Ο Ομπάμα φέρνει τον Αρμαγεδδώνα στις 15 Ιανουαρίου!

Ο συνήγορος Eli Soble συνδέει την αποχή των ΗΠΑ από την τελευταία ψηφοφορία στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ εναντίον του Ισραήλ, με την έλευση του πολέμου της μεγάλης μεσσιανικής ημέρας, σε ένα βίντεο( video) που έχει γίνει από την απελευθέρωσή του στο Facebook στις 26 Δεκεμβρίου,viral.

Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 26.000 φορές,ο Soble ισχυρίζεται ότι είναι «ένα σημάδι της λύτρωσης, ένα σημάδι ότι ο Μεσσίας είναι κοντά» ότι τα έθνη προσπαθούν να πάρουν την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ μακριά από τον εβραϊκό λαό.

Η μεγάλη εβραϊκή προφητεία για τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ είναι πλέον μπροστά στα μάτια μας.

Ανέφερε ένα πρόσφατο άρθρο ειδήσεων του Reuters για το Συμβούλιο Ασφαλείας που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου στη Γαλλία,και είναι η προσεχής διάσκεψη για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Το Reuters επισήμανε ότι η Γαλλία θα καλέσει μαζί «περίπου 70 χώρες» στο Παρίσι για να συζητήσουν την κατάσταση στο Ισραήλ.

Ο Soble εξήγησε ότι το Torah θεωρεί ότι η φράση «70 έθνη» συμβολίζει όλα τα έθνη του κόσμου, ακόμη και αν ο πραγματικός αριθμός υπερβαίνει τα 70.

Ο Soble έκανε το σημείο, ότι η πρόσφατη κίνηση του Προέδρου Ομπάμα στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, απηχεί το ναρκισσιστικό ελάττωμα του Σενναχειρείμ.

Η σύνδεση μεταξύ του Γωγ και του Ομπάμα έγινε από το Breaking Israel News τον Νοέμβριο του 2015.Δημοσίευσε τότε μια είδηση σχετικά με ένα 15- χρονο ισραηλινό αγόρι που ονομάζεται ΝΑΤΑΝ, που είχε μια επιθανάτια εμπειρία. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη,ο ΝΑΤΑΝ, προηγουμένως κοσμικός φοιτητής, επέστρεψε από την εμπειρία του αναφέροντας τη βιβλική προφητεία σχετικά με το τέλος των ημερών. Σε αυτό το βίντεο, ο ΝΑΤΑΝ ονομάζει σαφώς τον Πρόεδρο Oμπάμα σαν Γωγ.

Ο ΝΑΤΑΝ περιγράφει το όραμά του Γωγ και Mαγώγ. «Πρόκειται να γίνει κάτι, που ονομάζεται πολύ μεγάλος πόλεμος. Και ο καθένας – ολόκληρος ο κόσμος – θα συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο… Ο καθένας! Όλα το Γκόιμ (Εθνη), όλοι οι Άραβες, ο καθένας, θα έρθουν εναντίον του έθνους του Ισραήλ και θα πολεμήσουν σε εκείνο τον πόλεμο.

«Το πρόσωπο που θα αρχίσει τον πόλεμο θα είναι κάποιος που ονομάζεται Γωγ… Είμαι σίγουρος ποιος είναι. Ο Ομπάμα. Ο Πρόεδρος Ομπάμα. Θα είναι αυτός που ξεκινά αυτόν τον πόλεμο.»

Στο βίντεο του με τα τρέχοντα γεγονότα, που σηματοδοτούν την έναρξη του πολέμου του Γωγ και Mαγώγ, ο Soble ανέφερε τον Lubavitcher Rebbe, αναμφισβήτητα τον πλέον σημαντικό Ραβίνο του 20ου αιώνα, που μας είπε τι να αναζητήσουμε. «Πώς ξέρουμε όταν αυτό αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα; Θα πάμε να δούμε ότι υπάρχει μετάβαση,για να γίνει η στρατιωτική σύγκρουση γύρω από το Ισραήλ, αλλά δεν πρόκειται να αγγίξει το Ισραήλ και αυτό δεν πρόκειται να αγγίξει τηνYerushalayim (Ιερουσαλήμ).»

Σύμφωνα με τον Soble, ο Rebbe Lubavitcher είπε επίσης ότι ο Ψαλμός 2 μιλά για τον πόλεμο του Γωγ και Mαγώγ κατά το τέλος των ημερών.

Όπως ο Soble περιέγραψε, «τα έθνη θα καταλήξουν σε ένα σχέδιο για να πάρουν τη γη του Ισραήλ (Ισραήλ) και ο Hashem (ο Θεός) θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα οδηγήσει στην αποκάλυψη του Moshiach (Μεσσίας).»

Ο Soble ενθάρρυνε τους θεατές του να καταλάβουν ότι αυτή η Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε, και η επερχόμενη συνάντηση στη Γαλλία, αποτελεί μέρος της μεσσιανικής διαδικασίας και δεν πρέπει να ξεγελαστούν στη σκέψη τους, είναι καθαρά πολιτικοί ελιγμοί.

Αυτός καταλήγει σε ένα σημείωμα, υπενθυμίζοντάς στους ανθρώπους ότι «ο Μεσσίας είναι πολύ κοντά, η λύτρωση είναι πολύ κοντά. Έχουμε να πάρει την καρδιά και να είναι χαρούμενο και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας όσο εμείς μπορούμε.. και προσθέστε στην καλοσύνη και ευγένεια στο πλαίσιο του Mεσσία.»

https://www.breakingisraelnews.com/81280/obama-just-set-off-gog-magog/

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=255.0;topicseen

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Ο Ομπάμα φέρνει τον Αρμαγεδδώνα στις 15 Ιανουαρίου!

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    Η ΝΤΠ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *