Ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα υπερέβη το 115.000%

Σήμερα στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας ανακοινώθηκε ότι ο συσσωρευμένος πληθωρισμός για το έτος ανήλθε σε 116.000% περίπου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιτροπής χρηματοδότησης ο πληθωρισμός το μήνα Σεπτέμβριο ήταν 233,3% ενώ όμως από την αρχή του έτους 115824,2%.

Την ίδια στιγμή στο twitter https://twitter.com/RafaelDGuzmanR/status/1049345564394049537 μέλος της εθνοσυνέλευσης δήλωσε ότι το καθεστώς παράγει μόνο πείνα και φτώχεια.

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η Βενεζουέλα είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες σε αποθέματα πετρελαίου και πολύτιμων λίθων στον κόσμο δεν είναι η πρώτη χρονιά που περνάει αυτή την επισιτιστική κρίση.

Νωρίτερα το ΔΝΤ ανέφερε ότι μέχρι τέλος του έτους ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα θα μπορούσε να φτάσει στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό. Οι επίσημες αρχές δεν δημοσιεύουν πληροφορίες για το επίπεδο του πληθωρισμού από το 2015. Θα πρέπει να τονίσω εδώ από προσωπική μου εμπειρία κατόπιν επισκέψεως μου στη συγκεκριμένη χώρα ότι τα σούπερ μάρκετ είναι εντελώς άδεια δεν υπάρχουν πουθενά τρόφιμα ο κόσμος ναι μεν έχει χρήματα αλλά τι να τα κάνει εφόσον δεν υπάρχουν προϊόντα για να αγοράσει η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη ο κόσμος έχει φτάσει σε σημείο να τρώει Ακόμη και πεθαμένους και ζώα.

Αν και η Ζωή εκεί στη Βενεζουέλα για μας εδώ φαντάζει μακρινή του ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας κάτι τέτοιο.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Βενεζουέλα σταδιακά μέσα στα πολλά χρόνια κατάστρεψε τη γεωργική της παραγωγή και τη βιομηχανία Και εξαρτάται αποκλειστικά από τις εισαγωγές προϊόντων, το μόνο που εξάγει είναι πετρέλαιο και πολύτιμα μέταλλα, ας κάτσουμε να σκεφτούμε εάν εμείς εδώ στην Ελλάδα ίσως κάποια στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον γίνουμε σαν την Βενεζουέλα η να γίνουμε μία Συρία η να έχουμε έναν εμφύλιο πόλεμο όπως γίνεται στην Ουκρανία, εφόσον ζούμε σε μία παγκόσμια κοινότητα θα πρέπει όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να μας απασχολούν.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...

3 thoughts on “Ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα υπερέβη το 115.000%

  1. ...κολλητος του μονο του πετρου που εχει και πουγγι και οχι του ιουδα του αφραγκου says:

    …ean den παραδωσουν τις κανουλες me ta petrelaia ston ”’Abraam”’ την πουντσησαν μεχρι τελους με τις τιμωριες του θεου των του μεγαλοδυναμου…

  2. Αριστόδημος says:

    Η Βενεζουέλα σταδιακά μέσα στα πολλά χρόνια κατάστρεψε τη γεωργική της παραγωγή … ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ; ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ (ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ … ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΕΖΟΙ !!!

  3. Βοβ says:

    Βλακείες….. Λάδι, ελιές, φακές, φασόλια, λεμόνια, πορτοκάλι, μήλα, τί δεν έχουμε? ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ. σε αυτό έχουμε έλλειψη…. Τη. Στην Ουκρανία δεν έχουν εμφύλιο…. Άλλο Ουκρανός, άλλο Ρώσος, μην μπερδεύετε τα πράγματα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *