19:11 - 22/11/2021

Ο πρόεδρος της Bayer Pharmaceuticals παραδέχεται ότι τα «εμβόλια» mRNA είναι κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία και ότι το κοινό δεν θα είχε συμφωνήσει να τα λάβει αν δεν υπήρχε η…πανδημία

«Βιοεπανάσταση», «οικογενειακός προγραμματισμός» και«βιωσιμότητα».  Με άλλα λόγια…μείωση και διατήρηση του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα επίπεδο που οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν «βιώσιμο» και εύκολα ελεγχόμενο…

Στη φετινή Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία ο Stefan Oelrich, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Τμήματος της Bayer, έδωσε μια πραγματικά ανατριχιαστική ομιλία που αποκάλυψε πώς σκέφτονται οι λεγόμενοι «ειδικοί» και ειλικρινά, η ομιλία του είναι ανατριχιαστική.

 

Πηγή: The Expose

Άρθρο ττης RHODA WILSON

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Κάθε Οκτώβριο, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία (World Health Summit) συγκεντρώνει στο Βερολίνο διεθνείς “εμπειρογνώμονες” από τον ακαδημαϊκό χώρο, την πολιτική, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών. Η 13η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου 2021. Υπήρχαν 67 συνεδρίες με 377 ομιλητές στις οποίες συμμετείχαν 6.000 συμμετέχοντες από 120 έθνη. Στους εταίρους της Συνόδου Κορυφής συγκαταλέγονται: Sanofi, Johnson & Johnson, Pfizer, Roche, Wellcome, Biogen, Novartis, Bayer και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Δεν θα εκπλαγούν πολλοί από το γεγονός ότι άλλος ένας ομιλητής στη Σύνοδο ήταν ο Rick Bright, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πανδημίας στο Ίδρυμα Rockefeller και, φυσικά, ο Bill Gates ήταν εκκωφαντικά παρών.

Αγνοώντας τις άνευ προηγουμένου παρενέργειες, τις ασθένειες και τους θανάτους που προκαλούν παγκοσμίως οι ενέσεις Covid και αδρανοποιώντας διανοητικά και ψυχολογικά τα θύματά του, ξεκινά ο Oelrich:

“Τον τελευταίο χρόνο οι βιοεπιστήμες αναδείχθηκαν πραγματικά ως το φως στο σκοτάδι της πανδημίας του Covid-19. Η αξία τους για την κοινωνία αναγνωρίστηκε σε βαθμό που σπάνια έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν, σίγουρα όχι κατά τη διάρκεια της ζωής μου ή τουλάχιστον όταν εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο. Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό … Νομίζω ότι η πρωτοφανής συνεργασία, η διαφάνεια αλλά και η ανάληψη ευθύνης για την υγεία σε όλους τους διαφορετικούς τομείς και τους ενδιαφερόμενους φορείς”.

Ο Oelrich συνεχίζει:

“Οι επιτυχίες μας κατά τη διάρκεια αυτών των 18 μηνών θα πρέπει να μας ενθαρρύνουν να επικεντρωθούμε πλήρως και πολύ περισσότερο στην πρόσβαση, την καινοτομία και τη συνεργασία για να απελευθερώσουμε την υγεία για όλους, ιδίως καθώς εισερχόμαστε, πέραν όλων των άλλων που συμβαίνουν, σε μια νέα εποχή της επιστήμης – πολλοί άνθρωποι μιλούν για τη βιολογική επανάσταση σε αυτό το πλαίσιο”

Ποια είναι αυτή η Βιοεπανάσταση για την οποία “πολλοί μιλούν”;

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο McKinsey δηλώνει: “η συμβολή των εξελίξεων στη βιολογική επιστήμη και η επιταχυνόμενη ανάπτυξη της πληροφορικής, της αυτοματοποίησης και της τεχνητής νοημοσύνης τροφοδοτεί ένα νέο κύμα καινοτομίας. Αυτή η Βιοεπανάσταση μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις οικονομίες και στη ζωή μας, από την υγεία και τη γεωργία μέχρι τα καταναλωτικά αγαθά, την ενέργεια και τα υλικά“.

