11:03 - 14/01/2021

Ο Πλανήτης των Ανθρώπων

Είναι δυνατόν μηχανές φτιαγμένες από τον βιομηχανικό πολιτισμό, να μας σώσουν από τον βιομηχανικό πολιτισμό;

Το νέο ντοκιμαντέρ του Jeff Gibbs Ο Πλανήτης των Ανθρώπων, σε παραγωγή του Michael Moore, με ελληνικούς υπότιτλους. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την προωθούμενη “πράσινη ενέργεια” για την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Πιο συγκεκριμένα, αναλύει το αποτύπωμα σε CO2 της βιομηχανίας των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας), τη χρήση υλικών για την κατασκευή τους (εξορύξεις, σπάνιες γαίες, μέταλλα, ορυκτά καύσιμα), αλλά και την αποτελεσματικότητά τους στην παροχή ενέργειας. Σημαντικό μέρος της έρευνας του Gibbs ασχολείται με τη “βιομάζα”, που αποτελείται από δέντρα, στοχευμένες καλλιέργειες, δάση άλγης, λίπος ζώων κλπ., και τις επιπτώσεις της χρήσης της στο περιβάλλον.

Επίσης το ντοκιμαντέρ καταδεικνύει τον ρόλο μεγάλων οικολογικών οργανώσεων στις ΗΠΑ στην προώθηση της “πράσινης ενέργειας”, καθώς και την χρηματοδότησή τους από μεγάλους επιχειρηματικούς κολοσσούς, μεταξύ αυτών τράπεζες, εταιρείες πετρελαίου, αερίου, υλοτομίας, βιοτεχνολογίας και άλλες.

Μια εξαιρετική έρευνα που απαντά σε καίρια ερωτήματα και έχει ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια θεάσεις, παρά την τεράστια εκστρατεία δυσφήμισης αλλά και λογοκρισίας που επιχειρήθηκε και συνεχίζεται. Η έρευνα στηρίχτηκε σε ίδια μέσα, δόθηκε ελεύθερα στο κοινό με “επίσημη πρεμιέρα” στο διαδίκτυο. Οι πολίτες μπορούν να την στηρίξουν οικονομικά μέσω εθελοντικής συνεισφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ:

Homepage v8.0

ftiaxno.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh