in

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Να βγει η κυβέρνηση από τη χειμερία της νάρκη

 

 

Προ ημερών το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε λόγο για ενεργό συνεργασία Αξιωματούχων της Ευρωπαικής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια να υλοποιηθεί από τα Σκόπια μια Αλβανική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε στα Τίρανα, επί σειρά δεκαετιών, από τους Αλβανούς Πρωθυπουργούς. Αυτή η πλατφόρμα είχε και έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των αλυτρωτικών σχεδίων της γείτονας χώρας που ονειρεύονται τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”. Με την αρπαγή και ελληνικών εδαφών. Το σχέδιο αυτό βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, οδηγώντας σε ακυβερνησία τα Σκόπια.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος των Σκοπίων αρνήθηκε να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο δεύτερο κόμμα που τυγχάνει της υποστήριξης Αλβανών Βουλευτών. Διότι φοβάται, ότι οι Αλβανοί Βουλευτές υποκινούμενοι από την κυβέρνηση της Αλβανίας, στη συνέχεια θα αξιώσουν την αναγνώριση μεταξύ άλλων, της αλβανικής γλώσσας στα Σκόπια, ως της επίσημης γλώσσας του κρατιδίου. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα όπως εκτιμάται από τη Ρωσία, προκειμένου να αποσπασθεί τμήμα των Σκοπίων και να ενσωματωθεί με την Αλβανία.

Ιδιαίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι επιβεβαιώνονται έτσι οι αξιώσεις της Αλβανίας για αρπαγή εδαφών της Ελλάδος, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και των Σκοπίων στο πλαίσιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”. Γι΄ αυτό εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης των Τιράνων αλλά και κατά της Ευρωπαικής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ.

Με άλλα λόγια ο Βλαδιμίρ Πούτιν βγάζει στην επιφάνεια το δόλιο σχέδιο των “Δυτικών μας Συμμάχων”, αλλά και των Ευρωπαίων “εταίρων” μας για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”.

Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως!!!

Ειλικρινώς χαίρομαι ιδιαίτερα από τη στιγμή που επιβεβαιωθήκαμε πλήρως, η εφημερίδα ΕΩ, ο υπογράφων το παρόν κείμενο, αλλά πρωτίστως η ακριβέστατη υψηλότατη πηγή μας που επί ένα και πλέον μήνα διά μέσω πλειάδας άρθρων μας, σας ενημερώσαμε για αυτό το Εθνικό θέμα λεπτομερέστατα, πριν από τον Βλαδιμίρ Πούτιν και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας!

Όταν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έγραφα στο άρθρο μου: “Η γέννηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας – εξελίξεις στα Βαλκάνια”, μεταξύ των άλλων:

“…  Επιστρέφοντας στο ξετύλιγμα του κουβαριού αυτού του μεγάλου Εθνικού ζητήματος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καταγράφοντας την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Μετά τον θάνατο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (Πρόεδρός της από 14 Ιανουαρίου 1953 – 4 Μαίου 1980), εισήλθαμε στη διαδικασία της διάλυσης της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό τις αλλαγές στα Βαλκάνια και τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, αρχικά με αυτόνομες Αλβανικές οντότητες!!

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από αυτές:

Κοσσυφοπέδιο (περιοχή της Σερβίας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Αλβανοί), Τέτοβο (περιοχή των Σκοπίων με αυξημένο το Αλβανικό στοιχείο), Μπουγιάνοβατς (πόλη της νότιας Σερβίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ), Ούλτσιν Μαυροβουνίου (στην πλειοψηφία είναι Αλβανοί οι 10-11 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της πόλεως), Τσαμουριά (κατά τους Αλβανούς τμήμα της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα, σχετιζόμενη με τους Τσάμηδες που διεκδικείται από την Αλβανία στο πλαίσιο αλυτρωτισμού τους)!!…”!

Δεν πιστεύω να μην διαπιστώνετε τεράστιες ομοιότητες με τα όσα ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας!!

Πρωτοστάτης ο Αμερικανικός παράγοντας στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!

Συνεχίζοντας στο ίδιο άρθρο κατέγραφα τη συμμετοχή του Αμερικανικού παράγοντα σε όλο αυτό το εγχείρημα, δημοσιεύοντας πληροφορίες που πρώτη φορά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας:

“… Το καλοκαίρι του 1985 επισκέφθηκε, σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, την Κέρκυρα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981) Τζίμμυ Κάρτερ και φυσικά όχι για τις “διακοπές” του. Τον συνόδευε σ΄ αυτό το ταξίδι του (με κάθε μυστικότητα) ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ιάκωβος (γεννηθείς στην Ίμβρο – όταν πέθανε, στις 10 Απριλίου 2005, κατά την έξοδό του από τα επίγεια χαιρετίστηκε από  τους πρώην Προέδρους των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο και Τζίμμυ Κάρτερ, που όλως τυχαίως ήταν όλοι τους ανθέλληνες).

Ο Τζίμμυ Κάρτερ, στην παρούσα φάση ήταν το βαποράκι των Νονών των ανίερων σχεδίων της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, ο οποίος με τον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέφτηκε μετά την Κέρκυρα, αποσκοπούσε στη μεταφορά μηνυμάτων – εντολών για τις διαγραφόμενες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια με επίκεντρο τη Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία!!

Η “Μεγάλη Αλβανία” πέρναγε από τη “Μακεδονία”!!

Από το 1986, η τότε πολιτική ηγεσία της Αλβανίας καθώς και οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών της, είχαν πληροφορηθεί ότι μεθοδεύονται μεγάλες κα σεισμικές ανατροπές στις χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού, με πρώτη τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως.

Επίσης, το 1986 – όπως μας εξιστορεί η πηγή μας – πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια που μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Κίρο Γκλιγκόροφ (1991-1999 Πρόεδρος της ΠΓΔΜ), ο Αλβανός επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, ο αρχηγός της Τουρκικής ΜΙΤ (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας) και ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, διπλωμάτης Τζον Νεγρεπόντε (*). Εκεί, φέρεται μεταξύ των άλλων να δόθηκαν οι ακριβείς οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού” Κράτους, με πρώτο Πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ (όπως και έγινε το 1991, δηλαδή 5 χρόνια μετά)!!

Επιθυμία της Ρωσίας ο Άξονας Σερβίας – Ελλάδος…

Στο άρθρο μου “Φωτιά στα Βαλκάνια” που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, σας ενημέρωνα για τα σχέδια της ρωσικής ηγεσίας, γράφοντας:

“… Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ!

Πηγή μας που έχει επεξεργασθεί την όλη κατάσταση στα Βαλκάνια επί σειρά ετών, μας εκμυστηρεύθηκε ότι η Ελλάς θα πρέπει να επιδιώξει τη δημιουργία συνοριακής επαφής με τη Σερβία! Το οποίο σημαίνει σύνδεση του Άξονα Βελιγραδίου – Αθήνας, κάτι που όπως αναφέρουμε επιζητούν και οι Σέρβοι!

Γι΄ αυτό εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα Μαυροβουνίου. Δηλαδή, της ενσωμάτωσής του με τη Σερβία!!

Ωστόσο, αυτός ο συνδυασμός εξυπηρετεί και το στρατηγικό εθνικό δόγμα της Βουλγαρίας, που τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια χορηγεί αφειδώς τη Βουλγαρική υπηκοότητα σε Σκοπιανούς πολίτες καθώς και σε χιλιάδες Σκοπιανούς φοιτητές που φοιτούν σε Βουλγαρικά Πανεπιστήμια, λαμβάνοντας υποτροφίες από το Βουλγαρικό Κράτος!!

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Εθνικιστικού κόμματος των Σκοπίων (MRO) και πρώην Πρωθυπουργός Λιούμπο Γκεοργκέφσκι, διαμένει μόνιμα στη Σόφια έχοντας λάβει τη Βουλγαρική υπηκοότητα!!

Είναι βέβαιο ότι ο Βλαδιμίρ Πούτιν μετά την αυτοκρατορική κάθοδό του στη Συρία και γενικά στη Μέση Ανατολή, αλλά και την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, έχει στρέψει την προσοχή του στη διείσδυση της Ρωσίας στα Βαλκάνια!

Που δεν βρίσκει αντίθετο τον Ντόναλντ Τραμπ, παρ΄ ότι έκανε προ ημερών δήλωση για την Κριμαία και βγήκε προς τα έξω πως ενόχλησε τον Πούτιν. Η δήλωση αυτή εκτιμάται πως έγινε για εσωτερική κατανάλωση των επικριτών Τραμπ στις ΗΠΑ!

Αφού όλοι γνωρίζουν πως ο επανασχεδιασμός  των Βαλκανίων δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη Ρωσική συγκατάθεση με συγκεκριμένες οικονομικές και πολιτικές επιρροές”!!

Διά ταύτα…

Η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών θα έπρεπε ήδη να επεξεργάζεται και να αποκωδικοποιεί τις θέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και του πλέον έμπιστου ανθρώπου του Πούτιν, Σεργκέι Λαβρόφ!

Να αφήσουν τα πολιτικά κόμματα του “Συνταγματικού Τόξου” κατά μέρος το Προδοτικό Δόγμα της Μεταπολιτεύσεως: “Δεν διεκδικούμε τίποτε” και να διεκδικήσουμε και εμείς ότι Μας Ανήκει…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