Ο Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς κάλεσε τον Πούτιν στο Βελιγράδι.

Σήμερα 2 Οκτωβρίου 2018 συναντήθηκαν στο Κρεμλίνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλέξανδρο Βούτσιτς, ο πρόεδρος της Σερβίας επισκέφτηκε σήμερα τη Μόσχα σε μία επίσκεψη εργασίας.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την Πολιτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων καθώς και για την οικονομία συζήτησαν επίσης για το θέμα της διατήρησης της ειρήνης στα Βαλκάνια.

Ο Αλέξανδρος Βούτσιτς κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο να επισκεφτεί Το Βελιγράδι στο εγγύς μέλλον. Ο Σέρβος πρόεδρος στην προσφώνηση που είχε για τον ομόλογό του μίλησε στα ρωσικά προσφωνώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν αγαπητό φίλο, συγκεκριμένα ανέφερε αγαπητέ κύριε πρόεδρε Αγαπητέ φίλε Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για όσα κάνετε υπέρ της Σερβίας και θα ήθελα να σας προσκαλέσω να επισκεφτείτε το Βελιγράδι στο εγγύς μέλλον.

Ο Βούτσιτς Σημείωσε ότι η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν Θα ήταν μεγάλη τιμή για τον σερβικό λαό και έδωσε στον Ρώσο ηγέτη ένα βιβλίο με τίτλο η όμορφη Σερβία μου που έγραψαν Ρώσοι συγγραφείς.

Μετά το πέρας της συναντήσεως ο Βούτσιτς δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της συνομιλίας με τον Ρώσο πρόεδρο, σύμφωνα με τον ίδιο συμφώνησαν στα πάντα και πήρε ότι περίμενε δεν δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες της συνομιλίας όμως.

Μετάφραση για τα Κατοχικά Νέα:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

ΠΗΓΗ:https://www.ntv.ru/novosti/2081481/

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Ο Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς κάλεσε τον Πούτιν στο Βελιγράδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *