ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Ο Πούτιν ενδέχεται να ψέκασε το ελληνικό FIR»!

· Κατοχικά Νέα

Τι αποκαλύπτει διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ.

Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει η βαρύγδουπη παρέμβαση ενός εκ των αρίστων της εθνοσωτηρίου, σύμφωνα με την οποία πίσω από το πρωτοφανές μπλακάουτ στο ελληνικό FIR με την κατάρρευση των συστημάτων, ενδέχεται να κρύβεται ο Βλαδίμηρος. Οχι ο Κυριακίδης, αλλά αυτοπροσώπως, ο Πούτιν!

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο κορυφαίο στέλεχος, η ενέργεια αυτή ενδέχεται να έγινε ως αντίποινα της ιστορικής ανακοίνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γεγονότα στη Βενεζουέλα, γεγονός που φαίνεται ότι εξόργισε το Κρεμλίνο και έπρεπε οπωσδήποτε να εκδικηθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Γράφει συγκεκριμένα ο εκλεκτός Νίκος Θεοδωρόπουλος, γραμματέας απόδημου ελληνισμού σε ανάρτηση του στο Χ:

«Το κλείσιμο του FIR Αθηνών παραείναι τυχαίο τεχνικό γεγονός & ενδεχομένως είναι μια εσκεμμένη επίδειξη πίεσης αφού έρχεται λίγες ώρες μετά την θαρραλέα τοποθέτηση του Πρωθυπουργού υπέρ της απομάκρυνσης του δικτάτορα Μαδούρο ενός καθεστώτος που στηρίζεται ανοικτά από Πούτιν»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δεν με πιστεύετε, δείτε και την ανάρτηση:

Η ανάρτηση Θεοδωροπούλου για τον Πούτιν

Μπορεί η ίδια η ΕΥΠ να διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δολιοφθοράς, εγώ όμως πιστεύω το διακεκριμένο στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος μέχρι πρότινος στο βιογραφικό του ισχυριζόταν ότι ηταν κορυφαίο στέλεχος πολυεθνικής. Το διέγραψε προφανώς από μετριοπάθεια.

newsbreak.gr

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: Ανακαλύφθηκε νέο στέλεχος σε νυχτερίδες της Βραζιλίας – Άγνωστη η μετάδοση στον άνθρωπο

Server racks σε data center - εικόνα αρχείου για ζημιές σε υποδομές AWS στον ΚόλποTech

AWS: Ο πόλεμος χτύπησε το cloud στον Κόλπο – Data centers σε Μπαχρέιν και ΗΑΕ παραμένουν εκτός

Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος - εικόνα αρχείου για τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

Πεντάγωνο: Ο πόλεμος με το Ιράν άδειασε κρίσιμα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *