχε ελλιπείς πληροφορίες στο γραφείο μου τον Φεβρουάριο του 2022 και ξανά τον Ιούλιο του 2022», είπε ο κ. Τζόνσον.

Ο κ. Cisneros επέκρινε το Υπουργείο Άμυνας (DOD) για την έλλειψη διαφάνειας και ζήτησε διευκρίνιση σχετικά με το εάν η απότομη αύξηση στις διαγνώσεις ορισμένων ιατρικών παθήσεων συνδέεται με τα εμβόλια για τον COVID-19.

thepeoplesvoice.tv

triklopodia.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεκλειδώστε τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων αγορών: 'Εξοικονομήστε πολλά και κάντε καλύτερα δώρα με...
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eίναι εύκολο να κόψετε το κάπνισμα σε μια μέρα παρότι καπνίζατε όλη τη συνειδητή σας ζωή!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ως εξαρτησιολόγος, λέω ότι όλοι μπορούν να σταματήσουν να πίνουν
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Απέκτησα Κοιλιακούς σε 2 Εβδομάδες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eνισχύστε την ανοσίας ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ το CLEANFORTE
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ούτε φωτιά, ούτε καπνός: πως κατάφερα να κόψω μια για ΠΑΝΤΑ το κάπνισμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
7 μη εμφανή σημάδια της παρουσίας παρασίτων στο σώμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. SOBAPA? 😂😂😂😂😳

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*