ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο Ρον Ντε Σάντις στέλνει την Εθνοφρουρά της Φλόριντα στο Τέξας! – «Για να σταματήσουμε την εισβολή στα σύνορα»

· Κατοχικά Νέα

Αποστέλλει μία μεγάλη δύναμη 1.000 ανδρών – «Χωρίς σύνορα δεν έχουμε χώρα»

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύναμη της Εθνικής Φρουράς της Φλόριντα στο Τέξας για να βοηθήσουν την Πολιτεία να αντιμετωπίσει το «κύμα» παράνομων μεταναστών στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό.

«Οι Πολιτείες έχουν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αυξήσουμε την υποστήριξή μας στο Τέξας καθώς το Lone Star State προσπαθεί να σταματήσει την εισβολή στα σύνορα», δήλωσε ο Ντε Σάντις σε δήλωση.

«Οι ενισχύσεις μας θα βοηθήσουν το Τέξας να προσθέσει επιπλέον φραγμούς κατά μήκος των συνόρων. Δεν έχουμε χώρα αν δεν έχουμε σύνορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Φλόριντα σκοπεύει να στείλει περίπου 1.000 από την Εθνοφρυρά της στο Τέξας, οι οποίοι θα αναπτυχθούν με βάση τις ανάγκες του Τέξας.

Οι άνδρες αυτοί θα συμμετάσχουν εθελοντικά στην αποστολή στο Τέξας.

Η δύναμη αυτή θα δράσει από κοινού με τους περίπου 90 αξιωματικούς επιβολής του νόμου στη Φλόριντα που έχουν ήδη αναπτυχθεί στα σύνορα.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες ώρες αφότου ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δημοσίευσε βίντεο στο Twitter από τμήμα του συνοριακού τείχους που κατασκευάζεται μεταξύ του Τέξας και του Μεξικού.

«Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο και στρατηγική για να υπερασπιστούμε τα νότια σύνορά μας», έγραψε ο Άμποτ πάνω από το βίντεο.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας «παγώνει» τις προσδοκίες για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕΔΙΕΘΝΗ

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας «παγώνει» τις προσδοκίες για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ

Μιζούρι: Το Ανώτατο Δικαστήριο μπλοκάρει τον χάρτη του Τραμπ και τον στέλνει σε δημοψήφισμαΔΙΕΘΝΗ

Μιζούρι: Το Ανώτατο Δικαστήριο μπλοκάρει τον χάρτη του Τραμπ και τον στέλνει σε δημοψήφισμα

Ξεμπλοκάρει το έργο του 1,15 δισ. δολαρίων για να μην φτάσουν οι χωροκατακτητικοί κυπρίνοι στις Μεγάλες ΛίμνεςΔΙΕΘΝΗ

Ξεμπλοκάρει το έργο του 1,15 δισ. δολαρίων για να μην φτάσουν οι χωροκατακτητικοί κυπρίνοι στις Μεγάλες Λίμνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά