O πόλεμος είναι σίγουρος, η συζήτηση πλέον είναι ΑΝ θα είναι θερμοπυρηνικός

piriniki vomva
O πόλεμος είναι σίγουρος, η συζήτηση πλέον είναι ΑΝ θα είναι θερμοπυρηνικός

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τους τζιχαντιστές και όχι μόνο ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αν χρειαστεί. Μία δήλωση που κάθε άλλο παρά τυχαία φαίνεται ότι ήταν, καθώς κορυφαίοι Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι σε μία εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία η Μόσχα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Ο κορυφαίος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Mιχαήλ Αλεξαντρώφ, είναι πεπεισμένος ότι σε μια πραγματική εμπόλεμη κατάσταση, η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αμέσως, γιατί η ύπαρξη του έθνους θα διακυβεύεται.

«Θα ήτακν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτήν τηνπερίπτωση. Η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν σε ένα Πόλεμο όπως ο Κριμαϊκός Πόλεμος, όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή και θα εμπλέξουν και τον Καύκασο ώστε να καταστραφεί η ρωσική ομάδα στη Συρία.

Η Δύση θα βοηθήσει την Τουρκία. Θα είναι ένας πόλεμος στρατηγικής. Εμείς πρέπει να πάμε σε γρήγορο πόλεμο ώστε να αιφνιδιάσουμε τους Δυτικούς,γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα πυρηνικά όπλα αμέσως για να κτυπήσουμε τις υποδομές και τους στρατιωτικούς στόχους μέσα στην Τουρκία. Τα κέντρα επικοινωνίας,οι αποθήκες πυρομαχικών,τα αεροδρόμια και τα λιμάνια πρέπει να καταστραφούν αμέσως.Κατά τις πρώτες ώρες αυτού του πολέμου, η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει το σύνολο τηςστρατιωτικής υποδομής της Τουρκίας» δήλωσε ο Αλεξαντρώφ στο politonline.ru και συμπλήρωσε:

«Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους σε αυτά τα κτυπήματα. Οι Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές θα αρκούσαν. Μόλις η στρατιωτική υποδομή καταστραφεί, τα ρωσικά στρατεύματα θα πάνε και θα πάρουν την περιοχή από τα στενά,”, πρόσθεσε. Η Δύση θα δεν έχει καν τον χρόνο να κάνει τίποτα. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα τρομάξουν έτσι αυτοί δεν θα τολμήσουν καν να παρέμβουν. Οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν μια επιλογή – είτε να αρχίσουν ένα στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας ή όχι. Ως εκ τούτου, η Ρωσία θα λάβει την περιοχή από τα στενά και το υπόλοιπο θα μείνει στην Τουρκία.

Από την πλευρά του ο Σεργκέι Ερμάκοβ τόνισε ότι το πυρηνικό σενάριο πρέπει να είναι το τελευταίο που θα εξεταστεί, εξηγώντας ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλοί παίκτες πολέμιοι των Τούρκων. «Στην περίπτωση μιας στρατιωτικής σύγκρουσης, οι Κούρδοι θα σχίσουν την περιοχή σε κομμάτια,έτσι η Τουρκία θα διαλυθεί. Η Τουρκία είναι μια ισχυρή δύναμη με στρατιωτικά μέσα, αλλά η κομητεία δεν είναι αρκετά ισχυρή για νααμφισβητήσει τη Ρωσία. Ο στόλος μας μπορεί να κάνει κτυπήματα μεγάλου βεληνεκούς χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο νικητής σε έναν πόλεμο σύγχρονο-μιας ημέρας -είναι αυτός που χρησιμοποιεί διάφορες δυνάμεις και ένα πιο ανεπτυγμένο σύστημα μάχης ελέγχου. Η Ρωσία έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό τοσημείο – έχουμε το δορυφορικό σύστημα και το σύστημα μάχης κατεύθυνσης, που δίνουν σαφή εικόνα στο θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο . Η Αεροπορική βάση της Ρωσίας στη Συρία θα μειώσει τους χρόνους πτήσεως για βομβαρδισμούς στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, η Τουρκία θα δεί απειλές από διαφορετικές πλευρές» εξήγησε ο στρατωτικός αναλυτής.

Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή του ΝΑΤΟ υπογράμμισε πως ακόμα κι αν πάρει ομόφωνη απόφαση να βοηθήσει την Τουρκία,η σφοδρή άμμεση επιθετικότητα της Ρωσίας θα τους φέρει σε σημείο να μην μπορέσουν να αντιδράσουν. «Σε περίπτωση που η Τουρκία προκαλέσει τον πόλεμο δεν μπορεί να καταφύγει στο άρθρο 5. Αν η Τουρκία προκαλέσει την σύγκρουση για να αναμίξει το ΝΑΤΟ στον πόλεμο,τότε σε αυτή την περίπτωση το ΝΑΤΟ απλά δεν θα αναμιχτεί. Κανείς δεν θέλει να εμπλακεί σε μια άμεσηστρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Αυτή η σύγκρουση είναι γεμάτη με ένα πυρηνικό πόλεμο και μια παγκόσμια τραγωδία» κατέληξε ο Ερμάκοβ.

crachonline.gr

Loading...

13 thoughts on “O πόλεμος είναι σίγουρος, η συζήτηση πλέον είναι ΑΝ θα είναι θερμοπυρηνικός

 1. ΙΩ says:

  ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ? ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?

  ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ… ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ.. ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ? ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩΣΑ… ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΠΡΟΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ BABA VANGA ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, ΣΕΡΒΟΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ … ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ.

  ΚΡΑΤΩ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΣΚΥΒΩ… ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ.