Στη συνέχεια ο Oelrich εστιάζει στον οικογενειακό προγραμματισμό:

“Πρέπει επίσης να εστιάσουμε στο τι είναι κοινωνικά υπεύθυνο εκτός Ευρώπης και να εξασφαλίσουμε βιώσιμη δράση εκεί. Δεσμευτήκαμε, το περασμένο έτος, να δώσουμε επιπλέον εκατό εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο πρόσβαση στην αντισύλληψη. Επενδύσαμε 400 εκατομμύρια φέτος σε νέα εργοστάσια που είναι αφιερωμένα στην παραγωγή αντισυλληπτικών μακράς δράσης για γυναίκες σε χώρες με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα … Μαζί με τον Bill και τη Melinda Gates εργαζόμαστε πολύ στενά σε πρωτοβουλίες οικογενειακού προγραμματισμού“.

Αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες:

“Η καινοτομία είναι επίσης βιωσιμότητα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, διότι εκείνοι που κάνουν το άλμα για να προωθήσουν την καινοτομία με πραγματικά ουσιαστικό τρόπο και αναλαμβάνουν το ρίσκο να επενδύσουν σε Έρευνα και Aνάπτυξη (R&D), θα επιτύχουν επίσης βιωσιμότητα δημιουργώντας ασφάλεια θέσεων εργασίας και ευημερία για εκείνους που αναλαμβάνουν την επένδυση”.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι εννοούν οι παγκοσμιοποιητές όταν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις. Μια τέτοια λέξη είναι η “βιωσιμότητα“. Όταν καταλάβετε ότι η έννοια της “βιωσιμότητας” στο πλαίσιο της Ατζέντας 21/2030 του ΟΗΕ περιλαμβάνει τη μείωση και τη διατήρηση του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα επίπεδο που οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν “βιώσιμο” και εύκολα ελεγχόμενο από αυτούς- τότε θα καταλάβετε καλύτερα πώς ο “οικογενειακός προγραμματισμός” και η “καινοτομία” εντάσσονται στο σχέδιο “βιωσιμότητας” τους.

Και, μόνον όταν κατανοήσουμε την έννοια της “βιωσιμότητας” των παγκοσμιοποιητών είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την παρατήρηση του Oelrich: “επιτυγχάνουμε τη βιωσιμότητα με τη δημιουργία ασφάλειας θέσεων εργασίας και ευημερίας”, όχι για όλους, αλλά, μόνο “για εκείνους που αναλαμβάνουν την επένδυση”.

Η Rosa Kiore, η οποία δυστυχώς απεβίωσε νωρίτερα φέτος, μαζί με άλλους δημιούργησε το Ινστιτούτο Post Sustainability για να μελετήσει τις επιπτώσεις που έχει η Ατζέντα 21/2030 στην ελευθερία. Η Kiore εξηγεί την πλήρη έννοια της “βιώσιμης ανάπτυξης” σε ένα βίντεο 16 λεπτών και συνιστάται ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσετε πριν ακούσετε την ομιλία του Oelrich, δείτε την Kiore ΕΔΩ.

Rosa Koire – Agenda 21 & Agenda 2030 – Sustainable Development

Τέλος, για όποιον εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι ενέσεις Covid είναι εμβόλια για την τεχνητή πρόκληση ανοσίας σε έναν ιό ο Oelrich δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία για το τι είναι.

“Πραγματικά κάνουμε αυτό το άλμα [για να προωθήσουμε την καινοτομία] – εμείς ως εταιρεία, η Bayer – στις κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες … τελικά τα εμβόλια mRNA είναι ένα παράδειγμα για αυτή την κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία. Μου αρέσει πάντα να λέω: αν είχαμε κάνει έρευνα πριν από δύο χρόνια στο κοινό – “θα ήσασταν πρόθυμοι να πάρετε μια γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εγχύσετε στο σώμα σας;” – πιθανώς θα είχαμε ποσοστό άρνησης 95%”, δήλωσε ο Oelrich.

Μπορείτε να ακούσετε την ομιλία του Oelrich στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία 2021 παρακάτω.

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. cropscience.bayer.γρ

    εισαι αυτό που τρως;.. απο που κρατάει η “ρίζα” σου;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*