Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Συναντάμε στους μύθους του Αισώπου τον κάτωθι διάλογο. Ήταν ένας φουκαράς, ο οποίος δεν είχε στον ήλιο μοίρα και κάθε μέρα διέσχιζε μια ολόκληρη πεδιάδα κουβαλώντας στους ώμους του ένα μεγάλο φορτίο από ξύλα, ούτως ώστε να τα πουλήσει και να μπορέσει να επιβιώσει…

ΦΟΥΚ: (μονολογώντας) Δεν είναι ζωή αυτή! Δεν αντέχω άλλο να σηκώνω τόσο βαρύ φορτίο. Έλα Χάρε πάρε με…

Κάθε μέρα, απηυδισμένος από την ζωή του έλεγε το ίδιο πράγμα. Ώσπου μια μέρα…

ΦΟΥΚ: Χάρε πάρε με! Έλα Χάρε..

ΧΑΡΟ: (εμφανιζόμενος, ως φάντης μπαστούνης) Πάμε!

ΦΟΥΚ: Ποιος είναι;;

ΧΑΡΟ: Αυτός, που κάλεσες..

ΦΟΥΚ: Ο Χάρος;;

ΧΑΡΟ: Αυτόν δεν ζήτησες;; Το λοιπόν, ήρθα να σε πάρω! Φύγαμε…

ΦΟΥΚ: Α, όχι. Δεν άκουσες καλά! Δεν είπα έλα Χάρε. Είπα: Ίνα το άχθος (βάρος) άρε!!

Είδατε αγαπητοί μου, ότι ακόμη και μπρος σε ένα δια βίου βασανιστήριο η ανθρώπινη φύση προτιμά την ζωή, από τον θάνατο. Γιατί;; Μα διότι έχει στα γονίδια της την τάση για αθανασία, αντιστεκόμενη στην φθορά. Ο άνθρωπος είναι προορισμένος να ζει αιώνια…

Πέρα από τους ανθρώπους, το ανωτέρω δόγμα ισχύει για έθνη και κρατικές οντότητες. Παραδείγματος χάριν, ο Ελληνισμός έχει περάσει από 40 κύματα μέσα στο ιστορικό προσκήνιο άλλα επεβίωσε έως τώρα, ενώ η ταπεινότητα μου πιστεύει, ότι θα την… σκαπουλάρει και αυτήν την φορά, παρά την υπάρχουσα νοητική υποδούλωση της πλειονότητας των κατοικούντων αυτής της γεωγραφικής περιοχής, που ονομάζεται Ελλάς, και οι οποίοι είναι ΜΟΝΟ κατ’ όνομα Έλληνες! Ένα άλλο ιστορικό παράδειγμα είναι η Ρωσία. Με την είσοδο της παρούσας χιλιετίας ο λαός της Ρωσίας υφίσταται έναν λυσσαλέο και πολυεπίπεδο πόλεμο από τους θιασώτες του… πολιτικά ορθού και των αφεντικών τους, φαινόμενο, που συμπίπτει χρονικά με την ανάληψη των καθηκόντων της Προεδρίας της Ρωσίας, από τον Πούτιν. Τυχαίο;;

Προφανώς, οι διεθνείς τραπεζίτες, μετά τα πρώτα δείγματα γραφής του Ρώσου Προέδρου, διέγνωσαν ότι αυτός αντιτίθεται σφόδρα στον… ομογενοποιημένο ανθρώπινο κιμά του πολυπολιτισμού, που μεταλλάσσει τα έθνη σε… υπάκουα ανδροειδή, δίχως ρίζες και συνεπώς αντιστάσεις κι απεφάσισαν την (ποικιλοτρόπως) καρατόμηση του. Ο υβριδικός πόλεμος, εναντίον του Πούτιν έγινε ακόμη πιο ανηλεής, όταν αυτός… πέταξε κλωτσηδόν τους Ρότσιλντ, από την Εθνική Κεντρική Τράπεζας της Ρωσίας, κίνηση η οποία του επέτρεψε να ασκεί αυτόνομη νομισματική και κατ’επεκτασιν οικονομική πολιτική. Μετά τις πρόσφατες κυρώσεις, ελέω Ουκρανίας, από τις (μαριονέτες των Ρότσιλντ) ηγεσίες της Ε.Ε. και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, ο Βλαδίμηρος έκανε μια νέα κίνηση ματ! Συνέδεσε ΑΜΕΣΑ το εθνικό του νόμισμα (ρούβλι) με την αγορά χρυσού, θεσπίζοντας φοροαπαλλαγές, ενώ… έχρισε το ρούβλι, ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ νόμισμα για τις ενεργειακές του συναλλαγές!

Εάν ενθυμήστε, κάτι ανάλογο επεχείρησε να κάνει τόσο ο Σαντάμ και τον… έφαγε η μαρμάγκα (ο Χόλμπρουκ κι αργότερα η CIA παρεδέχθησαν, ότι τα χημικά όπλα του Σαντάμ ήταν απλά ένα κατασκευασμένο άλλοθι των δυτικών για να επέμβουν) όσο και ο Καντάφι! Ο πρώτος αφήρεσε το δολάριο από επίσημο νόμισμα για τις πετρελαϊκές του συναλλαγές, ενώ ο δεύτερος το…τερμάτισε, αφού σχεδίαζε να εκδίδει Αφρικανική λίρα στα πλαίσια των ενεργειακών συναλλαγών της Λιβύης και μάλιστα με ισοτιμία χρυσού! Εν ριπή οφθαλμού, τα εν λόγω… ανυπάκουα αγόρια έπρεπε να εκλείψουν, περνώντας και το ανάλογο μήνυμα για οιονδήποτε μελλοντικό…αντάρτη! Ο Πούτιν όμως ουδόλως…μασάει! Η Ρωσική αρκούδα δεν είναι ούτε Ιράκ ούτε Λιβύη! Διαθέτει πάνω από 4100 πυρηνικές κεφαλές, (τις περισσότερες στον κόσμο) μα κυρίως διαθέτει πίστη, αξιακούς κώδικες (κάτι, που δυστυχώς, στερείται η Ελληνική κοινωνία, ως απόρροια της ηθικής κρίσης, η οποία μαστίζει την χώρα μας) και συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο του ΗΓΕΤΗ τους! (Κατ’ αντιστοιχία, μπορείτε να φανταστείτε, τί θα συμβεί εάν ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος βγει να περπατήσει μέχρι το… περίπτερο, δίχως τους μπράβους του, έτσι δεν είναι;;).

Ο Πεσκόφ, ο Μεντβέντεφ και συλλήβδην η Ρωσική ηγεσία είπαν κάτι πολύ σωστό, το οποίο κι θεωρήθηκε προκλητικό, από τα.. μπουκωμένα Ελληνικά media! Τα ασκούντα μέχρι τα… μπούνια Νατοϊκή προπαγάνδα ΜΜΕ της χώρας μας έψεξαν τους Ρώσους ηγέτες, επειδή είπαν το αυτονόητο! Ότι δηλαδή, εάν οιοσδήποτε απειλήσει την ασφάλεια τους, την ανεξαρτησία τους και την αυτοτέλεια του Ρωσικού έθνους, τότε το Ρωσικό κράτος διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικές κεφαλές, επί της… κεφαλής, κάθε εξωγενούς απειλής διότι ένας κόσμος, στον όποιον η Ρωσία θα βρίσκεται γονατισμένη, ως κράτος-παρίας, δεν ενδιαφέρει κανέναν Ρώσο να υπάρχει!! Το ακούσατε αγαπητά μου… Ελληνόφωνα κομματόσκυλα;;!! Αλήθεια, εδώ και πόσα χρόνια η Ελλάς έχει μετατραπεί σε δουλοπαροικία των Δυτικών “συμμάχων” μας;; Ποιος Έλληνας ηγέτης ξεστόμισε ανάλογη κουβέντα;;!! Γι’ αυτούς τους εγχώριους πρακτορίσκους δεν έχει καμία διαφορά, αρκεί να…πέφτει ο μισθός τους και οι μίζες τους! Ως πότε όμως;;

P. S. Για να ευθυμήσουμε λιγουλάκι, ενθυμήθην την ρήση του Αλέκου Σακελλάριου, δια στόματος Ντίνου Ηλιόπουλου στην Ελληνική ταινία, “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”.

ΗΛΙΟ: Εάν υπάρχει αυτός, (ο Λευτεράκης) τότε δεν υπάρχω εγώ! Κι αν δεν υπάρχω εγώ, τότε τί με νοιάζει, εάν υπάρχει αυτός;;!! Στάχτη και μπούρμπερη όλα..
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Φίλε μου αυτό που έγραψες, πρέπει να το πεις σε δημόσια ομιλία. Χτυπάει ωραία και δίνει σφαλιάρες με τέτοιο τρόπο, που και οι βλάκες τα καταλαβαίνουν.
  Το παράδειγμα του Καντάφι/Σαντάμ εξαιρετικό.

 2. ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΝΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ . ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ . ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ …

 3. ονειρευτης 03/28/2022 @ 7:40 ΜΜ

  …πολεμος πατηρ παντων!!!

 4. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 03/28/2022 @ 11:16 ΜΜ

  ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΟΥΑΝ Η ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ “ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ”. ΙΝΔΙΑ, ΙΡΑΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΣΕ 24ΩΡΕΣ, ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.

 5. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 03/29/2022 @ 2:41 ΠΜ

  Η ΗΠΑ με το Δολάριο στον πάτο τελείωσαν.
  Θα σπάσουν σε κρατίδια, μόνο οι Τεξανοί και νότιοι θα διατηρηθούν από αυτάρκεια και από στράτευμα και θα ναι Αμερική έτσι όπως έπρεπε να ναι. Κάτι νέες Υόρκες κλπ. θα ναι κωλόμπαρα εταιρίες των Ροκφέλερ με ουρανοξύστες, υπερσύγχρονων απολίτιστων ναρκομανών επίσημα.
  Όλο τους το στράτευμα (καθαρό μισθοδοτικό) έχει νεκρώσει την επόμενη μέρα, επιχειρήσεις τα πάντα. Χάρτινος πύργος.

 6. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 03/29/2022 @ 2:45 ΠΜ

  Και η Ευρώπη, η θα κάνει χρήση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα γι’ απόλυτη αυτάρκεια, κάθε κράτος, κάνοντας επιτόπου αναστροφή, γυρνώντας την πλάτη στην παγκοσμιοποίηση η θ’ αρχίσει το χάος και θα πάμε σε πολέμους των πόλεων μέχρι ν’ ανατραπούν τα μπουρδέλα και μετά απ την αρχή.

 7. Margaritis choropanitis 03/29/2022 @ 8:11 ΠΜ

  NOW THAT WESTERNERS CRIPPLED OUR ECONOMY AND WE BECOME CHINA’S ALBANIANS PUTIN GONNA ASK AMERICA FOR A LOAN TO FIX HIS HEAR KARAFLA
  PS
  RUSSIA STILL LOSING

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*