  ΙΩ

  • papakia says:

   Ο θεος σου θα γεννηθει σε λιγες ημερες παλι για να εχεις την ευκαιρια να τον ξανασταυρωσεις,Ειναι μελαμψος ο θεος σου, σαν τους προσφυγες που αναθεματιζεις και σε διδαξε αγαπη και ισοτητα και αλληλεγγυη αλλα το ξεχασες .

  • Eleni Kava-Kavgakou says:

   ΙΩ γεια σου! Χαίρομαι όταν σε διαβάζω…..Για την Βανγκα γνωρίζω ότι ήταν Αυθεντική και σπάνια μορφή, ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια ως προφητειες της ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ !
   Ψηλά το κεφάλι και θάρρος στην Καρδιά ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

 2. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ…
  ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ???
  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…
  ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ…

 3. Μκ says:

  Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Λές και διαβάζω τα προφητευόμενα του Αγιου Παισίου τα οποία τα περιγράφει έτσι με αυτη την σειρά.
  Το παζλ συμπληρώνεται.
  ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ διαιτητής απο στιγμή σε στιγμή το σφυρίζει.

 4. Ανώνυμος says:

  Τώρα αυτό γιατί μου θύμισε μια προφητεία που λέει για μια σκόνη που θα πέσει και θα δώσει μορφή σε όλα. Και ότι θα περπατάς πολύ καιρό για να συναντήσεις άνθρωπο…

 5. αννα says:

  Δεν σας κρυβω οτι ανησυχω και φοβαμαι.
  Εχουμε μπλεξει με παλαβους.
  Ο θεος να βαλει το χερι του και να μας λυπηθει.

  • Eleni Kava-Kavgakou says:

   Άννα σε καταλαβαίνω και σε νιώθω… Πέρασα κι εγώ τα προηγούμενα χρόνια απο τούνελ άγχους και φόβου για όσα θα έλθουν…
   Τώρα εχω βγει στο ΦΩΣ !
   Σου λέω λοιπόν μετα λόγου γνώσεις : ζήσε όλα όσα νιώθεις γιατι ειναι μια κάθαρση απαραίτητη.
   Να εισαι σίγουρη ότι κανεις δεν θα ζήσει ο,τι δεν το αξίζει ή δεν του ειναι ψυχικά απαραίτητο για την βελτίωσή του.
   Φυσικά μιλάω για τους εμψυχους…
   Εάν κατι απεχθές πρέπει κάπως να το εμπειραθείς, τότε εμπιστεύσου το φως της ψυχής σου να σε οδηγήσει!
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ….

 6. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

  Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

  Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο «φίλο του Κυρίου», όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
  Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

  Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
  ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

  Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

  Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

  Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

  Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
  “…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
  “… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
  “…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
  “…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

  Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
  “…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
  “…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
  “… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
  ***

  Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
  Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

  Τα ψέμματα τελείωσαν.
  Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

  Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις», λέει το Ευαγγέλιο.

 7. Ανώνυμος says:

  ΓΑΊΑ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΗ

  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ;

  ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ;

  Η ΜΗΤΈΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΊΔΑ

  ΑΠΛΆ ΤΗΝ ΑΦΉΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΨΗ ΗΛΙΚΊΑ ΤΗΣ…

  ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΈΖΗΣΕ;

  ΤΏΡΑ … ΌΛΑ ΘΟΛΑ..

  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΗΤΆΕΙ ΓΙΑΥΤΗ ΜΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ…

  ΘΑ ΔΟΎΜΕ..

  ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΊΤΕ..

  ΙΣΩΣ ΚΆΠΟΤΕ ΕΞΗΓΉΣΩ ..

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΆΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΏΝ..

  ΤΗΝ ΑΣΠΊΔΑ .. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ..

  ΣΎΝΔΕΣΗ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ

  ΜΆΤΙΑ

  ΑΓΊΑ

  ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ…

  ΦΑΕΘΩΝ

 8. ΗΡΩ says:

  κάθε μέρα τα σχόλια που αφήνεις , λέξεις που περιέχονται μέσα σε αυτά , έρχονται στην μνήμη διάλογοι που έγιναν σε χρόνο τόσο μακρύ με τα λόγια που έχουν ειπωθεί όπως είχαν ειπωθεί.
  και η διαπίστωση δεν είναι μόνο από εσένα αλλά και από άσχετους (δεν εννοώ ότι είναι άσχετος σε αυτά που γράφει αλλά εμπεριέχει αυτά που λέει γεγονότα ή «όνειρα» που έχουμε δει).
  θυμώνω γιατί όταν βλέπεις κάποιον κοντά και τον βλέπεις σου έρχονται όλες οι σκέψεις που κάνει , και σιωπούμε γιατί τι να πούμε ;
  θα μας βγάλουν τρελούς και παράξενους.
  αλήθεια το σκεφτικό μας το γνωρίζεις; δεν ακούμε ή κάνουμε ότι δεν ακούμε ;
  Γι αυτό επειδή είμαι φύσεως σιωπηλή με αρκετή υπομονή και διάθεση θετική και προσπαθώ να βλέπω όλες τις πλευρές δεν θα σε αδικήσω , αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να σε πιάσω σε όλα αυτά που αφήνεις .
  Α.Ν.

 9. Ακέλας says:

  …Ξέρω ‘γω ρε παιδιά;-Η αλήθεια είναι ότι αυτός που θα δει ότι χάνει,ΘΑ το πατήσει το κουμπί,και δεν θα χτυπήσει μόνο τους αντιπάλους , αλλά ,και τους ουδέτερους μελλοντικούς του τέτοιους,μιας και αυτοί θα είναι οι εν δυνάμει μελλοντικοί του τέτοιοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *